ModeTøj

Lee Jeans - en udfordring til tradition og dristigt design beslutning

Lee Jeans er altid på mode og forblive relevant på alle tider af året. En bred vifte af modeller, stilarter, stilarter og farver er slående.

Mærket Lee Cooper

Virksomheden Lee Cooper vandt hengivenhed for mange kendere af unge stil, frihed og selvtillid.

Lee Cooper stopper ikke arbejdet med nye kollektioner, eksperimentere på jagt efter usædvanlige løsninger. Til dette formål firmaet arbejder regelmæssigt med kendte designere og stjerner af showbusiness.

Firma fortjent indtager en førende position i verden, præsentere deres arbejde i 70 lande.

har modeller

Lee Jeans har altid været et vigtigt element i samlingen. Fed beslutninger og usædvanlige behandling af denim gør hver model unik. Designere kunstigt sostarivayut stof blegning på mange måder, selv skyde med et haglgevær, til at skabe originale modeller.

Lee Cooper var den første virksomhed, som i modsætning til traditionen, udgivet jeans lavet af blødt stof. Det vigtigste materiale til oprettelse af samlinger - bomuld.

Jeans - en ting af kategorierne skal have №1 hver mand. For næsten et halvt århundrede, de udviklede sig fra arbejde uniformer i en stilfuld og uundværlig del af den mandlige garderobe.

typer af modeller

Jeans Lee opdelt i flere typer:

Direkte - en universel måde. Den klassiske model blander godt med nogen top, korte frakker og jakker i afslappet stil.

Bred og tragtformede - ungdom modeller, de passer tætsiddende trøjer og T-shirts lige.

Indsnævret - stilfuld modeller, åben for eksperimenter. Kombineret med cardigans, blazere og originale svinshotami.

Skinny - tætsiddende stretch jeans til uformel ungdom kombineret med T-shirts af nogen modeller, aflange longslivami og parker.

Ud over de klassiske farver af jeans selskab jeans kollektion byder pastel (fx sand), og lyse farver, der hjælper med til at udtrykke de mærke personlighed elskere.

Kvinders jeans

Virksomheden Lee Cooper har revolutioneret kvinders måde, at ændre den sædvanlige udformning af kvinders jeans. Skiftende lynlås arrangement som bevæges fra sidesømmen til før, forårsagede hidtil uset forstyrrelse og chok.

Jeans Lee - det er altid behagelig, stilfuld og praktiske modeller.

I Afhængigheden af cut jeans til kvinder er opdelt i flere typer.

Skinny understrege formen fashionista. Smal cut vil tilføje elegance og sexet billede. Supplere billedet af T-shirts, cardigans middellang, skjorter og tunikaer.

Jeans knickers - bred ved hofterne, smallere og kortere bund. Deres originalitet understreges høje støvler med hæle.

Bottoms gemt ser godt med lyse skjorter og bluser.

For jeans straight cut fit smuk feminin bluse og hæle.

Blandt det store udvalg af produkter, vil hver virksomhed vælge den model efter din smag og figur type. Fans af klassiske og kendte adhæsions- tendenser valgt jeans Lee. Feedback fra kunderne tyder på, at valg, de gør, styret af kriterier for kvalitet, bekvemmelighed og alsidighed.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.