ComputereSoftware

Sådan ændres velkommen billede i Windows 7. Hvordan ændrer Windows 7 velkomstskærm

For mange Windows 7-brugere, kan denne artikel blive en slags åbenbaring. Måske den første eller den næste åbning af nye muligheder for det populære operativsystem. Måske vil du være interesseret i at vide, hvordan du ændrer hilsen billede i Windows 7, og at det bør gøres. Da individualitet iboende i de fleste af os, hvorfor ikke angive, at det anvendte operativsystem er din?

At vælge den måde

For at ændre baggrunden til at ledsage trådt i arbejdsområdet af styresystemer, kan du ty til to fundamentalt forskellige metoder. Den første er den mest værdifulde, fordi den indebærer anvendelse af systemet kommandoer (tilegnelse af færdigheder), samt direkte interaktion og meningsfulde ændringer i registreringsdatabasen program (praktisk kendskab). Det enkleste er den anden metode: det installerede program på deres egen boot-skærmen forædle individuelle æresbevisninger, der bliver dine valgte fotos eller andre grafiske shell, der i sidste ende vil blive en praktisk løsning på problemet "som en velkommen forandring billede i Windows 7".

Således er en variant №1

Før du fortsætter med projektet "unik for OS indrejsetilladelse" bør minde om, at systemet - det er primært olieret maskine eksekverbare instruktioner. Derfor skifter i registeret efter eget skøn kritisk farlig og fyldt med alvorlige konsekvenser. Vær meget forsigtig i processen, og alle får. Altså:

  • Gå til "Start" menuen i søgefeltet, skriv regedit.
  • I Registreringseditor, under HKEY_LOCAL_MACHINE sektionen, skal du højreklikke på "Søg" og indtast OEMBackground. Efter et par sekunder i højre kolonne på den viste fil og kalder pop-up vindue, og klik på "Change".
  • Indtast en værdi (1), hvor enheden er en slags en switch, så brugeren kan realisere muligheden for at løse spørgsmålet om "hvordan du ændrer hilsen billede i Windows 7".
  • Næste skridt: åben "Denne computer" og derefter "System Drive C: \", der kommer i Windows, så i system32 og endelig i OOBE.
  • Det er i denne mappe - «C: \ Windows \ system32 \ oobe», det vil sige i den sidste mappe, du bør oprette yderligere to undermapper struktur af bygning ligner matryoshka.
  • Den første kaldes info, og er indeholdt i det (du har oprettet) baggrunde. At det skulle sætte din billedfil. Opmærksomheden er uacceptabel mængde billede over 256KB, og jpg-format skal være i overensstemmelse med standarden.
  • Du omdøbe dit billede i backgroundDefault. Det og intet andet!

Spørgsmålet "hvordan du ændrer hilsen billede i Windows 7" løst ved manuel redigering. Hvad du er skal lykønskes, hvis du er ude efter en genstart eller ved at trykke på tastekombinationen Win + L, fandt vi en behagelig metamorfose i form at ændre baggrunden log ind-vindue.

Win7LogonBackgroundChanger program eller variant №2

Ansøgning, hvis navn du kender fra titlen på afsnit, gælder for gratis og har ingen begrænsninger i brugen. Den eneste ulempe kan betragtes som en engelsksproget interface, men det er ikke specielt svært at arbejde med programmet som intuitiv shell software gør det nemt at forstå alle de nuancer og ledelseskompetencer. Dog kan disse løsninger baggrund udskiftes kun, hvis fanen brug Vælg en mappe, og angiv den mappe, der indeholder dine billeder. Ved hjælp af dette program, kan brugeren påberåbe sig, at han vil være i stand til at ændre Windows 7 velkomstskærm uden problemer. Igen, for korrekt visning af dit valgte billedfil skal holde sig strengt til parametrene for din skærmopløsning, som bør afspejles i skærmformat på billedet ved at blive gennemført. Ellers kan billedet vises strakt eller forvrænget.

Nogle tricks: Forbered "dække"

For at ændre billedet af hilsen Windows 7 og tillader dig selv at nyde det nye design af den oprindelige login-skærmen, skal du indstille korrekte parametre billedet for at påvirke opfattelsen udtrykte kvalitet og pålidelighed ydeevne. For at gøre dette, skal du trække på hjælp fra en hvilken som helst grafik editor og foretage nogle justeringer af filen, som vil blive vist på velkomstskærmen, der erstatter standard baggrund. Billedformatet af billedet skal være i overensstemmelse med parametrene for afspilning monitor optimale format. Volumen jpg-billedet bør ikke overstige 256 KB. Det er værd at bemærke, at fra internettet, kan du hente færdige skabeloner, billeder hilsener på Windows 7, som nu er på nettet utallige. Klar erstatninger standard design næsten altid har top kvalitet og perfektion i udførelsen.

Uventede øjeblikke, eller hvordan man skal håndtere "neponyatki"

Sommetider opfattelse erstattes baggrund kan være forkælet støbt skygge input knap placeret på midten af skærmen. For at slippe af med den negative virkning, er du nødt til at ty til den manuelle metode til at foretage ændringer i registreringsdatabasen. Så i mappen HKEY_LOCAL_MACHINE \ SOFTWARE \ Microsoft \ Windows \ CurrentVersion \ Authentication \ Logonui, skal du gøre følgende. Brug af allerede kender til dig systemet editor og den ovennævnte sti, får ButtonSet nøgle og montere den i den ønskede værdi for det viste skygge, hvor:

  • 0 - gennemsigtighed;
  • 1 - tæthed;
  • 2 - fravær.

Hvis du ikke kan ændre billedet af Windows 7 hilsen på grund af fraværet i registrere OEMBackground mappe, bliver du nødt til at skabe sit eget. Brug standard betyder "syv", især "Notesblok" og uafhængigt montere det deri med hver linje:

REGEDIT4 [HKEY_LOCAL_MACHINE \ SOFTWARE \ Microsoft \ Windows \ CurrentVersion \ Authentication \ Logonui \ Baggrund]

«OEMBackground» = dword: 00000001

Gem filen med en REG opløsning. Løb det til udførelse, accepterer du at foretage passende ændringer i registreringsdatabasen af sin bil.

Som konklusion

Hvis du har noget ikke virker, og computeren nægter at udføre dine kommandoer, ikke for tidligt dom inkompetence af de metoder, der er beskrevet ovenfor. Det skal endnu engang undersøge, om alle rigtige du gjorde, og ikke tillod en triviel tastefejl der. Årsagen kan være bare en savnet tegn, på grund af hvilken alle dine forsøg på at ændre velkomstskærmen vil være forgæves og frugtesløs. Husk talemåden, "Mål to gange ..." Og alt, du får!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.