ComputereComputerspil

Spillet "League of Legends" - vejledning. Fiora - Kerry

Udviklere af "League of Legends" fortsætter arbejdet med at forbedre mekanikken i spillet og revisionen af Champions balance. En sådan ændring var tegnet Fiora. Rework-vejledning til formål at afklare og raffinering spillestil for helten.

færdigheder

Det mest interessante mekaniker er vist på de færdigheder af den karakter. Det skal bemærkes straks, at de gamle instruktioner, der følger taktik, der påberåbes konstant tyveri af sundheden af en sådan karakter som Fiora. Hyde (skoven) var den øvre ende takket være denne funktion. Efter behandling for at gå at slå de neutrale monstre blev urentable, og på Hanka særlige nogen nytte.

 • Passiv færdighed "Dance duellant" afslører svagheder omkringstående fjendtlige mestre. Attack i sårbarhed Atk, Fiore og accelererer heling. Hvis du ikke rammer fjenden i 15 sekunder, så retningen af sårbarhed varierer. Det er værd at bemærke, at sårbarheden er afhængig af den side af lys og er ikke afhængig af, hvordan du drejer karakter af fjenden.
 • "Lunge". Fiore slår den angivne retning. Efter afslutningen af bevægelsen forårsager skade nærmeste mester og forsøger at komme til det punkt for fiasko.
 • "Parry". Denne færdighed vil kræve, at du nogle færdigheder og viden om de andre karakterer. Fiore 0,75 sekunder bliver rack. Hvis der på dette tidspunkt det vil tage skade, så lad den bølge i den modsatte retning, der forårsager skader og forsinker fjender. Når det bruges til at kontrollere virkningerne af fjenden det er bedøvet i 1,5 sekunder.
 • "Blade Master". Når den aktiveres, øger til 50% for de næste to slag. Den første af dem vil bremse målet, den anden - vil medføre kritiske skader.
 • "Defiant Challenge" i 8 sekunder til at angribe målet fra alle retninger og samtidig falder i den sårbare stedet. Efter det første angreb aktiveret felt, healing alle nærliggende allierede.

Runer og magi

Hvis du har læst den vejledning, Fiore - mobil karakter, der har bogstavelig talt hoppe rundt din fjende til at håndtere mere skade. For at gøre dette, vil det være nødvendigt den relevante magi. Vær sikker på at tage "springet". Hvis andre tegn undslippe det, så Fiora kan bruge det til at angribe. Som en anden magi, kan du bruge "Teleport" til hurtigt at flytte rundt på kortet.

Ud over standard beskyttende runer, bør denne karakter skal bruges runer til fysisk angreb. Fysisk indtrængen er ikke særlig nødvendig, som ved angrebet i den svage base påføres nettotab.

talenter

Behovet for at kæmpe i nærkamp, og endda "danse" omkring fjenden gør Fiore meget sårbar. Baseret på dette og følgende vejledning er baseret. Fiora skal besidde følgende sæt af talenter: 18-0-12.

Fra den første kolonne frimodigt tage "Rage". Den anden linje - "Fest". Det er ikke særlig effektiv, men andre talenter vil bringe endnu mindre anvendelig. "Vampyrisme" tredje kan hæves. Stigningen i fysiske skader er ineffektiv på grund af behovet for at være i tyk slaget. "The Bounty Hunter" eller "forfølger" - du vælger. På den ene side, at dræbe alle fem modstandere, vil du modtage en bonus på 5%, dog gør det meget vanskeligt for Fiore. På den anden side, kan du få en permanent bonus på 2,5% og bare slå zakontrolennyh modstandere. I betragtning af kompleksiteten af mekanikken i passive færdigheder, nemlig bedøvet tegn vil være dine mål. For at øge skaderne til at tage "et ødelæggende slag" og "The iver af slaget."

Lad os nu se, hvad vi tilbyder i sikkerhedstråden "League of Legends". Fiora, guide, som du læser, kræver meget omhyggelig håndtering. Derfor tager vi den rigtige "Recovery". Efter det, at en "hård hud" føle sig bedre i en menneskemængde af håndlangere. Så, for at "Rune rustning" forbedre effektiviteten af Ultimates. Vi konkluderer det er "Indsigt."

artefakter

Samlingen er meget enkel karakter. På trods af, at mangfoldighed - et særligt kendetegn ved spillet, "LOL", Fiora, guide, som du læser, går meget ensformigt. Alle bestræbelser er rettet mod at øge skaden.

I begyndelsen af kampen, købe en "Blade Doran." Når du har brug for en fri celle, kan det sælges. Resten af samlingen kan se sådan ud:

 • "Titanic hydra".
 • "hurtighed Sko". Mere fart og mindske forsinkende virkning. Nyttig til at danse rundt fjenden.
 • "Sort økse."
 • "Test Steraka" ikke bare redde dit liv.
 • "Død mands Armor" vil påføre mere skade. Da Fiore angriber de "rene" slag, vil effekten overraske dig.
 • "Bloodsucker" vil tjene som en god erstatning for "Doran".

Fordele og ulemper

Det er tid til at gøre status over det faktum, at den nævnte vejledning. Fiora - svært at mestre en karakter, der vil kræve sine ejer betydelige færdigheder og viden om mekanikken i de andre karakterer.

 • Høj skader.
 • Fordelen i kamp alene.
 • Høj mobilitet.
 • Fremragende helbredelse.
 • Lav manazatratnost.

Alle disse fordele, du kan se ved at læse vejledningen. Fiora, på trods af dem, forbliver meget sårbare og ineffektiv i store hold slagsmål:

 • Afhængighed skader tilfældighed og fremkomsten af sårbarheder på modstanderen.
 • Der er alvorlige modstandere mod hvilke stort set ikke kan gøre noget.
 • Lidt at påvirke i team slag (undtagen for helbredelse af Ultimate).
 • Vanskeligheder med mastering.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.