HjemlighedKonstruktion

Huset er lavet af logfiler: bedømmelser af ejerne, fordele og ulemper

Siden oldtiden i Rusland blev skåret træhytter og tårne. Med forbedring af byggeteknik begyndte at dukke andre mere moderne materialer. Men den dag i dag i huset fra en bar anses for at være den mest holdbare, miljøvenlige, pålidelig og stærk. Og ikke underligt, at en sådan variant vært materiale er valgt i opbygningen af land hytter. Men mange foretrækker at bygge dit hus af logfiler. Anmeldelser af ejerne af færdige hytter hævder, at det her er overkommelig og let at bruge. Hertil kommer, det har god kvalitet og har en lang levetid.

huse af træ

I dag er det svært at finde en mand, der ikke ville drømme til at leve i deres egen hytte, bygget af miljøvenligt materiale. Og måske er det bare at bruge træet. Siden oldtiden, folk foretrak at bo i disse boliger. Man mente, at alle dets faciliteter, imprægneret træ ånd, gavnlige virkninger på humør og velvære. Hvad kan sammenligne med facaden af huset? Da det er umuligt at sammenligne udformningen af selv de mest banebrydende faciliteter.

Det er derfor meget populære blandt forbrugerne for huse bygget fra logfiler. Og det til trods for, at deres udgifter til femogtyve procent højere end prisen på ramme bygninger.

Hvad er afrundet log?

Hvad er det her? Dette er en fælles log, der er behandlet på en speciel maskine, hvor systemet er installeret cutter-afrunding. Anvende sådanne mekanismer er allerede mere end et århundrede. Men oprindeligt logger på dem blev behandlet for installation som lygtepæle.

Når maskinen ideelle materiale har form af cylindre med samme diameter og form. Den vigtigste fordel ved en sådan tømmer er indesluttet i overfladen deraf. Efter at have passeret bearbejdning bliver det runde og glatte. Udseendet af materialet har tiltrukket mange forbrugere, til trods for, at træet i behandlingen mister en betydelig del af sin holdbart lag - splintved.

Til yderligere anvendelse i konstruktionen af maskinen afrundede logs ende. De skabte også gjord kopper og riller. Muligt og yderligere bearbejdning af overfladen af materialet. For eksempel har nogle logfiler forlod konveks på begge sider, mens andre gør den flade del, som vil blive placeret inde i huset blev bygget. Endvidere er materialet behandlet med forskellige sammensætninger for at bibringe brand og antiseptiske egenskaber.

Typer af rundtømmer

Atmosfæren i et træhus, vil længe huske de gæster, der bor i mursten eller panel sommerhus. Det er kendetegnet ved ren luft, som er imprægneret med æteriske olier.

Byg et hus lavet af træstammer, kan du ved hjælp af forskellige nåletræer. Den stærkeste af dem betragtes Angarsk fyr, cedertræ og lærk. Det er disse racer er oftest bruges i opbygningen af træhuse.

Angara fyr logs fra

Fundet dette træ kan kun nær Irkutsk. Angarskaya fyr har en høj styrke og en god procentdel af tjære. Ved brug af denne race få vidunderlige hjem lavet af logfiler. Anmeldelser ejere bekræfter, at under driften af Angara fyrretræ bliver lidt rødlig. Denne skygge for at undgå yderligere behandling og udsmykning af facaden og værelserne i huset. Hvor meget koster en rundtømmer? Pris per kubikmeter materiale er inden for 9.000 rubler.

Logs Lærk

Det har høj hårdhed byggemateriale lavet af denne race. Lærk i kvalitet kun overgået bøg, men det er meget billigere. Hvis du ønsker at købe et kævler, at prisen per kubikmeter, de foreslåede leverandører spænder fra 11 000 til 15 000 rubler.

Det er interessant, at lærk er ved at vinde sin styrke efter opførelsen af bygningen. Et sådant materiale har høj brandsikkerhed og kan modstå stor temperaturforskel. Det er også bemærkelsesværdigt, at det indre af hus lavet af træstammer lærk ikke kræver yderligere uddybning.

Logs af cedertræ

Ovenstående træer har en masse fortjenester. Men den mest høj kvalitet materiale til husene stadig overveje, cedertræ. Det er meget modstandsdygtigt over for råd og organisk ødelæggelse. Mange vælger den cedertræ materiale, opføre et hus lavet af træstammer. Anmeldelser af ejerne bekræftet, at de er ved at opbygge i fremtiden i lang tid uden væsentlige reparationer. Hertil kommer, at ejerne er tilfredse med den stilfulde udseende af dit hjem, samt den ekstraordinære styrke og lav varmeledningsevne af væggene, som giver dig mulighed for at skabe et behageligt indendørs temperatur for et menneske.

Cedertræ er fremtrædende og tilstedeværelsen af æteriske olier. Derfor er mennesker, der bor i dette hus, føle sig bedre, få syge færre forkølelser og sjældent lider af hovedpine. Således opførelsen af rundtømmer af cedertræ - en meget indbringende mulighed, selv om relativt dyre. Prisen for en terning af materialet er i området 13 000-17 000 gnide.

Den indledende fase af opførelsen

Inden vi går videre med opførelsen af hjemmet, skal du gennemgå de projekter af huse lavet af logfiler og vælge den relevante indstilling for sig selv. Til dato, er de præsenteres i en lang række. I dette tilfælde skal det bemærkes, at rammen hus af logfiler går til konstruktøren er ens. Det er derfor, på tegningerne bør ikke være nogen uoverensstemmelser. De fejl kan føre til et sammenbrud af anlægsarbejdet. For at forhindre dette, er det nødvendigt at bestille projekter af huse lavet af logs kun større organisationer med en stab af højt kvalificerede medarbejdere. Erfarne arkitekter vil gøre kompetente tegninger og vil forårsage de nødvendige markeringer på materialer. Alt dette vil hjælpe byggeriet besætningen til at indsamle de beordret dig hjem uden besvær.

Hvornår skal begynde opførelsen af boliger?

Efter godkendelse af projektet kan begynde at bygge et hus lavet af træstammer. Anmeldelser ejere og fagfolk rådes til at starte dette arbejde om vinteren. Denne gang, det bedste valg for starten på byggeriet. Afslut byggeriet i foråret og i efteråret, efter komplet svind efterbehandling huse lavet af logfiler kunne gøres.

Køb logfiler

En vigtig faktor for opførelsen af høj kvalitet og holdbare hjem er det rigtige valg af materiale. I dette nummer vil du nødt til at overholde kriterier som diameteren og længden af loggen. Bestem behov og med den race af træ anvendes.

Således vil diameter logs store indikere, at den allerede er fuldt dannet, og derfor ikke deformeres. Som for længden, er standard seks meter tømmer overvejes. Dog kan rækkefølgen tømmer være både lang og kort.

hjem forsamling

Stabling tømmer gjort meget hurtigt, som de forbindende elementer og de nødvendige dele er fremstillet på fabrikken. Materiale til byggepladsen allerede får klar. Walling lavet af slagtekroppen teknologi. Det ligger i den udlægning af kranse. Cylindret logger på toppen af fundamentet en udskridning bord, hvis tykkelse bør være mere end fem centimeter. Næste skinner er lagt på hinanden ved hjælp skakbrætmønstret. De er monteret ved hjælp af pinde. På grund af det faktum, at byggeriet vil skrumpe og dens bærende søjler er udstyret med præ-stik. Åbningerne også holde særlige bånd.

Warming huse fra rundtømmer lavet med hamp, mos, jute eller hør. Der er nogle nuancer i opførelsen af taget. Faktum er, at mellem spærene er det umuligt at sætte en radiator. I denne henseende oven på dem syet køje og træk dampspærren. Yderligere til dette motiv hård isolering er lagt, og derefter - den kasse og laget af imprægnering. Efter bliver naglet OSB-plader. Denne montage teknik bevares uanset hvilken type tag er valgt på projekteringsfasen.

udgifter til

Huse lavet af rundtømmer priserne kan have forskellige. Alt vil afhænge af:

- type fundament ;

- typen af træ;

- diameter logfiler;

- bygning område.

Huse lavet af træstammer etagers billigere. De behøver ikke at levere en stor mængde af gulv bjælker.

Nogle gange de to første krone lavet af de dyreste materiale - lærk. Dette vil gøre det muligt at beskytte mod råd og fugt af logs hus. Priserne for træ fra lærk er høje nok, der umiddelbart hæve udgifterne til opførelse. De forberedte eksperter anslår du kan se priserne for produktion og installation af magt sæt af bygningen. Alt dette vil også have en direkte indvirkning på det beløb, du skal betale for CYLINDRISK hus. I gennemsnit vil et område på omkring et hundrede kvadratmeter nødt til at sætte 1 million. Rubler.

Pros huse lavet af træstammer

Den største fordel ved disse hytter er brugen af sikre og miljøvenlige materialer. Naturtræ har en positiv effekt på menneskers sundhed, skabe et gunstigt mikroklima i lokalerne. En vigtig fordel er brugen af runde tømmer, og at det ikke bidrager til forekomsten af en allergisk reaktion. Dette hjem vil være helt sikker, selv for små børn.

I udtalelsen fra ejerne af træhytter, plus en indbygget en betydelig besparelse på køb af HVAC-udstyr. De unikke egenskaber af træ gør det muligt at opretholde det optimale niveau af fugtighed værdier og skabe køligt på de varmeste dage og giver varme i kulden.

Bruges til at bygge en sten træet huse er kendetegnet ved deres holdbarhed, pålidelighed, høj styrke og tæthed. Hertil kommer, at deres naturlige skønhed gør det muligt ikke at bruge de ekstra penge på boligindretning.

Når man bygger et hus på en standard projekt byggetid på arbejde er minimal. Bjælkehytte lavet af logfiler til at indsamle let. Fremgangsmåden til konstruktion høj grad forenkle specifikt anbragte riller og materiale i koppen.

En vigtig fordel af huse lavet af logfiler er deres lavere pris i forhold, for eksempel med mursten. Det er derfor, den trækonstruktion anses for at være en indstilling for budgettet.

Fordelen ved de huse lavet af logfiler er deres uovertrufne udseende. Udformningen af sådanne bygninger vil helt sikkert medføre beundrende blikke gæster. Derudover huse lavet af logs har fremragende varme- og lydisolering egenskaber. Dette giver dig mulighed for at spare på indkøb af isoleringsmaterialer.

Cons huse lavet af træstammer

De vigtigste ulemper ved sådanne strukturer giver byggeperioden. Eksperter anbefaler, at i opførelsen af huse lavet af rundtømmer at gøre en pause i værker for måneder. Denne gang er nødvendig for at fuldføre skrumpende proces.

Desuden trækonstruktioner har en lav modstand mod brand. Til at huse det var den mest pålidelige og har et højt sikkerhedsniveau, skal overfladen af rundtømmer håndteres med specielle løsninger.

Naturtræ har brug for beskyttelse fra den negative påvirkning af miljøet. For eksempel vil overdreven fugt sikkert føre til udseendet af svampe og skimmelsvampe, og også forårsage forrådnelse proces tømmer. Ødelæg træet og forskellige skadedyr. Det er grunden til strålerne skal behandles med særlig sikkerhedsudstyr.

Naturfænomener i form af vinden kan medføre snoning af logfiler. Det er også en ulempe ved sådanne huse. Deformation af logfiler kan blive udsat for regn og sollys. For at undgå disse ubehagelige fænomener det materiale, du har brug for konstant at overvåge, at blokere for åbningen af særtog. Ellers gennem hullerne ind i huset nemt trænger fugt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.