SundhedKvinders sundhed

Capa - menstruationskop: størrelse, instruktion, synspunkter og anmeldelser

Moonlight (eller kvinder) skål, som det undertiden kaldes, i medicinsk sprog er kendt som menstruation hætte. Hvor mange af jer kan sige, at sådan et velkendt begreb? Sandsynligvis ikke, og det er forståeligt. Et par årtier på tv-reklamer ikke kommer servietter og tamponer, disse midler feminin hygiejne flash i blade og på bannere, og så er det deres første tilbagekaldelse tilfældet med de kritiske dage. Men der er en mere progressiv midler til beskyttelse, selv om det blev opfundet for lang tid siden. I dag er kvinderne begyndt at spekulere på , hvad hætten menstruation, rådgive hende til hendes venner. Derfor er dette emne er ganske relevant, og det giver mening at diskutere det nærmere.

Hvad det gør:

Sætning er det klart, at hætten menstruation brug under kritiske dage. Faktisk er det en simpel klokkeformet beholder fremstillet af silikone eller latex, som er udformet til indsamling af naturlige sekreter. Og det sker, hvor det virkelig er nødvendigt - i kroppen.

Hvis menstruation cap placeret korrekt, det helt forhindrer muligheden for lækage, er alle valg går ind i det, som om i et glas. At udtrække bekvemmelighed er der en lille hale, for hvilken mundstykket kan trækkes ud af skeden. Hoth, mange kvinder siger, at halen forårsager ubehag, så det er skåret i det rod. Tag mundstykket kan være uden.

levetid

Ved første øjekast, den menstruationskop (caps) er ret dyrt. Men regne ud, hvor meget det vil koste dig at købe tamponer og puder hver måned, og du vil indse, at det er et godt køb. Inden for et par måneder, har hun fuldt ud berettigede selv, og derefter begynde at arbejde i overskuddet. Gyldighed afhænger af materialet, som produkterne er lavet. Der er caps, som skal ændres hvert år, mens andre vil vare 5-10 år. Der er også disponibel hætter, som er lavet af polyethylen.

Alle nye - er godt glemt gammel

Ligesom den nyeste opfindelse ind på markedet i dag menstruation hætter. Anmeldelser tyder på, at kvinder først hørte om dem allerede i midaldrende, helt ved et uheld, og formentlig derfor straks besluttet, at det er en nyhed på markedet. Efter alt, hvad sæler, mange af os ved godt før begyndelsen af puberteten.

Faktisk er den første kondensator ind på markedet i de 30 år af det tyvende århundrede. Det er i området for kvinders intimhygiejne noget nyt er blevet opfundet til dato. Hvorfor så disse caps er ikke udbredt? Alt sagen i kulturen, psykologiske barrierer og sociale tabuer. Så var der en hel del af progressive kvinder, der ikke ville blive betragtet som de fysiologiske processer i kroppen, noget skamfuldt. Derfor bede lægen hvordan du indsætter menstruation mundstykke, ville turde ikke alle. Én dag, har tiderne ændret sig, folk har helt anderledes, og kvinder igen huskede bekvemme midler til beskyttelse i de kritiske dage.

At vælge et mundstykke, typer og størrelser

Hvad menstruation cap i apoteket er mest almindelig i dag? Normalt er det en silikone produkt, der er let at betjene dig i årevis. Engangs plastprodukter har ikke modtaget en sådan popularitet. Men valget af den størrelse, du har brug for at være mere opmærksomme: afhænger af niveauet af komfort kvinder. Producenter tilbyder et udvalg af flere størrelser. S og M er små, de er egnede for kvinder til 25 år, uden børn. Str L lidt større, og XL er designet til dem, der har flere børn og tunge menstruation. Men vi må være opmærksomme på en bestemt producent og størrelse, som han påpeger på pakken. Det sker, at vi er nødt til at tage et par stykker i en række til det resultat at finde den perfekte pasform. For eksempel hætten fremstillet i Tyskland (dimension S) har 40 mm i diameter og 40 mm i længde. Og det samme S tjekkiske produktion har allerede 46 mm i diameter og 50 mm i længden.

Sådan bruger Månens skål

Faktisk før vi går videre, skal du fortælle mig, hvad der er en menstruation cap, hvordan man bruger opfindelsen. De fleste af problemerne i forbindelse med, at en kvinde kommer ind i mundstykket uerfarenhed forkert. Faktisk intet kompliceret om det, du har brug for lidt øvelse at resultere i alt viste sig godt. Hver kasket brugsanvisning, læse den grundigt, straks at nedlægge alle uklarheder. Primært skal du koge produktet i et par minutter.

Før du indtaster mundstykket, anbefales det en lidt våd det med vand. Du kan bruge gel vandbaseret glidecreme, men det er bedre at bruge denne metode kun for den første tid til at lære den mekanisme for indførelse af hætten.

udstyr

Lad os nu trin for trin se på, hvordan indført menstruation hætte. Guide tilbyder den nemmeste måde. For at gøre dette, squeeze koppen med fingrene, så det bliver fladt. Så fold det på midten og presse så meget som muligt. Nu er det muligt på denne måde at indsætte det i skeden. Inside, det automatisk vil blive afsløret, og vil tage form af koppen igen. Hvorfor hætte beskytter mod lækage bedre end andre feminine hygiejneprodukter? Det er meget simpelt: Opret et vakuum virkning, således at kanten af koppen fast fusioneret med væggene i vagina. Du kan spille sport og leve et normalt liv, betyder det, du vil ikke svigte. Til komfortabelt fjerne koppen Træk ikke på halen. Til en fuld kop ud så omhyggeligt som muligt, skal du skub den lidt sidelæns for at bryde vakuum effekt. Nu kan du trygt fjerne skålen.

Hvad er fordelen ved at bruge en mund vagt

Ved første øjekast ser det ud til, at dette værktøj ubehageligt. Men dette er kun, så længe du ikke har lært at bruge det ordentligt. Så kvinder begynder rådgive det til alle venner og veninder. Faktisk den bedste løsning tænke hårdt. Indeni er al væske, ingen lugt og pletter, bare en gang om dagen for at fjerne glasset, tømte den og sæt ind i vagina - og du er igen beskyttet.

Den første ting at bemærke effektiviteten af sådanne faciliteter. Du behøver ikke længere at købe beskyttelsesudstyr for hver måned, du er nu nok for én kapitæler, der altid vil være ved hånden. Gennem årene brugen af en kondensator besparelser vil være meget synlige.

At dømme efter de anmeldelser af kvinder, der er korrekt indføring af hætten ikke mærkes i kroppen. Du kan glemme alt om din dag og nyde livet. Et andet plus for denne virksomhed dame: nu kan du ikke bekymre dig om det pludseligt indsættende månedlige forkæle lys jakkesæt. Nok til at bære mundstykket i et par dage før den foreslåede dato for deres begyndelse. Om aftenen blev det taget ud og vaske, og om morgenen sat tilbage. Nu er du altid har alt i orden.

Hvis du altid arbejder i mennesker og er ikke i stand til at ofte skifter puder og tamponer, så er dette værktøj for dig. Capa kan meget vel vare i 8-10 timer. Den ture og rejser, ved forretningsmøder er en gave. Du kan gå og svømme i poolen, ved mundingen vagt er ikke våd hale, der kan kigge ud under trikot. Capa er helt uskadelige og miljøvenlig, betyder det ikke forårsage allergi og ble udslæt. Bemærk, at de anvendte puder og tamponer - det er bjerge af skrald, der skal bortskaffes. Og hvis den fælles landbrugspolitik anvendes, er det en slags bidrag til miljøet.

Ulemper og ulemper

Indstilling hætter kan medføre ubehag i første omgang. Hvis størrelsen er valgt korrekt, så du behøver kun en lille praksis, og du vil lære at gøre alt korrekt. Så vil du ikke føle det overhovedet, der var endda tilfælde, hvor en kvinde minder kun en dag senere, når låget begyndte at lække.

Den største ulempe - det er en nødvendighed at lære at sætte og hente mundstykket. Det er især vanskeligt at udtrække præcist den fulde hætte, så for ikke at få beskidte. For at undgå betændelse og svampeinfektioner, nødt til nøje at overvåge renholdelse af hætter. Det er nødvendigt at foretage en grundig vask ikke blot hætten, men også mine hænder med sæbe før og efter administration. Det er måske ikke muligt i nogle tilfælde, for eksempel, mens rejser på et tog eller afgang af naturen. Så måske nogle gange en værd at have et par puder. Indhente, at dømme efter de anmeldelser, skal du have spritservietter eller spray - og alle problemer kan løses.

Sådan opbevarer kop

Typisk, når hætten er solgt med praktisk emballage. Dette kan være en plastbeholder eller en linned pose, ved den måde, den sidstnævnte anses korrekt pakning. Når menstruation er slut, skal du grundigt vaske og koge mundstykket og sende den op i sagen. Nu kan det være hensigtsmæssigt at holde i din taske, så den altid er ved hånden.

begrænse omkostningerne

Det sidste spørgsmål er, hvor meget er menstruation hætter. Prisen kan variere afhængigt af producenten og den region, hvor produktet sælges, men den gennemsnitlige anskaffelsespris forbliver uændret. Normalt er det 500-1500 rubler. Kopper kan sælges separat eller sammen med bleer, en særlig cover, gel-smurt eller vådservietter. Hertil kommer, at nogle fabrikanter fremstiller kits, som har hætter i forskellige størrelser, der er designet til forskellige dage i cyklus. De kan være forskellige i farve for at gøre det lettere at skelne mellem dem.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.