ComputereSoftware

Indsættelse af en disk 100% - Windows 10. Adressering anbefalinger og praktiske tips

Du ser meddelelsen "Ilægning af en disk 100 (Windows 10)"? Løsningen på dette problem er ikke så svært. Det er nok til at vide et par simple tricks, der vil hjælpe dig til at håndtere situationen. Hvis du ser sådan en besked, er der ingen grund til panik. Det er ikke så farligt, som det lyder. Du vil simpelthen ikke være i stand til komfortabelt installeret på computeren programmer og spil. Også nye dokumenter kan ikke gemmes - vil systemet bremse dramatisk. Men generelt, for udførelsen af Windows er ikke den mest forfærdelige besked. Så hvad man skal gøre, hvis du har en belastning disk 100 (Windows 10)? Problem Løsning består af et par enkle trin. Bring dem til livet er nemmere end det ser ud.

evige problemer

Windows 10 - det nye operativsystem fra selskabet "Microsoft". Det er installeret af mange brugere på et obligatorisk grundlag. Mærkeligt nok, men det operativsystem, er det stadig "rå". Det er fuld af udfordringer og problemer. Nogle er elimineret, og nogle hidtil og forblive dopekaya brugere.

Du indsætter en disk 100 (Windows 10)? Løsningen på dette problem, er mange brugere på udkig efter. Ja, det er ikke det værste, der kun kan ske, men efter denne meddelelse, computeren begynder at sætte farten ned. På grund af dette, nogle gange er det simpelthen umuligt at arbejde. Hvad der tilbydes brugerne at løse problemet?

Kontrol diskplads

Det første skridt er at sørge for, at harddisken på computeren virkelig er indlæst. For at gøre dette, gå til "Denne Computer". Kig i det vindue, der vises på mellemrumstasten. Hvis den er rød, derefter fylde af beskeden er ikke tilfældig.

Ellers er det nødvendigt at ignorere forstyrre din skærm. Alle disse fejl, som allerede er kendt for Windows 10. Derfor, for at løse problemet ikke virker. Bare acceptere og håbe, at budskabet ikke længere vil genere dig. Det er, hvor mange brugere rådes til at ankomme. Efter alt, kunne selskabet "Microsoft" ikke løse dette problem enten med Windows 8, eller med Windows 10.

antivirus

Men fortvivl ikke. Du kan prøve på egen hånd at løse det problem, du har. Bemærket budskabet i Windows 10 "100% af disken loading"? Hvis et rum alt i virkeligheden er i orden, henvises til hjælp af anti-virus systemer.

Sommetider virus kan blive en årsag til denne form for meddelelser. Find de er ikke så svært. Efter kontrol bliver Antivirus alt klar. Point of potentielt farlige objekter behandles og derefter fjernes (dem, der ikke kan "helbredt"). Efter fejlen skulle forsvinde. Nej? Så er det simpelthen en systemfejl, hvilket ville have til at vænne sig til, så længe selskabet "Microsoft" ikke har regnet ud, hvordan man løser problemet.

Oprydning af programmer

Sådan fjerner boot disk 100 (Windows 10)? Hvis det er en reel mangel på plads, vil der ikke problemer med problemet ikke opstår. Efter alt, har alle længe vidst, hvordan rummet er befriet.

Vi taler om at fjerne installeret på computeren programmer og spil. Måske er den bedste måde at frigøre plads. Se, hvad du ikke længere bruger, og derefter gennem "Control Panel" for at fjerne det valgte program. I betragtning af, hvor mange nu vejer programmer og spil, et par GB ledig præcis sker. Og så vil du ikke længere dukker op irriterende besked om, at den plads på harddisken er ikke nok.

Registry Cleaner

Men ikke alle af følgende metode er kendt. Hvad hvis en disk er sat til 100 (Windows 10)? Dette vil kræve ren registreringsdatabasen på din computer. Gør det bedste automatisk, med hjælp af specialværktøj. De behøver ikke vejer for meget.

Ideel til rengøring af registreringsdatabasen passer CCleaner. Du bliver nødt til at køre programmet, og klik på "Analyze" -knappen. Efter et par sekunder vil du se en boks med titlen "Rengøring". Blot et enkelt klik på knappen, og registreringsdatabasen vil blive slettet.

Som praksis viser, at problemet kaldet "disk belastning 100 (på Windows 10 og ikke kun)" er elimineret. Under inspektionen og rengøring Ccleaner'om computer, kan du frigøre en masse plads. Især denne metode er effektiv, når brugeren aktivt at se film og videoer på internettet. Efter downloade plads på din harddisk falder disk.

processer

Hvad andet kan gøres, hvis du har en Windows 10-cd er indlæst på 100 procent? Det hjælper her arbejde med de processer, der kører på computeren. For at gøre dette, skal du trykke på Ctrl + Alt + Del, og derefter ringe op "Task Manager".

Her på "Processer" se på alle i øjeblikket kører i operativsystemet. En liste skal rengøres. Vær opmærksom på de processer, der finder for meget volumen. Tværtimod, de er den vigtigste kilde til vores problem i dag.

Marker alle de unødvendige, mistænkelige og unødvendige processer, og klik derefter på "Afslut proces" knappen. En sådan indsats vil skulle gentages med hver delete opgaver. Når du er færdig, stopper diskplads til rådighed, og computeren bremsning. Dens hastighed vil stige.

Geninstallation

Du forbliver stadig i Windows 10 100 disk lastning? Ingen af ovenstående ikke virker? Hvis meddelelsen ikke forstyrrer dit arbejde, har du ikke brug for noget. Men så, når operativsystemet bremser, og advarslen alvorligt berører de operationer, der udføres, bliver nødt til at tage ekstreme foranstaltninger.

Vi taler om en komplet geninstallation af computeren. Mere præcist operativsystemet. Brugere rådes til ikke at installere Windows 10 igen. Erstatte den med en mere stabil og gennemprøvet styresystem. Skal rettes helt formatere disken før inkarnationen af ideer i livet.

I princippet i "top ti" kan også håbe. Kun sandsynligvis løse problemet med konstant foruroligende rapporter om harddisken af fylde i dette tilfælde er lav. Windows 10, som det er blevet sagt, men dens stabilitet er ikke anderledes.

drivere

Den sidste ting, du kan tilbyde brugerne til at løse problemet - det er at re-installere på computeren. Mere præcist at opdatere dem. Nogle gange kan slippe af med 'Indlæser skive 100 (Windows 10). " Beslutningen er vigtig, når i virkeligheden, med plads til alle computerens godt.

Især håber for succes i denne teknik er ikke nødvendig. Han er kun i ganske særlige tilfælde hjælper. Medlemmer bemærke, at hvis du modtager en besked af fylde disken uden synlig grund, at sandsynligheden for succes er for lille. Denne fejl er endnu ikke elimineret.

Som du kan se, en masse af løsninger på problemet. Men ingen af dem giver ikke 100% garanti. Komplet succes venter kun, når harddisken er virkelig fuld. Bare gøre plads ved de ovenfor beskrevne fremgangsmåder, og derefter glæde sig i de opnåede resultater. Prøv ikke "rod op" de computerprogrammer og fra tid til anden for at rense registreringsdatabasen. Så vil hele tiden have en ledig plads på harddisken.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.