Mad og drikkevarerRestaurant anmeldelser

Restaurant "Birch Grove", Nizhny Novgorod: oversigt, menuer, kontakter og anmeldelser

For det kommende særlige arrangementer for at finde egnede lokaler. I dag ønsker vi at fortælle dig om den luksuriøse restaurant kaldet "Birch Grove" (Nizhny Novgorod). Det tilbyder - ni store haller med aircondition og lumiere. Hver af dem er individuelt designet. Meget praktisk, at afhængigt af størrelsen af værelser og deres egen smag, samt kommende arrangementer, kan du vælge den relevante indstilling. Dette kan være en luksuriøs festsal med panoramaudsigt og en hyggelig pejs med klassisk indretning.

Adresse og åbningstider

Det er beliggende i udkanten af byen i en malerisk beliggenhed. I dag, mange er allerede træt til at fejre bryllupper og andre skelsættende dato i byen. Det er en helt anden - forstæder restauranter, klubber og fritidshjem. Og en af de bedste i klassen restaurant betragtes som "Birch Grove". Du kan altid spise en lækker grill eller fejre en mindeværdig begivenhed. Den nøjagtige adresse - der. Ol'gino 1A. Fra mandag til torsdag restauranten venter på sine gæster fra 11:00 til 01:00. Fra fredag til lørdag timer vil blive forlænget indtil 03:00 om natten.

De vigtigste fordele

Restaurant "Birch Grove" (Nizhny Novgorod) - et hyggeligt og behageligt sted for firmaarrangementer, familiesammenkomster og galla aftener. Meget ofte afholdt her grand bryllup. Nedenfor kortvarigt vi diskutere de generelle træk ved alle værelser. Det tilbyder en bekvem parkering og en bilvask, hvor de besøgende kan drage fordel af restauranten. Alle gæster, uden undtagelse, understreger den udsøgte banket menu, der vil tilfredsstille de ønsker af alle gæster, uden undtagelse. Du venter på fleksible priser og god service, lækker mad.

Dit bedste valg

Der er mange grunde til at besøge restauranten "Birch Grove" (Nizhny Novgorod). Priserne er naturligvis ikke den laveste, men hvis spørgsmålet er om at vælge den bedste, er det ikke værd at spare. Bare at være her, kan du forstå essensen af som bidrog til ideen om feriecentret. Store panoramavinduer overse den store park. På ethvert tidspunkt, den slags som er ideel. Men den smukkeste her i foråret og sommeren, selvom et oprør af efterårets farver, og den barske skønhed i vinteren skoven har også betydelig charme. Designere har forsøgt at supplere de typer blomsterbede og springvand, sten struktur, så der i sommeren parken bliver et yndet sted for en photo shoot og vandreture.

VIP -комната, где царит тишина и потрескивает камин. Hvis du ønsker at gå sammen med kolleger til at forhandle eller til at tilbringe tid med bedste venner, ville det være et glimrende valg VIP -Room, hvor der er stilhed og knitrende pejs. Og i store haller kan bestilles noget musik, performance kunstnere, have det sjovt på dansegulvet, eller bare nyde en dejlig middag.

For de vigtigste øjeblikke

At se nygifte interesse, har administrationen besluttet at lidt udvide territoriet og give mulighed for at udføre den første familie foto-session med gæsterne i sit liv. Særlige bryllup park var åben for det. I godt vejr, kan du tilbringe en exit registrering. Og for vandreture og fotooptagelser, han passer bare perfekt. En lille pynt dam, masser af grønt og smukt indrettede spor, symbolske skulpturer, alt dette skaber en unik ramme for en magisk fotooptagelse.

Aften i paladset

På en anden måde, er det meget vanskeligt kald resten på restauranten "Birch Grove" (Nizhny Novgorod). Kæmpe lyse værelser er beundret og nogle forbløffelse. Pearl institution - en rummelig og lys stue, som er indrettet i et klassisk design. Meget ofte bliver det valg af bryllupsrejse, give dem gode minder fra en magisk aften for fødslen af deres familie. Det er designet til 250 personer.

Restaurant "Birch Grove" (Nizhny Novgorod) - et glimrende valg for enhver virksomhed. Pearl Hall, en smuk og lysende perle, understrege elegance af din aften. Guld - er valget af denne aristokratiske, elegant og raffineret, er den klar til at modtage 100 gæster. New Hall "Triumph" vil forbløffe dig med harmoni af interiøret. Hvid og Palace kan rumme omkring 50 gæster, så de er konstrueret til en relativt lille virksomhed.

VIP -залы для семейных и дружеских встреч. Og desuden er der en hyggelig VIP-hal til familie og venlige sammenkomster. Det kan samtidig blive indsamlet op til 20 personer. Regelmæssig besøgende til at understrege, at på trods af, at begge er i stand til at gå et par selskaber, vil hver anden ikke blande sig. Lydisolering smuk, vil du ikke engang gætte på, hvad der sker bag muren, og det er netop denne mangel undertiden i en café. "Birch Grove" (Nizhny Novgorod) - det er virkelig standarden for stil og kvalitet, er alle ydelser på højeste niveau.

Når vi åbner menuen

Det er det vigtigste punkt, der er ivrigt ventet af alle gæster. Bare rolig, de vil være tilfredse med den aften, hvis dit valg var restauranten "Birch Grove" (Nizhny Novgorod). Menuen skulle begynde at lære fra de oprindelige vandpiberne, hvoraf der er mange. Specielle her er en eksotisk køretøj, frisk ananas og arabiske krydderier. Det motto til din middag vil være vine fra Italien, Frankrig og Spanien.

Udsøgt mangfoldighed kokken

Og nu er det tid til at stifte bekendtskab med de mange forskellige retter, der er tilberedt til dig, "Birch Grove" (cafeer, Nizhny Novgorod). Menuen her er så rig, at den første gang kan være lidt forvirret. Men erfarne tjenere hjælpe dig med at navigere. For nemheds skyld er alle retter opdelt i to store grupper. Denne traditionelle russiske og kaukasiske køkken, charmerende. På baggrund af det sæt af varmt og kolde forretter virkelige stjerne ser helt salat af laks kaviar med fisk og skaldyr, avocado og pinjekerner. Vær sikker på, at den mere prøver du ikke dette overalt.

Traditionelle kaukasiske retter - stolthed af restauranten. Her bliver de forberedt med en særlig kærlighed. Mere end 25 typer af kebab, aromatiske og saftige, bare blæse dit sind. serveres Alle varme måltider på en speciel bakke - Saj, direkte på kul. Det bragte mere end 20 slags marmelade, så dessert vil også være usædvanlig og lyse.

Hvor meget kan du forvente

Hverken du eller dine gæster vil ikke forblive utilfredse med køkkenet, hvis du besøger restauranten "Birch Grove" (Nizhny Novgorod). Menuen er fantastisk, retter på samme tid raffineret, lækker og meget velsmagende. Den gennemsnitlige check - 1000-1200 rubler. Men lad os give et par eksempler. Omkostninger salater starter ved 200 rubler, den gennemsnitlige udgift på 400 rubler. Af varme forretter anbefaler forsøger ossetiske cirkel (365 rubler), pandekager ($ 100), khachapuri eller julienne.

Første kurser koster omkring 300 rubler per portion. Særligt vellykket her er kød og Solyanka soyumta lam. Magnificent stege kan bestilles for 350 rubler, samt de fleste retter af kød og fisk. På anmodning tilberede signatur skål. Denne tobak gris, en reel kunstværk værd 6500 rubler. For 8000 rubler på dit bord ville være enorme stør, fyldt med valnød, blomme og forskellige krydderier. En lam, kogt hele, værd 12.000 rubler.

Home Delivery

Uanset hvor du beslutter dig for at gå sammen med venner, kan du ikke bekymre dig om maden. Det tager sig af denne cafe "Birch Grove" (Nizhny Novgorod). Menuen priser, vi kort præsenteret ovenfor. Særlige kærlighed borgere nyde lækre grillspyd, der kan føre til en hvilken som helst adresse stadig er varm. Levering udføres hvis mængden af ordren fra 1000 rubler. Starter kurertjeneste fra 12 pm og indtil 1:00. At dømme efter de mange anmeldelser, er dette en af de bedste restauranter i byen. Her i en højde og et køkken, og service og indretning. Derfor, hvis du planlægger alle omstændigheder er det tilrådeligt at bruge det her. . Du vil ikke blive skuffet over den service og mad.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.