Nyheder og SamfundBerømtheder

Laura Beloivan - forfatter, kunstner, miljøforkæmper: En biografi, kreativitet

Laura Beloivan - kunstnernavn på berømte russiske forfatter og kunstner. Det er også kendt som en bemærkelsesværdig offentlig figur. Hun er leder af centret for rehabilitering af havpattedyr.

Biografi forfatter

Lora Beloivan blev født på det område af den kasakhiske SSR i 1967. Hun blev født i den lille by Petropavlovsk med en befolkning på lidt mere end 200 tusinde mennesker.

Fra sit hjemland Petropavlovsk efter skole gik hun til Fjernøsten. I Nakhodka indskrevet jeg i den lokale erhvervsskole. Hun modtog et diplom i "stewardesse på udenlandsk igangværende skibe".

Samtidig fortsatte Lora Beloivan at modtage undervisning. Allerede begyndte at arbejde, jeg indskrevet i korrespondancen afdeling af fakultetet for Journalistik i Far Eastern State University. Jeg arbejdede med den lokale rederi.

arbejdskarriere

Karriere journalist Laura Beloivan tiltrak mere end arbejde i virksomheden søfart. Mens han studerede ved Det Naturvidenskabelige Journalistik, begyndte hun at samarbejde aktivt med forskellige lokale og nationale publikationer.

Især arbejder i den regionale repræsentation af nyhedsbureauet ITAR-TASS nyhedsbureau, der var baseret i Vladivostok, var en korrespondent for RIA "News" i Primorsky Territory.

Samarbejde med forskellige medier fortsætter den dag i dag - skriver i aviser og blade af regional og føderalt niveau. I dette tilfælde, ofte ved hjælp af pseudonymer. Hans rigtige navn - Larisa Gennadevna Beloivan - næsten aldrig brugt.

værker Beloivan

Hans romaner Beloivan begyndte at skrive, selv da jeg boede i byen Petropavlovsk. I 2006 kom hendes første store værk - "Lille hnya". Denne samling af noveller og romaner af forfatteren.

I dette arbejde, det manifesterer sig som forfatter af fortvivlelse. Og ikke fordi det refererer til livets hængende ærmer, men kun fordi han bor i udkanten af landet - blandt måger og dokker, ikke bange for noget i verden. Er det at flyve et fly.

Laura Beloivan bog "Lille hnya" læses samtidigt og nemt bange. Og når det er nødvendigt at fastsætte, at i de historier og romaner af forfatteren til en masse ord, der ofte omtales som udskrives. Men det er i et sprog, der tales sejlere afgår på langfart. De bliver ofte helte Beloivan værker. I "Lille henna" du indse, hvor mangfoldig og bezbrezhen russisk. Han er lige så grænseløs som Stillehavet.

"Fifty-første vinter Nafanaila Vilkina"

I 2009 udgav han en anden samling af hendes noveller, kaldet "Fifty-første vinter Nafanaila Vilkina".

I sine anmeldelser kritikere påpeger, at det er sjovt, enkelt og samtidig ekstremt sande historier. Alle historier har en gennem en figur ved navn Nafanja. Dette er en klassisk folkemusik historiefortæller, skjald og krønikeskriver. I hans episke sange afspejlede alle de interessante ting i verden omkring os. Intet er skjult for sin vågent øje og øre. Han er meget følsom sprog, herunder misbrug. Derfor er grimt sprog i denne roman igen er en hel del, så det er ikke egnede tilhængere af rene sprog.

"Carbide og ambrosia"

I 2012, forfatteren var vinderen af den prestigefyldte litterære pris "FNL". Denne indenlandske litteraturpris, etableret af den velkendte forretningsmand og politiker Mihailom Prohorovym. Hvert år er det gives til forfattere, der skriver på russisk.

Den nomineret var en samling Beloivan "Carbide og ambrosia." Denne gang, teksten indeholder en halv snes historier om specifikke russisk landsby - Syd Russisk Ovcharovo. Et par år tidligere på Beloivan eponyme cyklus af historier.

Beboere i denne landsby - ganske usædvanlige mennesker. Hele deres liv er hånd i hånd med fiskene. De fanger dem, gå på dem, hele tiden at tænke på dem, eller omvendt, ved ikke noget om fisk. Dette er en yderst usædvanlig historier, men blot, at de er så attraktive for læseren. Desuden ser det ud i denne bog af fisk helt uskyldig.

En anden af hendes arbejde, "kuffert affære", udgivet af forlaget "Eksmo", var nomineret til prisen Sergeya Dovlatova.

Serie Opsamlinger Fram

Populariteten af forfatteren, emnet for denne artikel, kom efter Beloivan begyndte at blive offentliggjort i samlinger FRAM serie. Denne originale litterære projekt af forlaget "Amfora" og Max Frye.

Det var oprindeligt tænkt som en måde at popularisere nutidig historie. Det har udviklet sig til noget meget mere. De første forsøg var fælles samlinger eller antologier. Over tid, begyndte de at forlade bogen, fyldt med værker, der er specielt skrevet af forskellige russiske forfattere til dette projekt. Dog blev de forenet af ét tema eller stil. Det er ofte den samme historie karakterer strejfede fra den ene historie til en anden plakat.

Dette projekt samlede russisktalende forfattere fra Rusland, Israel, USA og mange andre lande. Ofte ideer til en ny kollektion af opfundet kollektivt af alle forfatterne ad gangen.

I 2006 offentliggjorde Beloivan historie, "hans bukser." Også, det fungerer "Kritiske spil på natten den fuldmåne", "Jeg er enig", "Den sidste Reader", "Kosen", "Zhestyrnak", "Nedgearing". En af de mest populære var historien "Seven Stars" fra "South russisk Ovcharovo".

Det fortæller livshistorie af de klassiske værker af helten forfatter af bagasse kaldenavn. Hans skæbne til ham en gang, mens man venter på toget sigøjner forudsagt. Siden da en eller anden måde kommer rigtigt. Ifølge historien, kan "Seven Stars" generelt bedømme Beloivan arbejde.

maleri

Ikke alene er interesseret i prosa karakter af vores papir, men også i maleriet. Hendes usædvanlige og originale malerier i dag er i private samlinger i Rusland og i udlandet.

En af de indenlandske forlag selv producerer den såkaldte forfatterens udskrifter på grund af hendes arbejde. Ekstremt populære serie "Katte og forskellige mennesker" og "Fisk taler ikke."

Pleje af dyr

Beloivan også kendt som skaberen af centrum af rehabilitering af havpattedyr. Før du åbner den, det gik endda en ordentlig uddannelse i USA, Irland og Holland.

Beloivan selv fortæller os, at den første gang mødte en enlig babysæl hvalp, når man går med hunden. Det skete i Vladivostok. Hun tog ham hjem. Selvom hun boede på det tidspunkt i den sædvanlige bylejlighed. Seal pup skulle holde lige i badeværelset.

Snart hendes idé at gemme havpattedyr brød i brand og hendes mand. Sammen flyttede de til Tavrichanka landsby, hvor de åbnede en særlig "tyulenyatnik". Her kunne de have under de rette betingelser til sygeplejerske hvalpe og redde fra døden og sygdom.

Special Rehabilitation Centre de skabte i 2007. Han arbejder stadig. Assisteret i redningen af havpattedyr ægtefæller Beloivan giver Fjernøsten Biologisk Institut.

I 2012 har centret opnået første konkrete resultater. Umiddelbart fire Pinniped elever formået at sætte på deres fødder. Centrets medarbejdere og lade dem gå fri. Det følgende år, for så meget som fem unge populære i disse dele forsegle Largo blevet rehabiliteret på grundlag Tavrichanka landsby. Siden da centret løbende modtager unge, strandede, sårede eller syge. Alle af dem er, uden undtagelse, al den nødvendige hjælp og støtte, indtil de er fuldt tilbagebetalt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.