ForretningProjektledelse

Hvad er hotellets organisatoriske struktur?

Hver af os opholdt sig mindst én gang i mit liv på hotellet. Og så delte hans indtryk med venner eller slægtninge, ikke kun om lokale attraktioner eller om hvordan han tilbragte sin ferie, men også om kvaliteten af tjenesten og de ydelser, der tilbydes på dette hotel. Men spurgte nogen i hvert fald spørgsmålet om, hvordan hotellets organisationsstruktur er arrangeret, og hvordan man sikrer sin uafbrudte funktion? Selvfølgelig undervises dette (specialitet "service og turisme"), men enhver leder, der på en eller anden måde møder denne industri, skal forstå virksomhedens egenskaber.

Hotellets organisationsstruktur er et veletableret system. Uanset om det er et lille pensionat i bjergene eller et stort hotel for flere tusinde værelser - alt skal være brugbar, og gæsterne lever på det rette niveau. Hotellets organisatoriske struktur indebærer ikke blot et hierarki af ledelse og nogen der adlyder. Dette er en omfattende løsning på problemerne med indkøb af varer, levering af tjenester, med mange komponenter i form af partnere og leverandører, relaterede og beslægtede virksomheder. Organisations- og ledelsesstruktur af hotellet fordeler opgaver og ansvar. I store hoteller er specialafdelinger involveret i særlige afdelinger: regnskab, regnskab, forsyninger, forsyning, ernæring, vedligeholdelse af renlighed. I små private pensionater, opgaver og ledere, og en sekretær, og en revisor, og ofte en kok, udføres af en person eller en familie.

Den velorganiserede organisationsstruktur af hotellet skal fungere som en arbejdsmålemekanisme . Uoverensstemmelser, tvetydigheder i hvem og hvad der er ansvarlig for, dårlig kontakt eller manglende kvalitet informationsudveksling kan føre til alvorlige forstyrrelser, krav fra kunder og i sidste ende - tab af gæster, vurderinger og overskud. Væsentlige begivenheder og hændelser skal nødvendigvis meddeles hovedet eller hovedtjeneren. Han koordinerer alle tjenester på en sådan måde, at man undgår fejl og funktionsfejl. Virksomhedens hele organisationsstruktur er baseret på hvem ved, hvor meget information han har, hvem og hvem han skal passere den, hvem og til hvem han skal rapportere . Hoteller, hoteller, sanatorier for al deres specificitet har mange ligheder. Først og fremmest er det sæsonbestemt virksomhed, aktivitet inden for tjenesteydelser, omfattende levering af indkvartering til gæster. Derfor bør reglerne og jobbeskrivelserne klart definere medarbejdernes og dets rettigheder.

Nogle giver den økonomiske del, det vil sige, de er ansvarlige for møbler, udstyr af værelser, sanitære og hygiejniske midler, rengøring og bevarelse af ejendomme. Andre er involveret i direkte administration - booking, løsning af problemer relateret til registrering, dokumenter, interaktion med forskellige tjenester. Stadig andre - hvis sådanne tjenester er underforstået - garanterer de læge- og udvejstjenester til gæsterne. En kommerciel eller finansiel enhed er ansvarlig for afregning af konti hos leverandører, medarbejdere og gæster. Det er denne service, der skal sikre den uafbrudte modtagelse af betalinger og forhindre forsinkelsen i at betale for ydelser fra tredjeparter, så der ikke er uforudsete situationer eller mangler på varer eller produkter. Hotellets organisationsstruktur har sine egne karakteristika. Det handler om menneskelige relationer: Fra kvaliteten af kontakten mellem personalet afhænger gæstenes overordnede atmosfære og service.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.