ComputereSoftware

Hvordan at tilføje skrifttyper i Photoshop? Fire simple metode

Photoshop-program i øjeblikket, er en anerkendt leder i applikationer til at arbejde med raster grafik. Mulighederne er virkelig uendelige det, de gør det muligt at implementere de mest usædvanlige fantasier til virkelighed. Men standardindstillingen tilbyder kun grundlæggende værktøj sæt, så ønsket om at sørge for, pokreativit lede efter yderligere muligheder. Og i de fleste tilfælde den første ting, der sætter ejeren af denne kraftfulde grafik editor, det er, selvfølgelig, nye skrifttyper, som du nemt kan dekorere en række billeder. Selvfølgelig, for at finde og hente en interessant mulighed - det er meget godt, men stadig har brug for at vide, hvordan at tilføje skrifttyper i Photoshop.

Et par enkle måder

Der er fire måder, hvis anvendelse vil føre til målet. De første to er ikke bare tillade at installere de skrifttyper til Photoshop, men også gøre dem tilgængelige til brug i andre applikationer, for eksempel i Word. De to sidstnævnte gør det muligt at bruge dem kun i den grafiske editor, som kan være meget nyttigt for designere, som har at installere og afprøve et stort udvalg af muligheder, som til tider negativ indvirkning på driften af systemet som helhed.

én fremgangsmåde

Dette er nok den nemmeste løsning. Før du tilføjer skrifttyper i Photoshop, er de installeret i en mappe med systemkomponenter. For at gøre dette, skal du åbne "Start" - "Kontrolpanel" - "Fonts". I feltet Åbn blot kopiere skrifttypen, efter udpakning det.

metode to

Følgende metode er lidt mere kompliceret, men det kan være nyttigt i tilfælde, hvor den første mulighed ikke virker af en eller anden grund. "Fonts" for at forstå, hvordan man tilføje skrifttyper i Photoshop på denne måde, skal brugeren også åbne menuen. Oplysninger om, hvordan du gør dette, er det skrevet i det foregående afsnit, så du bør ikke gentages. Løb højre vindue, klik på "File" i menuen, hvor du kan finde punktet "Installer ny skrifttype." Ved at aktivere det, vil det kun skal angive stien system til det punkt, hvor prøven er hentet.

Den tredje måde

Denne mulighed bør gøres, når du kører programmet, da det giver dig mulighed for direkte at downloade skrifttyper i Photoshop. For at gøre dette, bare nødt til at trykke på «tekst værktøj» og træk med musen det ønskede mønster på området, der viser en liste over alle de programmer prøver. Man skal huske, at den «tekst værktøj» skal være aktiv i løbet af denne proces. Udførelse af disse handlinger, kan du fortsætte til kreative eksperimenter.

Den fjerde måde

Denne metode, ligesom den foregående, giver dig mulighed for at lære at tilføje skrifttyper i Photoshop, som vil være til rådighed kun for programmet. Essensen af denne metode er at kopiere det ønskede mønster direkte til den relevante mappe programmet. For at gøre dette, skal du gå til den mappe, hvor du installerede programmet. Som standard er det på disken "C" i «Program Files». Der bør finde og åbne «Fælles filer» - «Adobe» - «Skrifttyper». Åbne den tilsvarende vindue, er det nødvendigt på enhver bekvem måde at indsætte den ønskede skrifttype.

konklusion

Efter at have beherskes af en af følgende måder, kan du skabe interessante og smukke billeder i Photoshop, hvilket giver en hjælpende hånd nogen kreative ideer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.