Mad og drikkeMadlavningstips

Sild saltet: madlavning opskrifter

Sild saltet - den mest enkle og billige kolde forretter. Det kan findes på ethvert bord og i ethvert hjørne af vores land. Dette var dog ikke altid tilfældet. Denne fisk optrådte kun i Rusland i det 15. århundrede, da det faktisk blev lært at saltet det. Før det fungerede det som mad for de fattige og tiggere udelukkende i kogt og stegt form. Det er interessant, at navnet på sin fisk, sandsynligvis fra ordet "salt", men gennem den lille russiske dialekt - bliver ordet "sil" gradvist til "sildi". Så selv navnet antyder at silden skal være salt!

Det vigtigste trin i at forberede en skål som saltet sild er det rigtige valg af kildeproduktet. Vi vil ikke bore dig med unødvendige detaljer - det er usandsynligt, at den gennemsnitlige køber vil kunne skelne de baltiske fisk fra Stillehavsfisken med øjet. Det er nødvendigt at kende følgende: Silden til saltning bør være stor (fedtet), uden synlig skade, med hoved, med tætpressede finner, med en naturlig farve uden tegn på yellowness.

Det andet vigtige skridt er den korrekte afrimning af fisken. Du kan ikke optøde silden under varmt og koldt vand og i en mikrobølgeovn, selv i en særlig "afrimning" -tilstand. Den bedste mulighed er at lade fisken tø i køleskabet ved en temperatur på højst + 5 ° C.

De bedste og enkleste opskrifter

1. Sild saltet krydret saltning

Dette er den enkleste opskrift på betning. Rengør og vask fisken, fjern galdene (ellers vil det færdige produkt være bittert) og læg det i en passende skål. Brine: en liter vand, to store skeer salt, en (uden glide) en skefuld sukker, sort og sød peber, ærter og et par laurbærblade. Brin saltopkog, køle og hæld fisken. Du kan spise om dagen.

2. Traditionel sildsaltet sild

Til denne skål skal du korrekt forberede en mættet saltvandsløsning - saltet skal tilsættes til varmt vand, indtil det ophører med at opløses. Derefter bringes væsken i kog, om ønsket tilsættes krydderier - sennepsfrø, koriander, paprika og løvblad. Derefter hældes en færdiglavet fisk i den afkølede saltlage, lægges op igen. Kapaciteten skal efterlades i ca. en time ved normal temperatur og derefter anbringes i køleskabet i en eller to dage. Vigtigt: Hvis fisken er beskadiget, bliver den saltet.

3. Sild saltet med tørt saltning

Fisken skal rengøres og vaskes, fjern galdene, og tør derefter karkassen forsigtigt med papirhåndklæder. Bland derefter 1,5 tsk. Salt, 1 tsk. Sukker og 0,5 tsk. Sort peber og gnid denne sildblanding ind og ud. Efter disse manipulationer skal fisken pakkes i flere lag madfilm, anbringes i en bekvem beholder og anbringes i køleskabet i to dage.

Nogle gange transplanterer husmødrene en krydret pickle eller bruger en uegnet fisk. Resultatet er en meget saltet sild. Hvad skal man gøre i dette tilfælde? Du kan bruge den gamle og velprøvede metode: sug silden i mælk. Det bliver meget sart og usædvanligt velsmagende. En anden lige så effektiv metode er at fylde fisken med koldt vand og skifte væske hver 3-4 timer. På en dag vil alt ekstra salt blive vasket, og silden bliver mere frisk. For at give det en piquancy anbefaler vi at skifte fisken med syltede løg og tilsæt lidt uberørt solsikkeolie. Et andet overskud af salt kan fjernes, hvis fisken er gennemblødt i te.

Alle disse metoder er gode, men et helt naturligt spørgsmål opstår: "Hvad hvis silden er salt til det umulige, men du vil gerne spise det lige nu?" For at gøre dette skal du blande fisken med noget produkt, der absorberer salt godt. Selvfølgelig er det nødvendigt at skære silden på en filet og lave en sandwichmasse eller hakket kød. Som tillæg er avocado, kogte kartofler og æggehvider perfekte . Det tilberedte produkt skal spredes på hvidt eller sortt (lidt tørret) brød. Meget enkel og utrolig velsmagende!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.