BilerSUV'er

"Wolf" bil. Pansrede bil til den russiske hær. civil udgave

Udvikling af militære køretøjer - den er ansvarlig, og i dette tilfælde kræver det de mest nøjagtige beregninger. For at skabe noget lignende, bruge hele design kontorer. Efter alt, skal hæren være den mest pålidelige og sikker bil, der ikke vil svigte i den mest afgørende øjeblik. Noget lignende blev oprettet. Bil "Wolf" - den seneste udvikling af militære ingeniører. Efter vellykkede test på stedet, som ligger nær Nizhny Novgorod, har Forsvarsministeriet besluttet at bruge denne teknik til militærtjeneste.

produktion

Tilstrækkeligt lovende familie af køretøjer af modulopbygning "Wolf" har en kapacitet fra 1,5 op til 2,5 tons. Armored Car "Wolf" er designet til flerdimensionelle operationer, der er forbundet med beslutningen af målene terrorbekæmpelse. Nye maskiner er designet med alle moderne tendenser i sikkerhed og fleksibilitet i anvendelsen. Det har fået til opgave at designere - at skabe den mest forenet maskine. Familien af "ulve" blev beregnet på grundlag af den såkaldte modulær type. På grund af dette pansret bil "Wolf" kan anvendes ikke kun i militæret, men også civile formål.

modifikationer

Det modulære design af maskinen kan du oprette tre forskellige grupper: pansrede køretøjer, soft-flået og ganske lovende retning af kommercielle eksemplarer. Den nu afsluttet testfase af de pansrede versioner. Civile køretøj "Wolf" er stadig under udvikling, afprøvning og forskellige tests.

Den største gruppe af denne familie inkluderer:

  • grundlæggende maskine-3927 militær-industrielle kompleks, der har sikret et styremodul, samt split bagmodul, udstyret med yderligere funktionalitet;
  • 39.271 MIC-til-volumen funktionsmodul, og med en valgfri beskyttelsesudstyr;
  • 39.372-MIC - et transportkøretøj anvendes til at levere varerne, såvel som transport af personale; det værd at bemærke, at denne militære køretøj "Wolf" har muligheden for at installere yderligere komponenter og moduler;
  • 39.273-MIC - et køretøj, der er forskellig fra alle hans kolleger hjul formel; Denne SUV 6 6 med yderligere installeret modul til forvaltning.

design

Russisk bil "Wolf", ifølge dens udviklere, har unikke tekniske kapaciteter. Et højt niveau af effekttæthed, samt forbedret kryds nødvendigt at udvikle såkaldt kommerciel off-road køretøjer, testen til civile formål. Det er planen at skabe en variant til salg (både indenlandske og udenlandske markeder) for gennemførelsen af de enkelte opgaver i en række forskellige brancher.

perron

Bil "Wolf" kan prale med en samlet platform, der kan udvide anvendelsesområdet for den modelprogrammet betydeligt. Afhængig af opgaven kan installeres ekstra udstyr og forskellige specialiserede enheder. En sådan løsning reducerer betydeligt omkostningerne ved etablering og forberedelse produktion. Hertil kommer, et sådant skridt stimulerer optimering af avancerede basale maskiner.

I øjeblikket er der et udvikling og standardisering af den særlige platform, en civil udgave samt en separat lastbil. Snart alle vil være i stand til at købe en bil til personlig brug, "Wolf". Prisen for sådanne køb vil variere afhængigt af det udstyr, og tilgængeligheden af ekstra udstyr, gennemsnittet er omkring 8 millioner rubler.

Indførelsen af nye løsninger

På alle køretøjer, der tilhører familien af "Wolf", brugte et helt nyt design modeller. samlet platform er blevet oprettet, suppleret med uafhængig affjedring at udføre justeringen af stivhed. Der lægges særlig vægt på graden af beskyttelse af cockpittet, motorrummet. For at gøre flytningen så tung en bil, "Wolf", den nye motor YaMZ-5347, arbejdede på anvendt dieselolie. Denne løsning gav os mulighed for at få mere magt, og samtidig reducere niveauet af brændstofforbruget. Alt i alt har alle beslutninger givet familien en række fremragende kvaliteter, blandt hvilke:

  • permeabilitet;
  • høj ressource;
  • forening;
  • manøvredygtighed.

beskyttelse

Når du opretter en beskyttelse for "ulv" som det centrale begreb er blevet taget mine og ballistisk beskyttelse af personale og maskiner generelt. Ramme-panel design er blevet brugt til at øge alsidigheden af en SUV, som er i stand til at give sin hurtig installation og afmontering uden inddragelse af de enkelte fagfolk og brug af specialværktøj. Det er værd at bemærke, at det beskyttede område elementerne er mere end 85%. Niveauet for ballistisk beskyttelse niveau svarer 6a efter standard dokument GOST 50963, kan denne parameter forøges, hvis nødvendigt.

Mine beskyttelse opnås gennem installationen af yderligere elementer i bunden af reservationen. For at øge denne parameter en række innovative løsninger blev brugt, herunder installation af særlige sæder, samt tilstedeværelsen af en dobbelt gulvkonstruktion.

kraftværk

På alle køretøjer skrive "Wolf" er indstillet lovende motor YaMZ-5347, som er i overensstemmelse med Euro-4. Funktionen af denne motor er, at den har en såkaldt reserve opgraderet kardinalitet. Dette opretholder de høje værdier af effektparameter under masseforøgelse. Vægtforøgelsen er mulig i tilfælde af ændringer til de krav, beskytte integriteten af kroppen. Når motoren 240 tvinger en kraftoverførsel ressource er mere end 250 tusind. Km.

chassis

På alle maskiner "Wolf" er indstillet uafhængigt affjedringssystem, som giver dig mulighed for at ændre kørehøjde evt. Den gennemsnitlige clearance værdi var 400 mm, om nødvendigt det kan ændres fra et minimum til et maksimum på 250 og 550 mm. Med muligheden for at justere stivhed, kan bilen køre på vejen med en hastighed på over 60 km / t.

En tilsvarende type af suspension tillader bevægelse på et spor anderledes-wheel for køretøjer har en stor bæreevne, type "Kamaz", "Ural". Bil "Wolf" svarer til dem i både bredden og højden af en vej glimt. Denne parameter giver en stigning i den gennemsnitlige hastighed militære kolonne bevægelse.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.