ComputereComputerspil

Detaljer om, hvordan man lære en hest at "Maynkraft"

I dag vil vi tale om , hvordan man træner en hest til "Maynkraft". Vi har foran os en af den nye generation af de mest populære spil i "sandkassen" genre. Helten er givet mange muligheder, omfattende kort og fuldstændig handlefrihed. Vi skal begynde med det faktum, at hesten i "Maynkraft" adskiller sig fra hinanden. Hver har en unik farve, antallet af pletter og ingen markeringer. Alt dette gør gameplayet mere spændende. Dyr i "Maynkraft" er et af de centrale punkter.

evne til heste

For at løse spørgsmålet om, hvordan man træner en hest til "Maynkraft", er det vigtigt at vide, at forskellige dyrearter har forskellige sundhedsindikatorer. De adskiller sig så hastighed og hoppe højde. En almindelig misforståelse blandt spillere er, at evnen af hesten afhænger af dens farve. Dette er ikke tilfældet. Den vigtigste parameter i vurderingen - stamtavle. De fleste heste kan hoppe over forhindringer, hvilket er 3 gange højere end deres vækst. En anden plus, hvilket beviser nytten af disse dyr.

løb

Hvis du er interesseret i spørgsmålet om, hvordan man træner en hest til "Maynkraft", husk at hastigheden af bevægelsen af de fleste af de dyr, varierer fra 5 til 14 enheder pr sekund. Men hurtigere - ikke altid bedre. Hvis hesten bevæger sig med lynets hast, bliver det svært at styre, og hvis din computer ikke er kraftig nok til at forhindre bremsning animation, vil du være svært at vide, hvor du skal hen.

Sådan lære en hest at "Maynkraft": instruktion og yderligere fakta

Creatures beskrevne kan bruges ikke kun til transport, men også til behandling af jord. Disse dyr kan spise græsset til at stå på bagbenene, samt for at vise deres utilfredshed med noget. Ud over hesten og æslet, kan muldyr tæmmes. For at opnå dette er det kun nødvendigt at krydse disse dyr. Oftest kan hestene findes på sletterne eller i de savanne. Efter at tæmme bliver det muligt at erhverve sadlen og rustning. At ride en hest og dens kontrol skal være den første. Føl kan fodre guld og konventionelle æbler, gulerødder, hvede brød og sukker, at accelerere deres vækst. Heste kan hoppe over hegn og stengærder. Opret disse dyr kan være ude af ægget. For at gøre dette, skal du gå til Creative mode. Vælg "Inventory". Der skal være et æg påkaldelse - hvad du har brug for. For at tæmme hesten, du behøver at bære hø, æbler og sadel. Du skal gå og fodre dyrene. Når hesten begynder at blive venligere, skal du straks smide sin plads. Husk, at det er umuligt at etablere, men kan købes fra lokale beboere, der findes i miner, slotte osv. D. Når sædet er allerede på en hest, kan du prøve at bestige det. For at færdiggøre domesticering, klik på højre museknap til dyret. Hest - din ven. Husk også, at det er nødvendigt at køre ind i en bås. Indsatsen for at være til rådighed, fremstille hest seletøj fra en række forskellige metaller. Dette udstyr vil hjælpe dig med at beskytte hesten fra de forskellige angreb af fjender. Giv hesten brødet eller saharok hvis det overvandt sygdommen, vil det hjælpe ham genvinde styrke. Nu hvor du ved løsningen endnu et vigtigt spørgsmål i livet i "Maynkraft" - hvordan at vænne hesten og hvad den har brug for.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.