SundhedKræft

De første tegn på strubekræft: hvordan man skelner kræft fra kold

Throat kræft, de første tegn på, at en omhyggelig observation kan registrere en person, årligt dræber mere end fire tusinde mennesker. Denne sygdom - en af lederne af onkologiske sygdomme: det er i top tyve af den dødelige sygdom. Men det første tegn på strubekræft, hvis tidlig påvisning, tidlig behandling kan hjælpe dig med at slippe af med sygdommen og for alle. Sådan sparer dit eget liv? Tidlig påvisning af de første tegn på strubekræft.

grunde

Indstil den oprindelige årsag til kræft specialister ikke kan. Talrige og langvarige undersøgelser har kun at finde ud af, hvilke faktorer øger risikoen for forekomst af de første tegn på strubekræft. De fleste af disse faktorer er velkendte selv til børn.

• Rygning. Uanset hvad en person ryger. Enhver røg indånding kan blive en start skud, hvorefter kræft vises. Rygning mand utilpashed kan tilskrives halsbetændelse, som ofte lider rygere. Men mest sandsynligt, hoste, og vil være det første tegn på sygdom.

• Alkohol. Det sænker immunforsvar, hvilket gør kroppen åben for enhver form for lidelser. Desværre, alkoholikere, selv at finde på første ubehagelige symptomer, ikke går til lægen og ikke ændre livsstil.

• Lægemidler.

• Infektioner i munden.

• Forurening, hvor folk bor.

• Menneskelig papillomavirus.

Tidlig behandling af alle sygdomme, at komme af med den dødbringende vaner mange gange lavere (medicinsk statistik bekræfter dette) risikoen for kræft.

strubekræft. De første tegn

Foto med billedet af sygdommen kan findes i den medicinske litteratur. De fleste mennesker følte ubehag i halsen, ikke går til hospitalet, men foretrækker at selvmedicinering. Det kan være meget farligt: de første tegn på strubekræft er næsten umulig at skelne fra en halsbetændelse, forkølelse eller influenza. Derfor bør du være forsigtig her. Oftest de første tegn på strubekræft forekomme:

• smerter i halsen, ubehag ved synkning;

• forstørrede lymfeknuder, mandler;

• udseende hævelse i halsen;

• Nem ændring i stemmen.

Nogle gange, de første tegn på kræft i halsen forekomme, der vises i munden eller hvide pletter. Men nogle gange selv disse tegn er fraværende. Tydelige symptomer, hvoraf der allerede er klart synlige, har forsømt et par stykker: i denne fase af sygdommen i høj grad bekymrede syge.

• Der er opskæring smerter i halsen, øre, og nogle gange - kinderne eller templer.

• Du modtager en kontinuerlig smertefuld hoste.

• Der er en generel svaghed.

• Udvikler hurtigt vægttab.

behandling

Hvad hvis fundet med halsen kræft? De første tegn på kræft, selv hendes efterfølgende tredje fase, er slet ikke dommen. Tumorer i disse trin er stadig små og har ikke spredt sig metastaser i hele kroppen. Læger normalt ordinere kombinationsbehandling: kemoterapi og strålebehandling, og om nødvendigt, hvis tumoren er stor, kirurgisk fjernelse af tumoren. En af de sidste og hidtil eksperimentelle metoder - målet eller målrettet terapi. Dens anvendelse er endnu ikke i alle klinikker, men behandlingen ofte producerer meget gode resultater. Under behandlingen er det vigtigt at spise rigtigt, selv om det er svært: enhver behandling af strubekræft forårsager kvalme, og nogle gange gør det umuligt at sluge. I dette tilfælde er det nødvendigt at ty til hjælp fra en særlig sonde. Rettidig behandling og ordentlig kost i høj grad fremskynder processen med healing fra den frygtelige sygdom.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.