FormationUngdomsuddannelse og skoler

Moderne Information Miljø - hvad er det?

Moderne Information Miljø - hvad er det? Hvad er formålet med sin skabelse? Hvad er fordelene, i det mindste i teorien, bør det give offentligheden? Og hvem er den første? På disse spørgsmål, samt en række andre, og vil blive besvaret i denne artikel.

generelle oplysninger

Taler om, hvad det vil sige at et udtryk som "information miljø", er det værd at bemærke, at det er ganske vanskeligt at udtrykke en definition. Derfor, for at forstå så meget som muligt, give nogle udtalelser. Ifølge O. I. Sokolovoy, så det bør kaldes uddannelsessystemet og dets sikkerhed i form af materielle og tekniske, lovgivningsmæssige, finansielle, økonomiske og ledelsesmæssige komponent. AA Andreev mener, at det er relevant antroposofisk oplysninger omgangskreds, hvis vigtigste mål - kreative potentiale. V. A. Yasvin opfattelse er helheden af alle de muligheder for udvikling og træning af den enkelte. Og under dette henviser til både positive og negative aspekter. De vigtigste ting - at de var forhindret. Interessant fortolkning og O. Ilchenko, hvorefter edb-medium - det er en del af den plads, der er tættest på en bestemt person, og hans miljø og er en række betingelser til udførelse. I almindelighed, som du kan se, er der ingen enighed blandt de lærde. Men skulle fokusere på en bestemt fortolkning af kvalitativt materiale.

udvalg

Som blev valgt den mest hensigtsmæssige fortolkning af SD drosler. Ifølge ham, informationsmedium - den er organiseret på princippet om systematisk indsamling af uddannelsesinstitutioner, databanker, globale og lokale informationsnetværk, ministerier og bogsamlinger i henhold til deres funktionelle, territoriale og emne-tematisk adressering. Desuden er det nødvendigt at bære og overførsel af midler, kommunikationsprotokoller, brugte ressourcer, hardware og software, organisatorisk og metodologisk støtte rettet mod uddannelsesaktiviteter.

topologiske egenskaber

For bedre at forstå, hvad der udgør en enkelt information miljø, skal du vælge de vigtigste punkter:

  1. Det er en sammensat genstand med systemiske karakter.
  2. Unified oplysninger miljø for at opnå en omfattende effekt af gennemførelsen af dette mål er at have denne egenskab, da integriteten af undervisning og uddannelse.
  3. Det er for det bedste resultat er forpligtet til at udvikle et sæt af menneskelige relationer i forbindelse med socio-kulturelle og ideologiske tilpasning af den enkelte til verden og omvendt.
  4. For at vurdere effektiviteten, der har en enkelt informationsmedium overvåge de positive og negative egenskaber producerede emner. Det bør forsøge at passe de bestilte resultat vektor værdiorienteringer.
  5. Det skal forstås, at de oplysninger undervisningsmiljø er ikke kun de betingelser, men også et middel til uddannelse og træning.
  6. At skabe tilstande, der fører koordinatsystem ved hjælp psyko-didaktiske og rumligt-objektive komponenter.
  7. Information undervisningsmiljø udgør underlaget individualiserede aktivitet, som bevæger sig fra at lære situationer til livet.

En lille sidespring

Der er meget snak om, hvordan de nødvendige oplysninger miljø, informationssystemer, og mere. om de var tidligere? Selvfølgelig. Men i dette tilfælde har vi den ejendommelighed, der nu er ekstremt let at få adgang til visse oplysninger. Og at træne kan være hvor som helst. Derfor kan vi sige, at miljøet = information miljø. Det eneste spørgsmål er, som vi modtager viden.

konceptuelle funktioner

Trods det faktum, at for at beskrive den aktuelle situation og af de processer, der anvendes ordet "miljø" (eller endda "space"), dette er ikke helt korrekt. Mere relevant, ifølge nogle forskere, er stadig et udtryk som "system". Hvorfor? Det faktum, at brugen af sætninger som "miljø", "information miljø" begyndte snarere med embedsmænd inden for uddannelse, snarere end forskere og undervisere. Der var denne situation skyldes sandsynligvis det faktum, at der ikke er tid til at tænke over renheden af videnskabelige definitioner. Således i mange fortolkninger af ordet kan findes, at den moderne Miljøoplysnings- er en samling (eller et system) af forskellige elementer - tekniske, uddannelsesmæssige og andre komponenter. Vi bør ikke glemme deltagerne. Idet det forudsættes, både lærere og elever under dem. Interessante undersøgelser af dette spørgsmål foretaget Peskovsky EA Så hvis en grundig analyse, blev det fastslået, at det pædagogiske miljø - et delsystem af den sociale og kulturelle område. Det omfatter 154 fakta, situationer og omstændigheder, der har udviklet gennem historien og er rettet mod en sammenhængende organisation. Men den socio-kulturelle område betragtes som et system af centrale faktorer, der påvirker udviklingen af mennesket og barnets uddannelse.

Og hvad man skal gøre ved det?

For at forstå de komplekse processer og fænomener, og at udvikle en effektiv videnskabelig rådgivning, ofte bruger modellering. Fuld tid uddannelse og læring via internettet, der er beskrevet en teoretisk model. Skal det være? Ja! Dette er den magt af videnskab - at de forskellige processer kan beskrives ved en model. Derudover giver det dig at formulere de problemer og udfordringer, der har brug for at finde et svar. , Den mest vægt er således den objektive indhold af de oplysninger, kommunikationsværktøjer, træningsmetoder, formularer. Også, du og sammenfatte billedet af den studerende og læreren.

Simuleringen Resultatet oplysninger og uddannelsesmiljø

Modellen er velegnet til analyse af forskellige pædagogiske processer. På grundlag heraf kan vi formulere en anden vision for emnet. Og dette vil hjælpe os oplysninger. Oplysningerne miljø - er et pædagogisk system, som omfatter sin støtte i form af finansielle, økonomiske, finansielle, tekniske, juridiske og administrative komponenter. Hvad er kernen i dette tilfælde? De virker direkte ejer pædagogisk system. Undersøgt forskellige pædagogiske processer.

eksempel

Behandling af et så komplekst og samtidig et interessant emne er svært at forestille sig uden at være opmærksom på den model af den moderne undervisningsmiljø. Og i den virtuelle repræsentation af den valgt som et eksempel institution. Teknologi informationsmiljøet, som anses for at repræsentere et sæt af indbyrdes forbundne softwaremoduler (service), hvorigennem det er muligt at forberede og gennemføre den pædagogiske proces sammen med gennemførelsen af enhver kategori af brugere af deres funktionelle ansvarsområder. Det vigtigste i dette tilfælde er de studerende og lærere. Et sæt af servicecentre - en typisk software. Men strukturen og indholdet er skabt af ressourcen vil blive bestemt af institutionen selv. Så kan e-bibliotek, klasseværelser, administration og andre nødvendige punkter indgå som centrale elementer.

funktion

Hvordan inkarnation og udviklingen af informationssamfundet miljø? I første omgang en analyse af metodiske, organisatoriske og videnskabelige aktiviteter af uddannelsesinstitutioner (vuggestuer, børnehaver, skoler, universiteter, uddannelses- og forskningsinstitutioner). Så indsamler oplysninger om den type, indhold og egenskaber af information, der sikrer driften af de emner. Så har du brug for at udvikle et koncept baseret på de organisatoriske, videnskabelige, uddannelsesmæssige og andre funktioner. Så er det bygget struktur og funktionsprincip af virtuel klasse (afdelinger, laboratorier, og så videre.). Derefter kan du begynde at udvikle en hjemmeside på internettet, hvor alle de nødvendige oplysninger vil blive lagt ud. Fordelen ved denne fremgangsmåde er, at emnet kan virke ikke kun i et meget begrænset område, men hele landet, og også i udlandet. Selvfølgelig, for en skoleklasse, der ikke kræver. Men hvis man tænker på dette aspekt fra perspektivet af Institut for et universitet eller et forskningslaboratorium, er det yderst nyttigt.

konklusion

Information, pædagogisk miljø (eller systemet) har en meget lovende fremtid. Nu er det svært at sige, hvad de er oversat, men at udviklingen vil gå - absolut. I fremtiden kan det blive realiseret i et virtuelt klasseværelse, hvor de studerende vil være i stand til at se for sig selv, hvordan og hvad der sker (selvom mere præcist at sige, at de vil se høj kvalitet simulering). Ved hjælp af denne fremgangsmåde vil gøre det muligt at forbedre effektiviteten af uddannelse. Og dette igen, vil være yderst nyttig for hele landet - fordi jo mere uddannede, jo mindre kriminalitet, højere økonomisk velstand og mange andre positive ting, man ser på det, vi kan trygt sige: IOS har brug for at udvikle og forbedre for de bedste resultater!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.