ComputereSoftware

Yandex Browser. Kommentarer og indtryk

Produktionen af et sådant produkt som Yandex Browser, som gennemgår alle bogstaveligt blæste Runet have ventet i lang tid. Hans udseende var forbundet til mange brugere med adgang til noget meget originalt. Selvfølgelig, der er udviklet på baggrund af en åben web motor kit, det danner grundlag for Google Chrome, projektleder af den russiske internet noget særligt ved først at overveje blitzen mislykkedes.

Situationen blev forværret fremkomst af tidligere udgivet browser fra Mayl.ru, som også baserer sit arbejde på motoren, web-kit. Som et resultat af denne tingenes tilstand har ført til, at den vigtigste masse af de mennesker er limet til den nye applikation til web-surfing etiket "klon" og har bestået. Således, de fleste mennesker troede og fortsætte med at tro, at de står over for samme Chrome fra Google, kun med proprietære tilføjelser Yandex, som, i udtalelsen fra flertallet, gør ingen kredit til det sidste.

Naturligvis dette førte til, at nogen af medlemmerne til at høre om udseendet af et projekt som Yandex Browser, der gennemgår vil dræbe enhver lyst til at bruge dette produkt, simpelthen ikke ønsker at selv mødes med ham. Selv om beskyttelsen af dette projekt kan siges, at oprettelsen af deres egen motor - det er meget besværligt og dyrt projekt. Det ligger uden for magt selv sådan en "monster", som Yandex. Hertil kommer, at det ikke retfærdiggøre investeringen, da der er en færdig funktionel og alsidig motor. Derfor udviklere af den populære russiske søgemaskine tog stien mindst modstand, nægter at "genopfinde hjulet".

Det skal bemærkes, at den resulterende Yandex Browser, anmeldelser hvoraf lader meget tilbage at ønske, men fortjener opmærksomhed, fordi det bruger nogle gode funktioner, der gør det ganske konkurrencedygtige sammenlignet med andre lignende applikationer til web-surfing. Hvad er specielt værd højdepunkt?

1. Den allerede stort set afsluttet minimalistisk design, hvilket gør det meget praktisk at bruge dette program på en lille skærm, der giver dig mere plads til at se indholdet. Så bliver det skjulte navigationstasterne og fanen er nu - meget kompakt.

2. Yandex Browser bruger (svarende til Opera) turbo mode. Denne funktion komprimerer de indkommende data med en dårlig forbindelse. Dette sparer båndbredde og webside lastning hastighed øges.

3. Med den nye lancering af browseren fra Yandex tilbyder at starte en ny session eller gendanne alle fanerne i sidstnævnte. En meget praktisk funktion, især i tilfælde, hvor ansøgningen blev lukket ved en fejltagelse. Desuden vil det ikke stoppe sit arbejde sammen med lukningen af den sidste aktive fane.

4. Nederst i vinduet er der knapper på populære søgemaskiner, hvilket er meget nemt at skifte. Det sparer tid ved at eliminere behovet for yderligere aktioner i forbindelse med re-trykning af tekst eller kopiere den.

Således skal computeren bruger objektivt undersøge Yandex Browser. Anmeldelser af andre mennesker bedre at ignorere og forsøge at gøre en uafhængig vurdering af denne ansøgning.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.