ComputereSoftware

Hvilket program til bestemmelse af jern computer er bedre?

Nogle gange, at stille en diagnose er nødvendig. Det vigtigste mål - at få detaljerede oplysninger om din hardware. Dette kan gøres ved hjælp af speciel software. Det er svært at sige, hvad der er det bedste program til bestemmelse af jern computer. Lad os se på de mest populære dem og til at drage konklusioner om, hvad skal vi bruge, og hvad - nej.

Oversigt AIDA 64

Du har hørt af programmet. Utility er meget funktionel og nem at bruge. Måske er det mest populære software til at kontrollere din computer eller bærbare computer hardware. Den nytte giver den mest detaljerede oplysninger om operativsystemet, drivere, hardware, programmer, og så videre. N. Et karakteristisk træk er, at "Aida 64" gør det muligt at overvåge, det vil sige, at observere stabiliteten af din computer både under nedetid, samt under belastninger. Du vil være i stand til at kende temperaturen på processoren, hastigheden af kølere og meget mere. Hvis du har brug for at få oplysninger i realtid, AIDA 64 - det er et godt program til bestemmelse af jern computer. Men det slutter ikke muligheden for forsyningsselskaber. Lad os tale om ekstra funktioner.

Program til at kontrollere computeren, eller stryge alle funktionerne i "Aida"

Som allerede nævnt ovenfor, er i øjeblikket en masse software, som gør det muligt at kende alle detaljerne i operativsystemet og computerens ydeevne som helhed. Men ikke alle programmer giver dig mulighed for at udføre stresstest, som er nødvendige for at kontrollere stabiliteten. Dette er især nødvendigt, når overclocking processoren eller grafikkortet for at finde ud af, hvordan man opfører sig i komponenterne ved en forhøjet temperatur, belastning og så videre. N. Hvis du vil opdatere din enhed, skal du først gøre en test, der vil vise, hvor de mest sårbare sted på du skal være opmærksom først. Bortset fra alt dette, "Aida 64" gør det muligt at overvåge i realtid. Dette er nyttigt, når du ønsker at vide temperaturen på processoren eller grafikkortet under udførelsen af visse opgaver (visning multimedie, spil, og så videre. N.)

Små guider på Aida 64 sektioner

Vi har allerede sagt stort set alt om mulighederne for nytte, og lad os nu gå igennem divisionerne. Hvis det er nødvendigt, kan du få detaljerede oplysninger om hardware. Desuden til programmet bestemme din computer og søge efter førere af jern "Aida" vil hjælpe dig til at lære selv de mest detaljerede oplysninger om ingredienser, som kun gik på salg. Du kan også se detaljerne for strømforsyningen enhed, BIOS-indstillinger, og mere. Hvis du går til menuen "System board" kan du lære alt om processoren. Denne frekvens, temperatur, hastighed af drift af køleren og en anden. Besøg "Data Storage", kan du finde ud af oplysninger om dine harddiske og andre tilsluttede lagringsenheder.

Bestemmelse af jern via computer SoftwareSandra

Dette er en anden temmelig informativ værktøj, der giver dig mulighed for at få generelle oplysninger om systemet. Hvis du har brug for noget mere information, men kun aggregerede data på computeren, så er dette hvad du har brug for. Men ud over et stort antal Sammenfattende er der mere. For at få det, skal du gå til fanen "Enheder" og vælg hvor du er interesseret komponent. Dette kan være en hukommelse bus, en processor eller grafikkort port. Dybest set, det er alt, der kommer til din hardware. Hvis vi taler om overvågning hvordan AIDA i hjælpeprogrammet, så er det der er. Den eneste forskel er, at den er udformet som et diagnostisk snarere end en rent oplysende modul. Du kan få her alle nødvendige oplysninger om temperaturen på processoren, grafikkortet, ventilator rotationshastighed og andre. Den nytte er godt, fordi det ikke indlæse dit system fungerer ganske hurtig og stabil. Det er helt gratis, så du ikke behøver at gå gennem aktivering eller noget til at betale.

Definition ydelse med standard OS

Hvis du ikke ønsker at downloade noget fra internettet, eller mulighed er simpelthen ikke tilgængelig, kan du gå den anden vej - brug den indbyggede operativsystem ansøgning. Det er ikke så informativ som ovenstående nytte, men ikke desto mindre de data, du vil være helt nok til at identificere svagheder. Dette program er at bestemme computeren og installere dens kapacitet er tilgængelig for alle brugere af OS Win 7, 8, Vista. Du er nødt til at gå til "Denne computer" og vælg "Egenskaber". Du vil se en boks med titlen "System". Det giver generelle oplysninger om mængden af RAM installeret processor, og så videre. N. Så er strengen "Indeks ydeevne Windows». Gå der, og du kan se den bedømmelse af en til otte. Jo højere den er, jo bedre de enkelte komponenter i computeren. Hvis stillingen 3 processor og grafikkort - 6, det svageste led er den første komponent, så det er nødvendigt at ændre det i første omgang.

i stedet for en konklusion

Dybest set, du har fået en masse nyttige oplysninger og for at lære om, hvad programmet kan bruges til at bestemme jern computer. Glem ikke, at stresstestene ikke anbefales at gøre alt for ofte, da dette vil påvirke de komponenter i systemet - arbejde overbelastning, de gør ikke, og hvis de har, er det sjældent og kortvarig. En tilstrækkelig mængde af information kan du få, hvis du går til "Start" - "Alle programmer" - "System Tools" og "System Information". De fleste af de omfattende oplysninger, du kan tage herfra, men hvis du ønsker at overvåge eller stress-test, skal du downloade "Aida 64" eller noget i den retning.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.