Af teknologiGadgets

Tegning Tablet - hvad er det? Gennemgang af de bedste modeller

Teknologi trådte frem, og nu er mange designere og fotografer kan sukke af lettelse. Selvfølgelig kan denne enhed bruges ikke kun til mennesker med tilknytning til arbejdet. Der er dem, der er meget mere bekvemt at bruge en pc ved hjælp af en tegneplade. Vi er nødt til at beskæftige sig med denne gadget og forstå dens sande formål.

grundlæggende begreber

Således er en tegneplade - er en gadget, der hjælper dig med at indtaste oplysninger på din computer. Dets vigtigste forskel fra musen eller tastaturet er, at brugeren bruger sin højre hånd. Det vil sige, det skaber oplysninger på grund af bevægelse af hånden. En tegneplade er gadget selv og pen. Også i nogle modeller, musen er til stede.

historie

Kun få mennesker ved, men den første tegneplade - er "teleavtograf". Den blev opfundet af Elisha Gray og patenteret i 1888. Det var denne videnskabsmand betragtes som en forløber for den berømte Aleksandra Bella.

Det næste skridt i opfindelsen af denne gadget skete i 1957. Så PC Stylator identifikation enhed, der bruges håndskrift. Senere blev det præsenteret RAND Tablet. Enheden betragtes som den første tegneplade. Det var et specielt design: en "skærm" enhed var trådnet. Der modtages elektriske "stød" af en tredobbelt ciffer Grey. Denne information opnås stylus, der kunne afkode dataene i den position.

Men over tid, blev den anden grafik tablet frigivet. Det var et instrument, der havde en særlig pen. Det hjalp til at forårsage gnister. Indbyggede mikrofoner bestemmer placeringen af klik, der er, på udkig efter placeringen af pennen.

I de 80 år var Summagraphics Corp stand til at gøre fremme af denne gadget til masserne. Så enhederne har fået en kommerciel triumf. De blev brugt som en data input-mekanismer.

Selv i dagens forståelse af grafik tabletter er dukket op under navnet "KoalaPed". De blev oprindeligt skabt til Apple II. Men senere havde brug for dette input system, og resten af pc'en. Begyndte at dukke og andre tablet-modeller.

Hvordan virker det?

Udviklingen af teknologien har ændret sig selv, arbejder stadig princip i en grafisk tablet er meget lig den allerførste af sin modpart. Indretningen har et gitter af tråde. Hendes skridt er stor nok - op til 6 millimeter. På trods af denne afstand, fiksering af pennen på planchette er meget præcis. Indretningen læser oplysningerne i detaljer - op til 200 linjer i en millimeter.

innovationer

Træd frem foretaget af Wacom. Hun var i stand til at udvikle en sådan mekanisme, hvor gitteret kan være både en kilde og en modtager. Perot i dette tilfælde er opkrævet af gitteret. Så det sender et svar signal, som er en refleksion kilde. Denne "svar" kan betragtes ny, da den allerede bærer flere data. De opnåede materialer, gav identifikation af pennen, i kraft af sin presse, hold og positionsindikatorer.

Gennem denne mekanisme, kan vi se, at der bruges for øjeblikket: spidsen af en kuglepen eller et viskelæder. Bekvemt, der ikke længere er behov for en separat strømforsyning til denne gadget. Skønt en sådan mekanisme kan påvirkes af andre indretninger, der udsender.

fjerdragt

Dette punkt er en grafisk tablet kan også variere afhængigt af modellen af gadget. Nogle er i stand til at justere den kraft at trykke på. For at gøre dette, de bruger en variabel kondensator. Bare sådan stylus og gør fast Wacom. Muligt at anvende en mekanisme med en variabel modstand eller induktans.

Generelt kan de forskellige komponenter anvendes til at frembringe pennen. En af dem kan være en piezoelektriske effekt. Det skaber potentielle forskelle, der vises i samspil med en stylus. Så det er muligt at detektere koordinaterne for et punkt.

Igen, afhængig af din tablet model kan udvikles og forskellige principper for interaktion af pennen med overfladen af gadget. Enheden kan ses ikke kun den kraft af presning, men også vippe pennen, dens rotationshastighed og kraften i enhedens knyttede hånd.

Hvad bør være opmærksomme på?

Nu er mange mennesker ved, at en tegneplade - dette er den bedste hjælper for dem, der arbejder med grafiske redaktører. Afhængigt af programmet kan gadget have visse karakteristika. Når du køber enheden bør være opmærksom på et par vigtige parametre. Ud over prisen, er vigtige dimensioner af indretningen, pennen følsomhed, opløsning, hastighed og arbejdsfladen.

dimensioner

Afhængigt af det formål, som du har brug for en grafisk tablet, skal du vælge og dens dimensioner. Hvis du bruger enheden ikke kun på kontoret, men også i hjemmet, i skolen, eller endda en tur, så er du nødt til at vælge en kompakt størrelse. Det vil være meget mere behageligt, hvis tabletten vil passe ind i posen. Til disse formål optimalt vælge papirformat A5.

Hvis du kun har brug for en tablet til arbejde, og du kommer ikke til at gøre det uden for kontoret, kan du vælge en større størrelse. Men det er nødvendigt at tage hensyn til, at prisen på sådanne dimensioner vil være betydeligt større.

følsomhed

Pennen har også sine egne karakteristika. Afhængigt af, hvordan det vil være mere følsomme, sit svar på dine kommandoer, henholdsvis vil være hurtigere. Der er muligheder for, at pennen til at skelne mere end tusind pressen niveauer. Relativt billige plader kan identificere op til 500 niveauer. Normalt er denne parameter afhænger af tykkelsen af vectorization. Det vil sige, denne egenskab er vigtig for animatorer og kunstnere.

tilladelse

Dette er også en vigtig parameter, som du bør være opmærksom, når de køber en tablet. Som det er tilfældet med billedet, denne funktion hjælper bestemme antallet af linjer pr inch: mere nøjagtige massefylde sensorer arbejder på overfladen. Det er klart, at jo flere, jo bedre respons. Dyre modeller har en 5000 lpi.

hastighed

Denne indstilling taler for sig selv. Specifikke indikatorer det gør ikke. Derfor, når du vælger en tablet er bedre at stole på anmeldelser. Nogle gange til producenten, kan være forskellige fra, hvad der sker i praksis. Men jo større respons hastighed, vil den hurtigere tabletten videregive oplysningerne på din pc.

Arbejde overflade

Du må ikke forveksle denne mulighed med dimensioner. Denne funktion gælder til skærmen på din gadget. Husk, at når du vælger et behov for at kende billedformat. Det skal være egnet til at dette indeks tabletten. Ellers arbejdet er ikke helt korrekt.

mangfoldighed

Snarere sparsomme udvalg af grafik tabletter på grund af deres sjældne brug. Nu næppe nogen vælger denne gadget som en input-enhed. Oftest, en tegneplade, kan du mødes med designere, arkitekter, kunstnere, fotografer, generelt, dem, der har brug for at skabe projekter i et elektronisk format.

pålidelighed

Den mest pålidelige og de største producenter af disse enheder anses for at Wacom. Virksomheden blev grundlagt i 1983. I dag er en førende inden for fremstilling af disse gadgets. En af de mest populære og overkommelige betragtes som en tegneplade Wacom Intuos Pen Lille. Dens omkostninger omkring 6000 rubler.

Denne enhed tilhører den yngste af hele serien. Det var designet til kreative mennesker, dem, der er involveret i design, fotografi og illustrationer. Hans arbejdsområde 15h9 cm har en gennemsnitlig opløsning -. 2500 lpi. Boliger kvalitet: er en ergonomisk, gummierede fødder og har en lille hældning for nem betjening. Pladen har et batteri, der varer op til 15 timers aktiv arbejde. Den største fordel ved denne model er det muligt at overveje eksistensen af udtrykkelig nøgler opsætning og drift af det trådløse netværk modul.

En anden model af producentens tegneplade Bamboo Pen & Touch. Det koster omkring 5 tusind rubler. Det har meget lignende karakteristika til den tidligere model. Dets dimensioner er lidt mindre. Resolution 2540 lpi. Du kan indtaste både en pen og ved hjælp af en konventionel sensor. Følsomheden af pladen - til 1024 niveauer trykke.

Wacom også sidste år indført en ny linje af gadgets. Intuos tegneplade blev præsenteret i fire varianter: Kunst, Comic, Draw og Foto. En sådan model navn fik takket være dens konfiguration, men snarere software. Hver gadget har sin egen software, der er designet til en bestemt retning af arbejde.

Til den nye Intuos familien også omfatte en tegneplade Wacom Pen & Touch S. Modellen modtog også god feedback fra fagfolk. Dens største fordel for mange var størrelsen - A6. Også den gadget understøtter multi-touch, i 2440 og 1024 lpi trykke niveau.

Ace esser

Blandt alle de modeller, er at give en Wacom Cintiq 22HD DTK-2200. Denne tablet kan tilskrives de bedste. Dets vigtigste ulempe er den enorme pris - mere end 180 tusind rubler. Ikke desto mindre er den gadget betragtes som en interaktiv skærm, tablet. Det kan tjene ikke blot at skabe illustrationer og foto fremkaldelse, samt til tredimensionel modellering. Det har en stor skærm størrelse - 21 inches. Opløsning - Full HD, en 5000 lpi. For at beskytte de oplysninger, kan du anvende et mønster på pladen.

Gadget 2048 kan identificere de presserende niveauer, og op til 60 grader af hældning af pennen. Ud over den brede funktionalitet, tabletten har en ergonomi og kvalitet materialer af huset.

andre muligheder

Ud over de mest populære og pålidelige Wacom, der er en anden producent. Budget tegneplade Genius EasyPen i405X kan købes for 2000-2500 rubler. De vigtigste fordele ved denne model anses for at være 28 programmerbare taster, og materialer af høj kvalitet af huset.

Dette tegneplade er næppe egnet til fagfolk. Mest af alt, vil han nyde en gratis kunstner og fans. Det er meget kompakt, har en god rekord opløsning - 2540 lpi. Ulempen er, at pennen bliver nødt til at købe batterier, touch-følsomme taster er små celler, nogle gange er der problemer med "træ".

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.