ForretningProjektledelse

Finansiering - hvad er det?

Sommetider virksomheder ikke har nok af egne midler for iværksættervirksomhed, så det griber til finansieringen processen. Sidstnævnte er en slags nøgle til succes for og evnen til at holde sig oven vande i dagens konkurrencepræget erhvervsklima.

definitionen

Finansiering - er først og fremmest at tiltrække lånte midler, som anvendes af virksomhederne med henblik på uafbrudt levering af deres aktiviteter i henhold til den vigtigste retning.

Således for en virksomhed, en førende non-profit aktiviteter, vil den vigtigste finansieringskilde fungere som lånere eller staten. På lånte midler en organisation kan opretholde deres egne midler, som i dette tilfælde er de børnehaver lukket-type boliger til de ældre eller kulturelle klubber og samfund.

For staten, til gengæld den finansieringskilde er de skatteforpligtelser af skatteydere. På de midler, den indeholder ikke-profit organisationer som hospitaler og uddannelsesinstitutioner. Det er værd at bemærke, at begrebet støtte for landet fuldt ud svarer til den planøkonomi.

For kommercielle virksomheder finansiering - er at tiltrække midler fra paraplyorganisationer. I tilfælde af forsikringsmæssige aktiviteter store finansielle midler er midler fra forsikringstagere.

grundlæggende metoder

Hvis finansieringen er at rangere efter optjeningsprincippet metode, kan den opdeles i følgende kategorier:

  • Potentielle metoder;
  • fremgangsmåder vurderes.

I et prospektivt aspekt lånefond effektivitet i grov formulering er et derivat af det vurderede beløb af midler til den sidste periode. Med andre ord, er pensioner i henhold til mængden af løn for de sidste par år arbejdet og indlånsrenter i banker afhænger af mængden af indsamlede midler til denne rapporteringsperiode (selvfølgelig, det er ikke det eneste kriterium for at bestemme dette indeks).

Hvis vi tager hensyn til de metoder, der vurderede, finansiering - er mængden af lånte midler, der blev krediteret hele virksomhed. Med andre ord, i henhold til denne metode, vil forsikringsselskabet betaling fond afhænge af en række priser er blevet gjort forsikringstager for hele varigheden af virksomheden. I tilfælde af offentlig finansiering mængde sociale ydelser vil afhænge af mængden af skatter betalt til statskassen.

Hvordan er det fundingrente

Hastigheden af midler - i alt låneomkostningerne, som er beregnet ved en kompliceret formel, men lad os forsøge at forenkle dette begreb og forklare alle de tilgængelige sprog.

Netto beløb, er ikke en nettoformue på lånte midler, så finansieringen beregnes afhængigt af vægten af indikatorer:

  • tages i betragtning indflydelsesrige markedsindikatorer;
  • under hensyn til rentabiliteten af virksomheden;
  • vægtforholdet Sheet overvejer omkostninger;
  • tiltrak en ekspert værdiansættelse af aktiverne af hastende karakter.

I dette tilfælde betyder satsen for finansiering ikke slette den aktuelle periode, og nuværende periode låneomkostningerne er valgt på selskabets skøn, det være sig en gang om dagen, ugen eller året.

Efter fastsættelsen af satserne for finansiering opnåede indikator tages i betragtning ved fastsættelsen af solvens i selskabet, der udøver sin virksomhed ved at låne penge.

Fastsættelse af værdien af

Udgifterne til finansiering - er den hastighed, hvormed tiltrække lånte midler i kapitalen i det selskab, så du skal ikke forveksle begrebet "sats for finansiering" og "værdi".

Selvfølgelig ville det være logisk at beslutte, hvad sats - det er en vurdering af den procentdel af indsamlede midler, men som beskrevet ovenfor, dette udsagn er forkert, fordi omkostningerne ved en direkte overførsel pris, der bestemmer under hvilken procentdel af virksomheden har råd til at tiltrække lånte midler.

Denne indikator er også afhængig af mange faktorer, og beregnes ved en kompliceret formel, men kort sagt kan vi sige, at ved fastsættelsen af finansieringsomkostninger indeks tager hensyn til det eksisterende i det øjeblik den mængde lånte midler, markedets efterspørgsel, udbud og aktiemarkedet indikatorer.

Så ofte renten på lån og indlån i banken afhængigt af vægten af indikatorer og mål og ikke om, hvor mange konkurrenter tilbyder, hvor mange af os tror.

Koncept koefficient finansiering

Finansiering koefficient - en foranstaltning, som er defineret som et resultat af beregning af forholdet mellem aktiver og passiver virksomheder i den nationale valuta. Således er virksomheden i stand til at beregne størrelsen af risikoen for virksomhedens kerneforretning som på datoen for regnskabsperioden.

I så fald, hvis aktiver overstiger i deres kvantitative passiver, og koefficienten er større end én, kan det konkluderes, at risikoen for virksomheden i øjeblikket er lille, og dens funktion er ikke i fare. Med andre ord, den aktivitet i selskabet er stabil og er i stand til at generere en stabil indkomst.

Hvis passiver dominere sine samlede aktiver i forhold til, er konklusionen, at den vigtigste aktivitet af de forretningsmæssige risici er store nok, og lønsomheden er i fare. Derfor kan det udledes lave renter til at tiltrække gæld kapital i en bank eller et forsikringsselskab manglende evne til at foretage betalinger.

Bank finansiering

Finansiering af banker - er at tiltrække fremmedkapital for fremtidig driftsaktivitet.

Generelt kan vi sige, at absolut enhver finansiering praksis procedure bank, ellers driften vil ikke være muligt. Banken, som regel, utilstrækkelig mængde af egenkapital for udlån til den fulde, især hvis vi taler om juridiske enheder. Derfor, for normale aktiviteter for at tiltrække indlån.

Hver af jer har sikkert bemærket, at bankens kredit sats er ofte afhængig af indskud, eller omvendt. Derfor, hvis renten på lånet vokser, og indlånsrenten afkast kan ikke reduceres - det er det første princip i finansiering.

Et stort antal virksomheder i stand til at styre deres egne midler uden at tiltrække finansieringsprocedurer, men ikke bankerne. Banking aktivitet altid involverer låntagning.

finansieringsinstrumenter

Ikke altid proceduren for finansiering har en økonomisk dimension, og kontor organisation, udtrykket har også masser af stor betydning og betydning. Dokumentaren praksis at antage, at midlerne - de såkaldte arkivering dokumenter til de tidligere perioder med virksomheden.

backup procedure kan udføres med en vis periodicitet - en gang om året, kvartal eller måned (afhængigt af mængden af eksisterende information). Finansieringsinstrumenter er generelt udført på registrene. Det kan være:

  • underskrivere;
  • Afsender navn;
  • indhold.

Generelt er der ingen klare regler og lovgivning vedrørende finansiering procedure i overensstemmelse med de registre, så ekspedienten kan vælge den mest hensigtsmæssige og optimale for en metode til arkivering.

fund

Afslutningsvis bemærker vi, at finansiering er en vigtig proces i iværksætteraktiviteter mange virksomheder, ellers hvordan kunne vi have brugt banklån, hvis der ikke var nogen aflejringer? Hvilket betyder, at forsikringsselskabet ville have til at foretage betalinger, hvis der ikke var nogen forsikringspræmier? Et sociale ydelser ikke kunne betale ydelser, hvis ikke for skattesystemet i landet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.