SundhedKræft

Kræft Årsager

Kræft - en forfærdelig og udbredt sygdom. Ingen er immune over for det. Er det muligt at forudsige dens forekomst? Ja, men ikke altid. I de fleste tilfælde, nyheden om forekomsten af sygdommen er chokerende mand. Selvfølgelig, for at realisere dette er ikke let.

kræft Årsager

De ved en masse i dag. Tilstrækkeligt væsentlige årsager til kræft - denne kræftfremkaldende faktorer i vores livsstil og vores miljø. Årsagen til 30% af maligne neoplasmer er en rygning, 35% - især magt, 10% - infektion, alkohol, forurening af luft, ioniserende og ultraviolet stråling - medfører i gennemsnit 4-5% af neoplasmer.
Den vigtigste årsag til lungekræft og andre lunge-systemet organer - er rygning.
Også den vigtigste årsag til kræft i svælg, spiserør, mund, strubehoved, lunge, blære igen, er rygning. Forurenet luft er 30 gange mindre indvirkning på udviklingen af kræft end rygning. I mange store byer, er atmosfæren forurenet med kræftfremkaldende stoffer emission biler, fabrikker, kraftværker. Samme bevoksning og carcinogener i tobaksforbrænding, men deres koncentration i røgen fra cigaretter i hundreder gange højere. Denne eksplosive blanding af lys med blodet fordelt på hele kroppen.

Mad og kræft i mave-tarmkanalen

Det faktum, at brugen af "kemiske produkter" fører til kræft - snarere en myte, fordi videnskaben ikke er bekræftet. Konserveringsmidler og tilsætningsstoffer er nøje kontrolleret for kræftfremkaldende stoffer. Men kød eller olie opbevares i fryseren i lang tid ved en temperatur på ca. nul grader - de reelle fabrikken kræftfremkaldende stoffer.

Bakterier og vira - forårsager kræft

Forkert livsstil fører til en stigning i antallet af virale sygdomme, som under visse betingelser, flytter ind onkologi. Nogle af de kræftformer betragtes som en smitsom sygdom, som årsag til deres udseende - en infektion.

Solskoldning er farligt for sundheden

Hudkræft og modermærkekræft - sygdommen stiger kraftigt i efteråret og vinteren efter bladene i varme lande. Især udsatte er blond og fair-flået mennesker, men de fleste af dem er generelt kontraindiceret solbadning på grund af genetiske egenskaber. På solfiltre ikke stole værd, de kun beskytte overfladen af huden brænde, og solens stråler med ugunstig lang bølge pass. Det er virkningen af disse stråler øger risikoen for farlige modermærkekræft.

Andre årsager til kræft

Den stress forårsaget af lyse bivirkning eller livets udfordringer, ofte ødelægger immunsystemet af vores krop, svække dens beskyttende funktion. Stress kan fungere som en katalysator for fremkomsten og udviklingen af livstruende sygdom.

Den indledende fase af ethvert kræft proces var tæt forbundet med svækkelsen af intercellulære forbindelser. En af årsagerne til dette fænomen - en genetisk disposition.

En gruppe af særlig risiko

Folk, der har en høj sandsynlighed for en sådan en genetisk disposition til kræft, det vil sige folk, der har nære slægtninge bolevshie kræft falder i særlig risikogruppe. Og dem til at komme, der har været udsat for kræftfremkaldende stoffer, samt at leve i regioner med ugunstigt miljø. Og, selvfølgelig, rygere er på forkant med risiko.

Det viste sig, at den ringere kvalitet af tumoren ikke kan forekomme hos raske organer og væv. Oftest tumorer vises på baggrunden for lang tid forekommende kroniske sygdomme.

Kræft, kan årsagerne til hvilke varieres - en farlig sygdom. Lad ikke sygdommen til deres dødbringende diagnose. Rettidig konsultere en læge, til at behandle succes var sikret. Det er vigtigt at vide, hvad der sker med kroppen, fordi livet er for uforudsigelig. Pas på dig selv og dit liv.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.