BilerSUV'er

"Land Cruiser 300" - en stilfuld SUV produceret af den japanske bekymring "Toyota"

Japanske SUV udøvende klasse "Toyota Land Cruiser 300" - den nyeste model af den bekymring Toyota, serieproduktion af der er planlagt til 2016. Producenten er stolt over at fejre rekorden ophold basismodellen "Land Cruiser" på det globale bilmarked.

kraftværk

Nu skaber en maskine, der er at sige et nyt ord i bilindustrien. "Land Cruiser 300" vil være tilgængelig i en hybrid version. Fremdrivningssystemet kombinerer elektrisk firehjulstræk og omskiftelig benzin V-formet "otte" højeffektiv timing. Slagvolumen på 5,7 liter kapacitet på 381 hk og et drejningsmoment på 543 Nm med installeret på maskinen som den dominerende magt enhed. Electric, drevet af lithium-batterier, vil tjene som ekstra fremdrift til bykørsel.

udvendig

I hybrid modifikation af "Land Cruiser 300" ændres væsentligt konturer. Det udvendige har en mere flydende linjer, og samtidig bevare muscularity. Men hvis man ser på bilen forfra, så den forreste ende øget aggressivitet betydeligt. Generelt er modellen 2016 forventes at være mere dynamisk og adræt i forhold til basen, "Land Cruiser". Det er ikke udelukket, og en udtalt sportsvogn fokus. Kraftige drivline vil bidrage til at opdatere billedet af bilen.

Leder optik er opdelt i to sektioner: LED lommelygte til dag og nat brug og kraftfulde xenon bjælkeelementer. Den nye kølergrill Tilføj bil pålidelighed. Den forreste kofanger har tågelygter integreret ind i fordybningerne i elegant formular. Hen over bunden af legemet passerer relief bælte, der fremhæver konturerne af hjulkasser og dør adler forneden.

Generelt udseende "Land Cruiser" 2016 er ganske eksklusivt, men i lighed med den udvendige model Lexus LX 570, som også venter på fornyelse i 2016.

Dimensioner og vægtkarakteristika

  • Køretøjets længde - 4760 mm.
  • Bredde - 1885 mm.
  • Højde - 1835 mm.
  • Akselafstand - 2790 mm.

Interior 2016

Den nye "Land Cruiser 300" vil blive udstyret med sæder usædvanlige futuristisk form med høje rygge og moduler lateral støtte. Rigelig stole er nødt til at hvile. Køretøjet interiør "Toyota Land Cruiser 300" er et eksempel på et godt niveau af komfort. Tre rækker af sæder er arrangeret på en sådan måde, at passagererne føler sig helt fri. Standardmaskinen er forsynet indbyggede computer med navigation og en flydende krystal-display.

On produktion maskiner vil blive installeret moderne lydsystem med cd-afspiller og skifter til seks cd'er. Masthead version af SUV har modtaget en stilfuld midterkonsol, instrumentpanel i mat kulfiber med krom finish og automatiske udluftninger varm og kold luft, klimaanlæg klimaanlæg, parkeringssensorer, en ede kamera, fuld power tilbehør opvarmede sæder og sidespejle. De materialer, der anvendes til polstring af sæder og dørpaneler, dyrt, fremragende kvalitet.

udgifter til

Startprisen for modellen "Land Cruiser 300" udgave af 2016 er 80 000 dollars. Hybrid modifikation vil koste omkring 20-22 tusinde flere.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.