ComputereComputerspil

"Fighting køretøj Aquila": beskrivelse af spillet

Der er én god måde at skelne mellem en amatør at spille på pc'en fra konsollen ejer. Vi skal bare give ham et drev med spillet på de store kæmper robotter. Ideel under genre af "bekæmpelse køretøj Aquilla".

Ejeren af en spilkonsol vil sige, at han er allerede træt af disse mekaniske skabninger og spilleren til PC'en vil kun være glad for dette køb.

"Fighting køretøj Aquila" - efterfølgeren til genren?

Oprettelsen af et firma kaldet Indgående skete for lang tid siden, men har stadig ingen efterfølger til virksomheden, således at i løbet af spillet fanget op med adrenalin, var omkring den smukke natur, og du hopper på en livlig hest. Jeg kom meget tæt på denne Gun Metal, men desværre, han var yderst aristokratisk og ensformigt, som produktet er blevet længe glemt af mange spillere.

"Fighting køretøj Aquila 2" har alle chancer for at blive en vinder i nomineringen "Det mest iørefaldende arkadespil." Dette spil er kommet til PC og konsoller har alle de ligheder med indgående.

gameplay

Denne oprettelsen af selskabet «Atari» Der er robot-fly, samt et stort kort. Du er nødt til at fordybe sig i midt i al den væbnede konflikt, hvor du og hele plottet vil forekomme. I nogle tilfælde, i spillet er der halter, men det er ikke kritisk.

For problemfri spil, skal din pc have et grafikkort, der er ikke værre end GeForce 4 eller Radeon 9600. Spillet vil have din enhed er ikke så let, da han bliver nødt til at behandle det synspunkt afstand i et par kilometer og flere hundrede enheder omkring dig.

Den tekniske side

Grafikken er ikke så fremragende, som vil bidrage til at lette arbejdet for din pc. I "War Machine Aquila" der er ingen undersøgelse af små objekter, såsom træer. Skovene i spillet der, men et nærmere kig afslører alle fejl modeller. Situationen er den samme med skyerne, som netop malet på kuplen af himlen.

Spillet mangler de grafik-chips, der var til stede i Gun Metal, hvor du bare kan surfe de himmelske rum i flytilstand, beundre solen blænding og fortryllende sne. Hertil kommer, at i Gun Metal var visningen fra den tredje person, som en robot model så elegant, og det ville ikke være flove over at vise. I spillet "kampkøretøjer Aquila", kan du se verden gennem øjnene på en bil, som sin model kunne fordybe sig i chok, når du tænder for afspilleren slags tredje person.

Porteret fra konsol

De spil, der er blevet porteret til spillekonsollen, ikke altid har god optimeret til PC. Men i «Battle Engine Aquila» har alle de nødvendige faciliteter til PC spillere. Det har en bred tuning grafik, mus kontrol støtte og manglen på «Tryk på Start» knap i starten af spillet.

Jern Hero styres af de klassiske WASD nøgler og mus. Robotten kan ikke engang hoppe, men kun bevægelser og skud. I form af våben eksisterer et beskedent udvalg af pistoler blå.

I kamp, bliver spilleren maskine bestemt af kun to parametre - er sundhed og energi. Levering af sundhed kan gendannes til sin base, og energien kan genskabes sig selv, det er nok bare at stå på ét sted i et stykke tid. Det er brugt på at flytte og skyde, så vil ikke være i stand til at tilbringe hele kampen svæve gennem luften og rammer dine fjender med kugler og raketter. Spilleren bliver nødt til periodisk at stige ned fra himlen til jorden og genopbygge energi butikker, og nogle gange for at vende tilbage til basen for reparationer.

Ligesom Gun Metal, spillet "kampkøretøjer Aquila" er ikke meget forskelligartet historie. De mest interessante øjeblikke i BEA-missionen er på vandet, hvor kampen finder sted på den glatte overflade af havet farvande og er nødt til konstant at tænke over, hvor at lande at genopfylde for maskinen og lidt til at helbrede.

Sammenfattende kan vi sige, at dette spil er ringere på mange fronter på samme genre af produkter. Det er ikke smukke modeller, selv om denne mangel vil være synlig kun ved nærmere eftersyn. Under alle omstændigheder bør det spille en smule, og derefter beslutter at slette spillet eller fortsætte med at spille.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.