ModeTøj

Style hemmeligheder: Hvordan til at bære en baret

Ordet "tage" er ufrivilligt forbundet med billedet af de elegante franske kvinder med udsøgt hovedklæde på hendes hår. Den moderne mode er indbegrebet af parisisk charme, et symbol på kvindelighed og raffinement. Og hvis den franske på alle tidspunkter ved præcis hvordan til at bære en baret, så repræsentanter for andre kulturer, er dette spørgsmål ofte forvirrende. Hvad tøj kombinerer det element af garderoben? På hvilken måde skal det være slidt, og til hvem han anbefalede? Men det er ikke hele listen over problemer, som kvinder i butikken hovedbeklædning. Den forsøger at finde ud af at bære en baret, og se på listen over ting, kombineret med det.

Den rige historie velkendte ting

Det tager eksisteret i århundreder. I første omgang blev han dekoreret med den gejstlige af hovedet, så flyttede han til billedet af kunstneren, og efter og gjorde skifte stil, at blive en del af den militære uniform. Men den virkelige berømmelse kom til ham i de 20-erne af det sidste århundrede, da designere alvorligt tog skabelsen af interessante stilarter og militær hovedbeklædning gradvist flyttet ind under kategorien af dagligt og kvinder. Kvinder over hele verden, ikke kun lært at bære en baret, men også gjorde ham en integreret del af garderoben, pludselig værdsætte dens evne til at tilføje en særlig charme til billedet. I dag begyndte at tage modetilbehør til damer og et must podier.

Alsidighed hovedklæde

Tager er en alsidig hat og går til alle kvinder uden undtagelse. Ham er uden alder og sociale begrænsninger, kan den bruges på alle tider af året og matche enhver måde. Han er alsidig med hensyn til former og stilarter, farvepalet og indretning, stoffer og størrelser. Tager kan være lille og volumen, koncis og iørefaldende, flirtende og streng. Cover vil være i stand til at dekorere som en afslappet tøj eller aften.

Hvordan til at bære en baret Kvinder: 3 måder

På trods af sin alsidighed og tilsyneladende trivialitet tager er fyldt med fare og besvær iført. Det vil se smuk på hovedet, hvis kvinden vil bære det korrekt. Meget afhænger af formen på ting og længden af hår indehavere af. Den væsentligste betingelse - ikke at trække hatten, så han satte sig frit og naturligt. Et vigtigt element i, hvordan man korrekt bære en baret, er som følger: jo mere han er i størrelse, jo mere skal bæres fra hårgrænsen i panden.

på bagsiden af hovedet

På denne måde baret båret af Hollywood-stjerner. Denne metode er god, og hvis dit hår er længere end skulder linje. Men du behøver ikke skjule dem under en hætte, men snarere frigive de forreste låse, henkastet placere hat på hovedet. Specielt smukt det ser ud på ejeren af et brag. Det anbefales ikke at bære en hat på hovedet væk, for højt eller dækker det ene øre. Ideel til dette strikket baret.

På den ene side

Hvis du ikke ved, hvordan man kan bære en baret, så at det på samme tid fashionable og smukke, tage eksemplet med franske kvinder. De, stilfuld parisisk opfandt måde at bære hatten til den ene side i lighed med den måde at sætte på kokette hat-tabletter. Beret, trodsigt flyttet til den ene side, i form af en kvinde bringer en fransk elegance og charme.

på panden

Den klassiske måde, underrette den hele verden, hvordan man korrekt bære en baret kvinder i dag er ikke så populære. Ofte brugt som virksomhedens ejer korte frisurer, trækker huen lav og lukke ørerne og pande. Bagsiden af baret vippes til bagsiden. Foretrækker denne måde, skal du ikke overdrive det, som hovedbeklædning skal sidde på hovedet så frit som muligt, uden at knugede hende tæt.

Hvordan til at bære en baret (fotos og metoder). Kombinationen af tøj

Beret stylister anbefale afhente tonen i toppen af tøj eller fodtøj. Dæk lyse, saftige farver vil være hensigtsmæssigt, hvis dit outfit er designet i mørke farver. Af de skrigende, farverige tøj afhænger også tager dæmpede nuancer. Glem ikke også om øjne og hårfarve.

Du bør ikke bære denne hat parret med sporty ting, voluminøse jakke, klassiske bukser, jeans. Et vide, hvordan at bære baret er ikke nok, det er vigtigt at læse og en liste over anbefalede varer garderobe. Feminin baret vil være en fantastisk tilføjelse til frakker, regnfrakker, trenchcoats, kjoler, nederdele, sko med hæle. Strikket uld og mønstre kan kombineres med en jumper, sweater, jakke, cardigan. Tilladt at kombinere hat og med lyse, massive dekorationer.

Berets længst ophørt med at være kedeligt. Bekræftelse af dette - deres lyse indretning (brocher, rhinestones, pailletter, fjer), saftig farvepalet, en bred vifte af stilarter. Kvinder over hele verden nu ikke kun vide, hvordan til at bære en baret (foto eksempler præsenteres ovenfor), men også uafhængigt opfundet mange nye måder.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.