Mad og drikkevarerRestaurant anmeldelser

Restaurant "KOKOKU": simple opskrifter i den oprindelige ydeevne

Den velkendte rockmusiker Sergey Vladimirovich Shnurov, bedre kendt under pseudonymet Ledningen bruges til at chokere offentligheden både på scenen og i livet. Der var ingen tvivl om, at restauranten, som han åbnede sammen med sin kone, er en lys, usædvanlig, provokerende.

Low-key atmosfære

Men besøgende, der for første gang åbne døren til dette sted, mødes relativt beskedent interiør. Hvidkalkede vægge. Alle møbler og dekoration er lavet af træ. enkle, faste tabeller. Baren er lavet af sort marmor. Nogle stole er betrukket med ko skind. Generelt er situationen skaber et indtryk af kvaliteten faktor, pålidelighed og ro i sindet. Farveskema sort og hvid. Menuen ligner et stykke avis, men det og placeres under plade af besøgende. Tyk mappe, som skal vendes her ikke tilbyder. Alle kan være på én side.

Navnet på institutionen er også den enkleste. Så "tale" kyllinger. Mens dette kan nedbringe den potentielle besøgende forvirret. Han kan beslutte, at maden tilberedes kun af repræsentanter for dyrenes verden. Restaurant "KOKOKU" blottet for patos helt. Der vil ikke finde udsøgte retter og arrogante tjener. Som de siger om restaurant "KOKOKU" anmeldelser, er personalet her forbereder vidunderlige. De er høflig, venlig og altid klar til at tale i detaljer om hver skål fra menuen. Enkeltheden af Interiøret er designet til at understrege enkeltheden af de produkter, som der er forberedt.

foderet

Den omstændighed, at leveringen af restauranten "KOKOKU" udfører landmændene i Leningrad-regionen. Denne regel er strengt håndhævet, og hvis vinteren den lokale økonomi er ikke i stand til at vokse enhver grøntsager, så vil de ikke være i menuen. I den kolde årstid, vil gæsterne blive serveret hjemmelavet snarere end for eksempel indførsel af friske tomater. Der gøres en undtagelse for krydderier. bar sortiment omfatter udenlandske drikkevarer. Og forberede cocktails accepteres ikke. Serveret væske i ren form. Præference er naturligvis give vodka som russiske nationale drik. Selvom baren præsenterer sorter af vodka, produceret i forskellige lande.

kun deres

Maden her er enkel, baseret på gamle russiske opskrifter. Restaurant "KOKOKU" tilbyder en smag gelé, Pozharsky koteletter, suppe. Morgenmad - traditionelle ost kager, omeletter, korn. Interessant, garniture serveres Emmer og byg, som ikke er så populære i vores køkken som før. Kød og mælk, der anvendes til at tilberede måltider kun komme fra lokale gårde. Svampe indsamlet i skoven af Leningrad Oblast. I nogle tilfælde har de ikke bruge lokale produkter, men bare russisk. For eksempel saltvandsfisk. Strengt levet op til kun afvisning af importerede varer.

Har en gejst

Men ikke alle så nemt som det ser ud ved første øjekast. Selv retter og lavet af konventionelle produkter og efter gamle opskrifter, men kreativitet af kokken ingen grænser. Så han ofte eksperimenteret med tekstur og madlavning teknologi. Som et resultat, frigivelse af de originale retter, der adskiller sig usædvanlige udseende og smag. Kokken tilbyder en smag af kombinationen af produkter, der ikke kan findes andre steder, og næppe kommer til at bruge i dit køkken.

I én skål kan fredeligt sameksistere roer sauce og Adygei ost, løg marmelade og toast rug, røgede rødbeder og hytteost creme. Varmt, også er originalt. Du kan prøve den kartoffel creme, skum alger fra havet smagen af kvas sauce, creme fraiche sne. Og desserter kan findes valmue kartoffelchips, is havtorn. Eksotiske kombinationer af fælles produkter må ikke forårsage appetit, men kindle interesse. Det ville være ønskeligt, hvis du ikke prøver, så se, hvad det er. Dette er, hvad tilbyder "KOKOKU" restaurant. Billeder taget af besøgende, bekræfter, at præsentationen af retter er heller ikke ringere end originalen.

Forstå alting bogstaveligt

Hvis menuen erklærede "paletten af saucer." Det er præcis, hvad de vil blive serveret. Palet af kunst butik, hvor slots er fyldt med maling saucer i forskellige farver og varianter. Nogle velkendte retter serveret i en usædvanlig måde. For eksempel, er du inviteret til at smage oksekød stroganoff med rørhatte og tranebær, det mest interessante er, at med pasta, som også er ikke en side parabol, og mad design. Et andet eksempel kan tjene som en original fodring fad "Kylling krybbe." Den serveres dækket med en halv tre-liters krukke med låg.

Jorden, også kan have

"Min mors yndlingsblomst" - er nok den mest usædvanlige parabol, der byder på restauranten "KOKOKU". Besøgende mest entusiastiske. Denne dessert overgår alle forventninger til en, der har bestilt den. Ved første øjekast ser det ud til, at på et stykke parket bragte uheld faldet og brækkede en urtepotte. Før naturlig det ser ud.

Ved nærmere eftersyn viser det sig, at den parket - denne parabol, som serveres dessert. Pot og stænkede det rundt om jorden er lavet af chokolade og kiks. Men blomsten sig selv - det er en kvist mynte. Under Pot skår skjult is med peber. Holde traditionen med naturlige produkter som en varm drik brygget her tilbyde krydderurter: oregano, mjødurt, geranium, havre, enebær, pastinak, lyng. Der serveres Almindelig te i facetterede briller, og naturlægemidler på en gennemsigtig tepotte.

Dejlig atmosfære, russisk gæstfrihed, naturlige fødevarer uden tilsætningsstoffer dyrkes på de russiske vidder - det er hvad der venter de besøgende her. For dem, der er trætte af eksotiske retter, udsøgte retter og patos af situationen i St. Petersborg restaurant "KOKOKU". Adresse: Nekrasov Street 8.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.