Nyheder og SamfundBerømtheder

Anatoly Motylev. Biografi, personlige liv. Formand for Globex Bank

Han blev altid betragtet som et "sort får" på bankmarkedet. Han nægtede at låne de største kreditinstitutter. Tidligere var Anatoly Motylev, der begyndte at arbejde i Gosstrakh, en af dem, der blev kaldt "gylden ungdom" i Sovjetiden. Alligevel var hans far ansvarlig for strukturen, som var monopolist på forsikringsmarkedet. Det er naturligvis ikke svært at forudsige, at Anatoly Motyleva ventede på en strålende karriere. Men er det så? Lad os overveje dette problem mere detaljeret.

Fakta fra biografi

Anatoly Motylev, hvis biografi kan tjene som misbrug af hver bankmedarbejder, er indfødt i den russiske hovedstad. Han blev født den 11. august 1966. Hans far var en højtstående embedsmand: han arbejdede i det "sovjetiske" finansministerium. Selvfølgelig kan Anatoly Motylev i alle henseender regne med sin forælders støtte, der fra 1973 til 1986 førte statsforsikringen.

Efter skolen besluttede den unge mand at arkivere dokumenter hos finansinstituttet. Efter at have bestået indgangseksamenerne modtager han først et tilbud om at lede byggelaget, og efter et stykke tid - at lede Komsomol-organisationen. Han er enig og kompetencer kombinerer studie med social belastning.

Start i karriere

Efter graduering fra hovedstadens gymnasium, Anatoly Motylev, hvis biografi selvfølgelig fortjener en særskilt overvejelse, går han på arbejde i Gosstrakh. Over tid bliver han betroet stillingen som assistent til præsidenten og derefter næstformand i selskabet. Imidlertid blev i midten af 1990'erne ændret accent i ledelsen af Gosstrakh, og nye mennesker kom til at lede forsikringsselskabet. Og Anatoly Motylev kunne ikke finde et fælles sprog med disse ledere, ledet af Vladislav Reznik, nu en højtstående embedsmand.

"Globex"

Anyway, men Anatoly Motylev på forhånd tog sig af det i tilfælde af, hvad der ikke skal forblive "ved brudt trug".

I 1992 etablerede han på samme måde som efterfølgeren til det sovjetiske forsikringsselskab - Rossgostrakh - kreditstrukturen Globex, som efterfølgende afspejler problemerne i bankovervågningssystemet. Det bemærkelsesværdige er, at centralbanken var "opmærksom" på alt, hvad der skete med Globex, og på trods af dette tog en ventetidstilstand.

I 1996 blev Anatoly Motylev en mistænkt i tilfælde af ulovlig overførsel af midler fra et depositum på Rosgosstrakh til afregningskontoen for Globex. Detektiverne havde dog kun en måned at afklare situationen og anerkende operationen som lovlig.

Nogle eksperter mener, at banken blev hjulpet af ingen anden end "politiet" general Dunaev, der senere blev medejer af Globex for at undgå kriminel retsforfølgning.

Han hjalp også med at redde aktiverne i Motylevs hjernebarn fra finanskrisen i 1998 .

Bank - Investor

I begyndelsen af nul begyndte Anatoly Motylev (bankmand) sammen med Dunaev at søge nye horisonter for udviklingen af hans forretning.

Ejendommen til Globex købes af stor fast ejendom. En af dem er indkøbs- og forretningskomplekset "Novinsky Passage", hvis areal er 80 tusind "kvadrater". På samme tid var kilder ikke enstemmige i forhold til transaktionsbeløbet. Nogle eksperter annoncerede investeringer på $ 100 millioner, andre - $ 280 millioner, andre - $ 350 millioner.

En anden større erhvervelse af Globex er Slava-virksomheden, hvor ure fremstilles. Det er beliggende ikke langt fra Belorussky banegård i hovedstaden. Det er planlagt at opbygge en multi-profil kompleks "Slava Business Park" på lokale produktionssteder. I Globex ejendom er der blevet udformet flere store jordarealer i Moskva-regionen, hvor der også er planlagt nye projekter. Således kan vi med sikkerhed sige, at Anatoly Motylev er en bankmand i stor skala.

I 2002 blev han eneste ejer af Globex, da hans medejere - Dunaev og Zhukov - trak sig tilbage fra grundlæggerne af kreditinstituttet.

To år senere blev Globex en deltager i depositumsforsikringssystemet, hvorefter forretningsmand Anatoly Motylev gennem sit barn fik ret til at rejse penge fra befolkningen.

Virksomheden var i fare

I efteråret 2008 kom der for hårde tider for Globex. Sagen er, at der var en massiv udstrømning af indskydernes finansielle aktiver, og kreditinstituttets aktiver var "meget tyndere". Den nye ejer af Globex er Vnesheconombank, ledet af Vladimir Dmitriev. Den nye bank blev udpeget af bankmand Vitaly Vavilin. Men i hvert fald havde Globex ikke kompetente specialister, der kunne udstede lån til en bred vifte af låntagere.

Et forsøg på rehabilitering i bankvirksomheden

På trods af tilbageslagene i banksegmentet på markedet gør Vitaly Motylev alt for at genoprette den tidligere indflydelse på dette område af iværksætteri. Han investerer penge direkte i flere pengeinstitutter.

I særdeleshed fik den sammen med sine partnere en bestemmende interesse for den finansielle struktur "Russian Credit", som i 90'erne i forrige århundrede havde stor tillid blandt befolkningen. Transaktionsbeløbet var ca. 350 mio. Anatoly Motylev ("Russian Credit") købte også følgende kreditinstitutter: AMB Bank, M Bank, KRK, Tula Industrialist. Forretningsmanden planlagde at skabe et stærkt finansielt grundlag ved at tiltrække kundernes midler, som skulle investeres i boliger og andre kommercielle projekter. Centralbanken tilbagekaldte dog licenser fra stort set alle kreditinstitutter, der ejes af Motylev. Alt på grund af det faktum, at størrelsen af passiverne væsentligt oversteg værdien af deres aktiver.

Den samme skæbne var pensionsfonde, hvis ejer var Anatoly Leonidovich. NPF "Solnechnoe vremya", NPF "The Sun. Life. Pension ", NPF" Uraloboronzavodskiy "og andre strukturer blev berøvet tilladelsen, fordi de ikke rettidigt overholdt tilsynsmyndighedens ordrer.

Forretningsmanden gemmer sig?

Efter at bankmandens iværksætter havde haft en fiasko i kreditbranchen, spredte rygter, at han var forsvundet et eller andet sted.

Mange spekulerer stadig på, hvor Anatoly Motylev er nu. Ifølge uofficielle data gik han til den britiske hovedstad. Og årsagen til at skjule banken er: hans kreditstruktur revideres af centralbanken. Hvis tilsynsmyndigheden finder overtrædelser, kan den strafferetlige retsforfølgning fra retshåndhævende myndigheder Motylevu ikke undgås.

Personligt liv

Det skal bemærkes, at Alexander Leonidovich aldrig var en offentlig person. Han lavede ikke dyre køb. Også forretningsmanden er i den ortodokse forretningsmand. Hans kone er finansminister ved uddannelse. En bankmand har en søn.

Historien om Motylev-forretningens stigning og sammenbrud giver eksperter en anden grund til at tvivle på den nuværende stabilitet i banksektoren i økonomien.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.