ComputereSoftware

Må ikke sende meddelelser til "Skype"? Årsager og Retsmidler af fiaskoer

Lad sjældent, men mange brugere af det populære program til videoopkald i øjnene, at nogle gange ikke sende meddelelser. I "Skype" sådan et problem forekommer. Det er dog muligt at slippe af med et par enkle metoder, hvis du ved præcis årsagen til.

Hvorfor ikke sendte beskeder i "Skype"?

Mærkeligt nok er dette problem oftest forbundet med fravær eller begrænsning af internetforbindelse. Mange mennesker ikke er opmærksomme. Men så, hvis du ikke sender meddelelser til "Skype" (Konference, for eksempel), en sådan situation vil ikke blive betragtet, samt manglen på brugere online.

Blandt andre ting, der kan forårsage sådanne fejl, ofte specialister være opmærksom på følgende faktorer:

  • mismatch enhedskonfiguration programmets krav;
  • ikke-fungerende version af programmet;
  • forældet software;
  • forkerte indstillinger.

Må ikke sende meddelelser til "Skype": hvad man skal gøre i første omgang?

Generelt i tilfælde af svigt af den mest radikale metode til at fjerne det vil helt geninstallere programmet. Dette vil løse to problemer, hvoraf den ene er relateret til det faktum, at denne version af en eller anden grund stoppede med at arbejde, og det andet skyldes det faktum, at "fløj" indstillinger. Som standard, ethvert program systemets parametre er de samme, og sende beskeder uden problemer.

Men i nogle tilfælde, at brugeren nulstiller ansøgningen, men det blev ikke til noget bly, og igen sendt beskeden. I "Skype" det kan skyldes det faktum, at i det øjeblik den gamle version, som bør ajourføres, selvom den automatiske opdatering bør være aktiveret som standard.

Til at begynde, skal du kontrollere disse indstillinger. For at gøre dette, skal du gå til afsnittet om det vigtigste instrument panel og bruge indstillingen elementet. I den resulterende muligheder boksen, skal du aktivere automatisk hentning af opdateringer, hvis det er deaktiveret.

Hvis du stadig ikke har sendt beskeden i "Skype" kan du bruge en anden metode til opgradering (tilsyneladende alene programmet kunne ikke indlæse de nødvendige eller tilgængelige opdateringer). For at gøre dette, skal du bruge hjælp sektion på det øverste panel, som vælger fra opdateringskontrol. Hvis nogen er fundet, vil brugeren se et vindue, hvor det vil blive vist, at den nye version er klar til download. Så bør du ikke bruge knappen "beslutter senere", og downloade dem straks. Måske dette vil fjerne problemet.

Men nogle gange kan det findes direkte modsatte situation. Det så sker, at det meget enkelt bruger systemet ikke opfylder systemkravene i programmet. Når du henter fra den officielle fordeling site er ønskeligt straks kontrollere disse oplysninger. For at løse problemet i dette tilfælde er det muligt ved at fjerne den aktuelle version af programmet og derefter installere tidligere. Fjernelse af behovet for at gøre fuld og bedre brug for dette program IObit Uninstaller, som finder og fjerner alle resterende komponenter i form af filer, mapper og poster i registreringsdatabasen. Manuel grave i "Explorer" eller i det samme register vil være meget sværere (for den samme usikre).

Problemer med chat-indstillinger

Endelig er det værd at være opmærksom på indstillingerne for chat (undertiden denne privatliv afsnit). Den enkleste ting du kan gøre - aktivere massage linje fra nogen (Tillad opkald fra nogen).

I bør fastsættes de avancerede indstillinger holde historie med indstillingen "Altid", sætte et flueben på linjen for at åbne et nyt vindue i en kompakt form med en ny meddelelse, at kopiere meddelelsen kunne fastsætte priserne tilstand, sender ved at trykke på Enter-tasten, for at vise andre brugere, som du i øjeblikket skrive svaret, og hver gang for at vælge en mappe til at gemme filerne ved modtagelse.

i stedet for en epilog

Her, i princippet, og alt at gøre med at løse problemet. Som praksis viser, og feedback fra brugerne, i de fleste tilfælde, det hjælper klienten opdatering (forudsat, at systemet er i overensstemmelse med specificerede krav) eller geninstallation det helt, hvis programmet eller anden grund nægter at arbejde. I sjældne tilfælde er det nødvendigt at opdatere Internet Explorer-browser til den nyeste version med den forbehandling af alle midlertidige mappe (TEMP), da Skype er afhængig af det direkte.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.