FormationVidenskab

Hvordan til at beregne kvadratroden i Excel?

Microsoft Excel software har en bred vifte af matematiske funktioner, der giver dig mulighed for at løse komplekse opgaver. En række simple tiltag - ud over, multiplikation, og andre - er meget let at udføre, ved hjælp af specielle tegn. Men der er dem, der kræver særlig beskrivelse - så ikke alle ved, hvordan man beregner kvadratroden i Excel.

Hvad er roden af pladsen?

Før starten af læringsprocessen, hvordan man finder kvadratroden til Excel, bør stifte bekendtskab med det faktum, at dette er en matematisk funktion. Per definition en kvadratroden af et tal - er et tal, hvis kvadrat er lig med antallet a. I de matematiske fag kan ses ikke kun kvadratrødder. De kommer også i en hvilken som helst anden grad, så kvadratroden ofte omtales som roden af anden grad.

root funktion

I løse problemet forbundet med at finde den firkantede rod "Eksele" får de ønskede resultater på flere måder. Funktionalitet af programmet gør det muligt både at bruge de indbyggede lave algoritmer, og skrive det selv, ved hjælp af specielle teoremer og egenskaber roden. Den nemmeste måde at finde svaret er kvadratroden funktion. I Excel, kan det tilgås ved at åbne menuen med indstillinger eller foreskrive manuelt.

Syntaksen er meget enkel - efter angivelse af brug af en af funktionerne (lighedstegn) er nødvendig for at registrere søgeordet "rod", hvilket indikerer opkaldet den relevante kommando. Næste vil blive skrevet i parentes variable hvorfra du ønsker at tage kvadratroden. I Excel som et argument af den funktion, den kan anvendes som et eksplicit numerisk værdi og en reference til en celle, og en matematisk udtryk, der evalueres til et tal.

Hjælp af matematiske egenskaber

Kvadratroden i Excel, kan du beregne en række andre metoder, der ikke kræver dyb viden i de matematiske videnskaber. Det er nok til at vide, hvad der er rod - dette emne blev berørt i den første del af artiklen. Ved hjælp af definitionen af en kvadratrod, kan det udtrykkes som de gensidige beføjelser to nødvendige antal. Så får kvadratroden uden at bruge "root" kan simpelthen løftes nummeret til en potens.

Dette kan gøres også på to måder. Den første er at bruge de andre funktioner - "scene". Det hæver det angivne antal eller resultatet af en matematisk udtryk i en valgt grad. I dette tilfælde i "grad" angiver antallet af 1/2 eller 0,5. Opretstående vilkårligt antal til en vis muligt omfang og uden brug af alle funktioner - "Eksele" er et specialtegn ansvaret for denne operation: "^". I dette tilfælde, for at få kvadratroden, tilstrækkelig til at konkludere ekspression i parentes efterfulgt af tilsætning "^ (1/2)" eller "* (0,5)." Resultatet af denne handling vil svare til konstruktionen af magt med funktionen og anvendelsen af "root" funktion.

Det skal bemærkes, at den metode til at finde en rod eksponentiering er mere komfortabel. Grunden til dette er, at ved hjælp af disse operationer, kan du få nogen roden uden at anvende nogen særlige supplerende beregninger.

eksempler

Til sidst beskæftige sig med, hvordan man beregner kvadratroden til Excel, bør du overveje et par eksempler for de to ovenfor beskrevne metoder.

I det første tilfælde bruger vi funktionen "rod", kaldte den ved hjælp af "Indsæt Funktion" knappen. I det vindue, der angiver data for beregningen, såsom forskellen mellem værdierne af to celler, og derefter klikke på "OK".

I det andet tilfælde, ved anvendelse af et menneskeligt læsbare udgave, med udtrykkelig tildeling af en effekt på, følgende udtryk for at finde kvadratroden af et nummer, for eksempel 9:

Resultatet af denne handling vil blive sat til "3".

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.