HjemlighedKonstruktion

Hvordan at beregne, hvor mange tons kubik murbrokker

For at udføre forskellige byggearbejder, selv en lille skala, skal du først beregne mængden af materiale, der kræves. Beregn arb Materialer ikke være let. Lidt sværere at finde den nødvendige mængde grus, sand, ler, cement. Beregningen af sådanne materialer bør ske under hensyntagen til deres særlige karakteristika. Så, hvor mange tons murbrokker i en terning? Useless ved første øjekast, vil viden være nyttig for alle, der begynder sin egen konstruktion. Og selv hvis du planlægger at bruge medarbejderen, stadig kontrollere strømmen af sand og grus have, fordi at betale for det vil helt sikkert dig.

Faktorer, der påvirker bestemmelsen af massen af murbrokker

At beregne, hvor mange tons murbrokker i en terning, bør du overveje følgende kriterier:

  • Type af sten, hvorfra materialet produceres;
  • størrelsesfraktion;
  • flakiness;
  • vlagopogloschaemost.

Disse faktorer vi mener i artiklen.

typer af grus

Du har sikkert bemærket, at, spåner kan være anderledes. I geologi dykke ikke det værd, på grund af alle de sten muligt at lave grus, passerer det gennem kværnen. Hver race har sin egen tæthed, som til gengæld påvirker vægtfylde. Der er flere typer af murbrokker:

  • granit;
  • basalt;
  • grus;
  • kalksten.

Et materiale, som er først på listen, er udvundet fra stenbrud i rock granitklipper. Det fremstilles ved formaling af affald opnået efter sprængning. Knust granit har holdbarhed og naturlige farver. Han er den mest almindelige og bruges til opførelse af forskellige strukturer, fundamenter, veje. Desuden er materialet af granit anvendes til dekorative formål.

Basalt grus udvundet fra sten basalt. Ifølge dets egenskaber, dette materiale er en konkurrent til granit sten. Basaltisk grus har høj varmeledningsevne, tæthed, styrke, frostbestandighed. Det anvendes som fyldstof til fremstilling af tunge beton, i konstruktionen af vejbelægninger, til efterbehandling bygninger.

Grus skærver fremstillet af løs sedimentbjergarter. Dette materiale har form af afrundede småsten. Det anvendes i vejbygning. Små fraktioner anvendes som et dekorativt materiale. Grus har en tilstrækkelig høj kvalitet ydeevne og lave omkostninger.

Kalksten murbrokker er et unikt byggemateriale, som er udvundet af kalksten - en sedimentbjergarter. Det er meget modstandsdygtige over for termisk chok og slagstyrke. Dette er et miljøvenligt materiale. Den gælder kalksten grus i vejbygning, fremstilling af kalk. Det er også bruges som en dekorative sten.

chipping størrelse

Alle typer af grus er opdelt i fraktioner, definere sin størrelse. Forestille sig en terning med en kantlængde på 10 mm eller bold med samme diameter. Og nu - en kugle og skær lidt mere, for eksempel 20 mm. Tag en flok af dem og de andre, og derefter blandes. I sidste ende, får du den størrelse (fraktion) 10-20.

Den mest eftertragtede af forbrugerne er knust granit 5-20. Dette materiale anvendes til fremstilling af manuelt fortove, fortov fliser, parkeringspladser, såvel som i produktion af forskellige betonprodukter. I forbindelse med denne sommer beboere og ejere af de enkelte huse er interesseret i, hvor mange tons knust sten terning fraktioner 5-20. Vi vil ikke indlæse dine beregninger og præsentere den gennemsnitlige mængde vægt. For en brøkdel af grus er det 1,38 t / m3.

I de indledende faser af konstruktion af forskellige objekter ved hjælp af en stor sten. Det kan blive knust granit 20-40. Han ansøgte om at udfylde indgangene til byggepladsen fundamenter. For fuldt ud at sikre byggeriet af dette materiale, skal vi vide, hvor mange tons knust sten terning fraktioner 20-40. Volumenvægt af stenen - 1,41 t / m3.

For vej påfyldning og områder, der kræver stor belastning påføres grus størrelse 40-70. Meget ofte det anvendes til arrangementet på byggepladser flydbar jord. Hvor mange tons knust sten terning i fraktion 40-70 - let at finde. Men du behøver ikke spilde tid på beregninger. Knust granit har en median volumenvægt på 1,47 t / m3.

I jernbanen, industri, boligbyggeri, til fremstilling af massive armerede betonkonstruktioner brugte grus størrelse 25-60. Almindelige brugere, der bruger dette materiale til forskellige bygninger, de ønsker at vide, hvor mange tons kubik murbrokker fraktioner 25-60. Svar: i en kubikmeter af 1,38 m sten af en given størrelse.

flakiness

Flakiness (form) - en af de vigtige parametre til at overveje, når det bestemmes, hvor mange tons kubik murbrokker. Fra hvilken form er det materiale - en pladelignende, nålelignende eller kasseformet, densiteten af fyldningsniveauet af volumen afhængig. For at undgå overskridelse af de grundlæggende materialer og for mere tætte fyldning skal købe murbrokker flakiness ikke mere end 15%.

vandmætning

Vandmætning - et kriterium, som påvirker massen af murbrokker. Jo mere skrald, jo højere tal. Den gennemsnitlige procentdel, afhængigt af typen af grus, kommer til 10%. Vandmætning vrimler materiale når 100% eller mere. Ingen grund til at købe grus, der ligner skrald: snavset eller med en masse sand. Udover, at det er tungere, kan sådant materiale fremstilles ud fra byggeaffald. Det koster billigere.

Massefylde (SG)

Alle de ovennævnte faktorer som helhed og individuelt, påvirke bestemmelsen af, hvor mange tons kubik murbrokker. Disse tal varierer lidt i forskellige geografiske og vejrforhold. Hvis du ønsker at selvstændigt beregne rumvægt knust sten, kuber formere med en faktor på 1,4, og få et ton. Oversæt omvendt, alt for let. Hvis du har beløbet i tons, dividere det med 1,4 - og få et resultat af slagvolumen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.