Nyheder og SamfundBerømtheder

Burt Reynolds: biografi af skuespilleren, kreative og interessante fakta

Burt Reynolds - den mand, der i slutningen af 70'erne var en del af kategorien af de dyreste Hollywood-stjerner. Talentfulde skuespiller og lige så let at klare de barske roller mænd og med billeder af muntre jokere. De har vundet mange prestigefyldte priser, herunder "Emmy", "Golden Globe". "Boogie Nights", "alt eller intet", "Politiet og Bandit" - de mest berømte malerier med hans deltagelse. Hvad kan du fortælle os om det?

Burt Reynolds: barndom

Den fremtidige vinder af "Emmy" og "Golden Globe" blev født i den amerikanske stat Michigan, var en glædelig begivenhed i februar 1936. Blandt forfædrene til drengen var repræsentanter for forskellige nationaliteter, herunder indianere Cherokee stammen. Burt Reynolds - er ikke det eneste barn af sine forældre, blev familien og to piger født. Far til stjernerne var en politibetjent, hans mor en husmor, og undervisning af børn.

I de første år af livet en efterkommer af Cherokee Indian stammen var lidt anderledes end deres jævnaldrende. Bert studerede medium, foretrak de erfaringer gå ud med venner. Det er også kendt, at drengen var glad for sport, og endda ikke kunne forestille sig, hvad der ville blive en berømt skuespiller.

Fra sport til film

Efter skole, Burt Reynolds fortsatte sin uddannelse i en af University of Florida, hvor han glæde accepteret på grund af de fremragende sportslige præstationer. I nogen tid, han blev alvorligt engageret i fodbold, han var leder af universitetets hold. Den unge mand selv ønsket at gøre et navn for sig selv i sporten, men hans planer blev ikke bestemt til at materialisere til virkelighed.

Slutningen af drømme om atletiske karriere sætte en knæskade, som Reynolds var, da han blev part i ulykken, synderen viste sig at være den anden chauffør. Tildeling universitetsuddannelse den unge mand ventede ikke, kastede han en kedelig klasse, ignorerer protester fra forældrene. Han havde allerede besluttet, at han ville få den eftertragtede berømmelse, at blive en berømt skuespiller.

Tidlig karriere

Faldt ud, Burt Reynolds nøje gået i gang med sin nye drøm. Hans vej til succes begyndte med en ung mand i mængden filme forskellige film, blev snart en regelmæssig på New York studierne, en hyppig gæst i talkshow. Der ønsker at tiltrække offentlighedens opmærksomhed, han let enige om at en fotooptagelse i nøgen, så hans første smag af berømmelse var let skandale.

Gradvist den rolle, som fik Burt, blev mere og mere mærkbar. I de tidlige år af sin karriere har han medvirket i en lang række spillefilm og tv-serier, "FBI", "Perri Meyson", "Alfred Hitchcock Presents", "Love i en amerikansk", "Angelic baby", "Navajo Joe".

Finest time

Hvis du vil vide, hvordan du ser virkelige berømmelse kun i 1972 fik en idé Burt Reynolds. Filmografi derefter lidet kendte skuespiller har fået sin første "stjerne" billede, det var en forbrydelse thriller "Liberation". Båndet fortæller historien om de ekstreme eventyr af fire venner, der ønskede at prøve deres hånd som erobrere af naturen.

I løbet af det næste årti, skuespilleren konkurrerede om titlen som den klareste stjerne i USA med den meget Robert Retford. Tilskuere strømmede til enhver film, hvis personens navn blev nævnt i kreditter. Journalister tilskrives den berømte roman med de smukkeste sangere, skuespillere og sportsfolk.

Vivid rolle 70

Så, hvad spillet en fremtrædende rolle i denne periode, Burt Reynolds, hvis film er behandlet i denne artikel? Publikum var henrykte over thriller "White Lightning", som blev udgivet i 1973. Et tegn skuespiller i denne film - den klassiske "din fyr", charmerende og naturlig. Nuværende race på dyre biler, smukke kvinder smilende og stærke mænd. Med den samme entusiasme det blev vedtaget af fans af Star film "Cop og en bandit."

Selvfølgelig Reynolds medvirkede ikke kun i actionfilm, fremgår af den blodige fængsel drama om fodbold, hvor han spillede en central rolle i 1974 - "Longest Yard" Han imponerede publikum og dets rolle i komedien "Lucky Lady", dedikeret til de tider af forbud. Succesen sagaen ventede og "Nickelodeon", som åbner hemmeligheder den tavse æra.

Hvilke andre malerier overraskede sine fans i denne periode, skuespilleren Burt Reynolds? En af hans bedste film anses drama "Polukrutoy", hovedpersonen i hvilket er en fodbold stjerne. Ligesom publikum og den sorte komedie "The End", under arbejdet, som skuespilleren var første gang i instruktørstolen. Også værd at bemærke tape "Start Over", som fortæller om forsøg på at udvande mand til at starte et nyt liv.

Nederlag og sejr

Allerede i midten af 80'erne stjerne status skuespiller forskudt. Malerier, hvor han medvirkede, opfattes publikum bliver værre og værre. En periode, hvor filmskabere begyndte at tilbyde gårsdagens konkurrent Robert Redford eneste rolle i de lave-pande komedier, over hvilken ingen ønskede at grine. "Rough cut", "Best Friends", "Styx", "faderskab" - det er svært at liste alle sine bånd til kroppen ved kassen.

Endnu engang henlede Burt Reynolds, hvis billeder kan ses i denne artikel, har formået gennem drama "bugbears". Kritikere derefter meddelt, at det var den første rigtige karakteristisk rolle skuespiller. Han perfekt legemliggjort billedet af en aldrende pengeskabstyv, som kommer i hælene på de unge konkurrenter. Han blev også aktivt involveret i stemmen handler, for eksempel, arbejdede jeg på den populære animerede film "Alle hunde kommer i himlen." Blandt de succesrige malerier med hans deltagelse kan noteres hits "Madness", "Cop og en halv", "Boogie Nights". Sidste nye drama gav selv ham en nominering til "Oscar", men prisen gik til hænderne.

Personlige liv

Som allerede nævnt, på højden af sin berømmelse Bert havde næppe tid til at skifte stjerne venner. Temmi Vinet, Adrienna Barbo, Lyusi Arnas, Syuzen Klark, Christine Evert - historier med alle disse berømte damer han derefter tilskrives journalister. Reynolds har ikke be-eller afkræfte rygterne om hans romantiske interesser.

Klovn Dzhudi Karne - den første kvinde, der gik til alteret Burt Reynolds. er ikke blevet født børn af par, snart skiltes kærester, ude af stand til at finde et fælles sprog. Stjerne andet ægteskab også endte i skilsmisse, skuespillerinden Loni Anderson han levede i flere år og har en søn ved hende Quinton. I øjeblikket er Bert ikke gift.

interessante fakta

Det mest usædvanlige fortælling, helten, hvoraf den ene gang blev Reynolds tilskrives ham sådanne sygdomme som AIDS. Disse rygter har ikke noget at gøre med sandheden, har de opstået på grund af det faktum, at Bert i meget dårlig udseende i lang tid. Men sygdommen, som han med succes besejret, var ikke AIDS.

Skuespilleren, har tilhørt gruppen af de højest betalte Hollywood-stjerner, blev det officielt erklæret konkurs i 1996, men et par år senere var i stand til at rette op på deres finansielle situation.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.