SundhedKvinders sundhed

Hvad er menstruation?

Mange på spørgsmålet "Hvad er den månedlige" foretrækker at give følgende svar, "det er kritiske dage, det vil sige, at forekomsten af menstruation. Dette er det korrekte svar. Menstruation er en vigtig proces, der finder sted i kroppen af enhver kvinde.

Hvad er det klart månedligt, men når de vises?

Den nøjagtige alder af dannelsen af kvindens krop er vanskeligt at afgøre. Menstruation kan begynde i 11 eller 15 år. Hver pige er særegen for pubertetsalderen. Den vigtigste faktor er en arvelig egenskab. For eksempel, en pige ansigt med begrebet hvad månedligt på samme alder. At hendes bedstemor eller mor. Men hvis vi tager hensyn til acceleration, kan den månedlige ankomstdato være lige rundt om hjørnet. Hvis du er over 18 år, men du behøver ikke perioder, er det tid til at slå alarm og søge hjælp hos en gynækolog.

Varigheden af menstruation

Med ham er menstruationscyklus og hvordan man beregner datoen for menstruation? Således menstruationscyklus er en periode på fra 1 dag til en menses dag 1 efterfulgt. Den ideelle cyklus er 28 dage. Men vores kroppe er konstant udsat forskellige miljømæssige faktorer, såsom en dårlig miljø, sygdom, stress og overbelastning, som indvirker negativt på dåse cyklus. Det bør være nervøs og en 28-dages cyklus for at blive en 32-dages, for eksempel.

For en normal cyklus cyklus bør omfatte ikke mere end 35 dage og ikke mindre end 21 dage. I mellem denne periode, kan du forhindre en vis forskel i 10 dage, men ikke mere. Afvigelser fra normen kan kaldes alle de andre tilfælde.

Piger bare ønsker at optage, og det er bedre at markere de kalendere kommer hver menstruation hver måned. Det giver dig mulighed for at udforske den regelmæssighed og varigheden af cyklussen.

Præcise tal om menstruation varighed findes ikke. Normen er varigheden af den måned fra tre til syv dage. Den mest rigelige mængde blødning er blot de første to dage, og resten af adskillelsen reduceres. Hvis der under de 4 dage du hældte en masse blod, bør straks søge læge.

Kvaliteten og kvantiteten af menstruation

I løbet af menstruationscyklus normalt miste nogle blod. I dette tilfælde kroppen ikke kræver lang tid at genoprette den. På dagen eller andet sted i midten af tyve til halvtreds gram blodtab. Blood menstruation - lyse skarlagen farve, ikke koagulerer og har en specifik lugt.

I nogle klumper af blod kan observeres, men det er okay. Enzymer kan ikke klare den overdrevne frigivelse og kan gå glip af uforarbejdede blod ophobninger i skeden.

Må ikke bekymre dig, hvis menstruation - smertefuld

På grund af hormonelle forandringer i kroppen under menstruation, der sker ændringer i en kvindes krop, for eksempel, er der en følelse af nervøsitet, bryst vokser tunge og hævede. Hver kvinde bærer månedligt forskelligt (svaghed, irritabilitet eller træthed, feber, hurtig vejrtrækning og puls, tunghed i underlivet og lændesmerter). Lavere mavesmerter forekommer i næsten hver pige. Nogen kan flytte menstruationen uden piller. Og nogle gør ikke. Dette er helt normalt. Kun hvis smerten er for stor og ikke i styrken til at udholde, bør gå til hospitalet.

Hvad er månedligt i intime liv

Alt interesseret i dette spørgsmål "under menstruation er det muligt at nyde en sexliv med din partner?" Du kan leve, men bedre ikke. Under menstruation livmoderhalsen er lidt åbnet, og der er en enorm risiko for at få infektioner. Derfor. hvis du ønsker at opleve spændingen, bedre bruge et kondom eller afholde sig fra intimitet. Hvem mener, at under menstruation ikke kan blive gravid, han tager fejl. Hvis en kvinde er helt raske, graviditet opstår under menstruationscyklus.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.