Kunst og underholdningFilm

Serien "Citizen Nobody": skuespillere spiller en detektiv på livet

31 oktober 2016 på tv-kanalen "Rusland 1" har startet en ny serie af "Citizen Ingen." Aktører, der gik til den indstillede mønster, skabt en overraskende venlige team, således at arbejdet skred hurtigt og kontroversielt. Den meget 20 serielle historie så fascinerende, at efter de første ti minutter af visning publikum ikke ønskede at bevæge sig væk fra tv-skærme.

Storyline. forhistorie

Sovjetunionen. 1989. Politiet kaptajn Maksim Andreevich Orlov, trods sin ungdom, er en talentfuld efterforsker. I løbet af de seneste år, han er en kriminel sag, kaldet Paper morder. På grund af denne frygtelige mand en hel del af dristige røverier og mord.

Hver gang begår en anden forbrydelse, og det efterlader et papir figur som et varemærke.

Så "Ingen borger" begynder historien i serien. Aktører samledes i skyggen af denne talentfulde og mangfoldige, at det gav dem mulighed for at gøre deres karakterer i live og ægte.

Under arbejdet med den næste særlige operation Maxim Orlov og hans bedste ven, kollega og partner Zhora Verzhbitsky, der baghold. Alt sker pludseligt og meget hurtigt, men Max formår at redde sin ven, men han har svært ved selv: han har lidt en alvorlig skade i hovedet og mistede bevidstheden. På dette tidspunkt de kriminelle ved hjælp af hans pistol, dræbte tre politifolk.

Orlov kom ikke til live. Han falder i koma, som varede i 22 år.

At sådanne arrangementer finder sted i tv-serien "Citizen Ingen." Ivan Oganesyan spillet en stor rolle - Maksima Orlova - en mand dybt anstændig og ærlig, men med en vanskelig skæbne.

Storyline. vores tid

2011. Kaptajnen på det sovjetiske milits Maxim Andreyevich Orlov vågner op på hospitalet. Først kunne han ikke forstå, hvad der var sket med ham. Efter alt omkring det gjorde ellers, er ikke, hvad han brugte til at se verden. Land han husker er for længst forbi, de mennesker, han elskede, var i stand til at leve deres liv uden ham.

Det er sådan en vanskelig situation er blevet vist i "Citizen Ingen" -serien. skuespillere, spillede to venner og en pige, som i første omgang havde været gift med en, og derefter - det andet, må det have indset, at ganske svært at spille hans karakter i 20'erne, og derefter - da han allerede var i fyrrerne. Men det lykkedes at klare opgaven.

Nu skal kaptajnen genoprette deres fysiske evner og til at fortsætte livet, at vænne sig til et helt nye og ukendte forhold til ham. Efterhånden lærte han at hans kone Mary, hvem han var vildt forelsket, lange skilt ham, og trådte ind i en ny alliance med sin bedste ven Zhora. Det Wierzbicki og rejste ham (Maxim) datter Nastya.

Den rolle, som ven af hovedpersonen - Zhora Verzhbitsky - spillede Anton Makarska. "Ingen borger" - showet er ikke kun en detektiv, men også om livet og kærligheden - var i stand til at åbne mysteriet om forholdet mellem alle de tegn, uanset hvor kompleks de kan være.

Storyline. bevidsthed om virkeligheden

Orlov skal nu indse, at al den tid, hans venner, hans kone og datter Nastya selv betragtede ham en forbryder, løftede han sin hånd i "deres". En anden grusom nyheder: stadig gratis Paper Killer, som ikke formår at fange.

I løbet af årene, Zhora formået at stige til rang af oberst. Nu er han forsøger at hjælpe en ven til at blive rehabiliteret fra falske beskyldninger og for at opnå genoprettelse af den tidligere stilling.

Maxim Andreyevich er i stand til at oprette forbindelse til de nuværende forhold og nu politiet stadig søger parallelt Papir morder. For at hjælpe Orlov Wierzbicki giver unge holdkammerat - Løjtnant Kholodkova, velbevandret i computere og har de købmandskab. Men den unge mand sat i spidsen for kaptajnen ikke kun for de ikke-påtrængende hjælp af tilpasning i et uvant og hvor uforståelig verden. Han blev instrueret til konstant at rapportere alle fejl begået af Orlov. Og alt dette kun fordi Jora sikker på én ting: hans ven ville forsøge at vende tilbage sin familie.

Skydning, skuespillere, roller

I serien "Citizen Ingen" Irina Pegova spillede rollen som en læge Maksima Orlova - Kira Smirnova. At Cyrus hjalp ham til gradvist at vende tilbage til et normalt liv efter så langvarig koma når ingen havde håbet på en kur. At Cyrus holdt ham i en vanskelig undersøgelse. Denne varme omhu er ikke gået ubemærket hen og ulykkelig. Til Maxim, denne smukke kvindelige læge blev frelse og elskede.

Et andet interessant kvindelige hovedrolle ved spillet Elena Velikanova. Vigtigste billede af heltinden - Mary Verzhbitskaya først - Orlov. Efter sin første mand i koma, skilt hun ham og startede en familie med sin partner. Men meget snart fortrød hun sin forhastet beslutning, fordi lykkelig i sit andet ægteskab, havde hun ikke blive.

At sådanne begivenheder er indtruffet i filmen "Citizen Ingen." Skuespillere forsøgte at formidle stemningen og give historierne en vis mystik til de tabte i conjectures tilskuere: hvad der vil ske i den næste episode, og hvem er denne mystiske morder?

Optagelserne fandt sted i hovedstaden i Ukraine - byen Kiev, hvor, og kom til den tid af russiske skuespillere. I mange skud ganske genkendelige torve, gader, bygninger. I efteråret 2015 blev det fjernet, kun efterlader de tekniske detaljer. Og nu kan du nyde både af historien, og et fantastisk spil fagfolk.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.