Af teknologiGadgets

"Lenovo A7600" (Lenovo): tekniske specifikationer og kundeanmeldelser

Trods det faktum, at moderne smartphones er blevet en integreret del af mange menneskers liv, pladerne er stadig populære. Især dem med en god skærmopløsning. For eksempel, "Lenovo A7600." 10,1 inches lade dig se film og videoer, surfe på internettet og kommunikere i sociale netværk, uden at anstrenge øjnene. Men det er ikke alt, anderledes end tabletten.

udseende

I sin prisklasse (8-11 tusinde), "Lenovo A7600" står design. Først bagpanelet det er gummibelagt. Og det giver dig mulighed for at komfortabelt holde enheden i hånden, uden frygt for, at det glide ved uforsigtig kørsel. Det er bemærkelsesværdigt, at bagpanelet er faktisk gummieret, så mange ejere det lader til, at tabletten er meget behageligt at røre ved. Og spor af det næsten ikke blive.

For det andet er selve pladen lavet af høj kvalitet plast materiale, der ikke gnÃ|kke uden slør. Dette skaber en monolitisk fornemmelse i hænderne, fordi det øverste glas (uden oleofobisk belægning, desværre) jævnt "spread" på enheden. Huller mellem skærmen og den side vender der.

For det tredje, drej tabletten landskab. For en diagonal på 10,1 inches er den bedste og mest bekvemme løsning. To kamre (den ydre og front) indstilles under liggende retning af skærmen. Hvad der også tilføjer bekvemmelighed når du bruger enheden.

Kamera: ydre og forreste

Hvis udgifter valg tablet i parametrene, bør kvaliteten af skyde præcist ikke komme først. Ikke mindst fordi der blev oprindeligt designet til denne enhed ikke. Front kamera på "Lenovo A7600" er repræsenteret med en opløsning på 2 Mn. Ikke den bedste, men for en tablet, der er nok til at være i stand til at kommunikere via video. Ekstern kamera fundet i 5 megapixel opløsning, hvilket er nok også til at gøre gode billeder i godt lys. Autofokus tabletten er ikke givet, men det er ikke det vigtigste i denne form for udstyr.

udstilling

Måske er den største fordel, på trods af den lave opløsning til 1280x800 pixels. Visning af vinkler og lysstyrke gør tabletten "Lenovo A7600" virkelig cool selv med skærmen. Først, selv når den er indstillet til Case-bog-enhed ikke mister sin klarhed. Alt kan ses på samme måde som i den direkte visning. For det andet, i stærkt sollys skærmens lysstyrke er ikke tabt, da mange modeller i denne prisklasse. Alt klart synlig, hvilket er meget vigtigt i sommeren.

grænseflader

De er ikke så meget. Faktisk læse dem til dem, der vælger parametrene for tabletten. Så for eksempel, er der en microUSB-stik, som både er en USB-vært. Hvad betyder det? Det betyder, at tabletten understøtter ekstra tilbehør. For eksempel en aftagelig USB flash drive med konnektoren microUSB. Eller enhver anden enhed via en særlig adapter. Der er også en hovedtelefonudgang af standard størrelse 3,5 mm. Men videoen er ikke fra producenten, så slutter tabletten til tv'et ikke virkede. En spalte til microSD hukommelseskortet er til stede, hvilket kan øge den interne hukommelse op til 32 GB mere. Desværre er større volumen ikke understøttet. Den interne hukommelse er 16 GB, som kun er tilgængelig fra 14 GB.

Højttalere og lyd

Der er to dynamikker på forsiden af den tablet, der leverer lyd til brugeren og ikke af ham. Men her bruger mange ejere har bemærket, at en af talerne periodisk dækket med fingrene, hvilket forringer lyden. Sidstnævnte er i øvrigt ikke alt for godt: bassen er ikke nok. Derfor behøver nogle af sporene ikke lyde alt for interessant. Og nogle gange endda flad og kedelig. Men gode hovedtelefoner kan afhjælpe situationen, det vigtigste, at de var bas og evnen til at kontrollere equalizeren. I dette tilfælde vil endda vildt eksplosioner og øredøvende klapper vises og realistisk.

operativsystem

Producer på pladen blev installeret OS Android 4.2. For 2015 er det allerede forældet system selvom stabilt. Hvis det ønskes, kan brugeren opgradere til den mere moderne version eller blitz. Firmware kan findes på den officielle hjemmeside for producenten. Program for tabletten bliver nødt til at installere fra "Play Butik", selv om nogle er allerede forudinstalleret på forhånd. For eksempel Skype eller Kingston Office. De allerede behøver ikke at downloade, kan du trygt bruge. Nogle tablet-programmer kan bremse lidt, hvis du ikke opgraderer operativsystemet til en nyere version. Det er nødvendigt at overveje på forhånd, selv før installation. når det anbefales at opgradere systemet efter købet for at kunne bruge tabletten bringer kun glæde.

processor

Det afhænger af ham, hvor godt enheden vil trække spil og programmer, hvor stabil vil køre. Og så skal det bemærkes, er ikke så dårligt for en budgetmodel. Mediatek MT8121 processor med en klokfrekvens på 1,3 GHz - selvom standarden for mange, men ganske god. For det første er alle de spil (selv WOT) arbejder uden forsinkelser og bremser. For det andet, når man spiller videoer i online-mode og offline nogen mærkbar minusser er ikke markeret. Alt fungerer godt og fejlrettet. Men blandt budgetmodeller tablet lidt taber til dem, der har en bedre processor (f.eks Qualcomm). På den anden side, vil prisen på enheden med farven og skærmen være anderledes. Her er "Lenovo A7600" udkonkurrerer konkurrenterne.

udtalelser ejere

Budget ti-plade "Lenovo A7600" vurderinger, som overvejende positiv populære. Og det hænger sammen med det faktum, at den pris, det er relativt lille. Og trækker pladen, i henhold til anmeldelser, og tunge legetøj, og gode programmer. For ikke at nævne det faktum, at det er praktisk at se film og surfe på internettet. Visionen lider ikke, at se alle komfortable. Det eneste, der forvirrer brugere - det er en tilfældig rulning i stedet for at trykke på skærmen. Følsomheden af displayet er så stærk, at den gestus er anerkendt lettere forvrænget.

En anden ting, der ikke er alt for tilfredse med ejerne - det er batteri. På trods af at dens kapacitet er 6340 mAh, det er stadig ikke nok. IPS-matrix forespørgsler på for meget. Især hvis du lægger alle indstillingerne til det maksimale. I gennemsnit kan tabletten køre i cirka seks timer, og standby tid og op til halvtreds timer.

Kameraet i tabletten ikke betragter som et centralt aspekt, som i de fleste modeller ikke er det bedste. At den forreste, at den primære (ydre). "Lenovo A7600", hvis pris er forholdsvis lav, fortjener opmærksomhed af dem, der er på udkig efter en anstændig og billig stor model til spil, se film, og sociale netværk og kommunikation.

3G-versionen

Beskrevet ovenfor versionen kun understøtter kommunikation standard Wi-Fi. Dette skaber problemer, når du bruger enheden, hvor der er gratis trådløst internet. Det er bemærkelsesværdigt, at der er en version med 3G. Producenterne har taget sig af det. Flatbed "Lenovo A7600 H" har et stik til et SIM-kort. Standard-størrelse, er afgrøden ikke har brug for noget. Signal stabilitet afhænger af, om operatøren bruges, fordi området dækning på alle forskellige. Og kvaliteten af kommunikationen, også. Generelt betyder 3G-modellen ikke adskiller sig fra den tidligere version, "fyld" er nøjagtig det samme, men prisen er lidt højere: mobilitet kræver investeringer. Derfor versionen med et slot til SIM-kortet ud af tre tusind rubler dyrere end tilsvarende kun med trådløst internet (Wi-Fi).

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.