Mad og drikkevarerTe

"Grace" - te fra hele verden

Utvivlsomt, at te er nu den mest almindelige verdensomspændende drik, som bruger alle. En kop varm drik giver ikke blot en interessant smag, delikat aroma, men også skaber en komfort, harmoni og opløftende. Så "Grace" - te, som giver en speciel følelse, udsøgt lyse smag i hver kop. Dette mærke har en perfekt kvalitet, der skaber den bedste Courses. Det er en moderne stil i design, såvel som inde i pakken. Samlingen omfatter de mest succesfulde og sælges over hele verden mærker, der skriver og siger, at de er elsket og værdsat af mange. Samlingen er opdelt i flere typer: bestseller, legender i Østen, sort, grøn og blade te. Lad os i detaljer hver af dem.

"Grace": te fra "Bestseller"

Samlingen omfatter flere varianter af engelsk te. For eksempel "engelsk morgenmad" er en stærk, forfriskende, lækker drik, der går godt med mælk til morgenmad. "Earl Gray" er en af de mest populære sorter af Ceylon te med bergamot smag, der kombineret med den bløde tartness skaber en forfriskende drink. "Grøn te med Melissa" er en kinesisk grøn te med citronmelisse friskhed og aroma af citrongræs. Brug den kølet. Te "Grace", prisen er forholdsvis lav (kun tres rubler), kan være til stede i sammensætningen med alpine urter. En god start på en vellykket dag er kølet kop kinesisk te "Alpine urter". "Green Star" er en turkis te med en delikat aroma af blomster og en mild smag.

Sort te "Grace"

Denne samling er repræsenteret ved fire mærker, der indeholder de mest udsøgte sorter, der dyrkes i Indien, Kina, Sri Lanka. De har alle en unik kombination af smag og styrke. Hver af dem er designet til en drink på et bestemt tidspunkt. Således anbefales det "tidspunkt for breakfast" at drikke om morgenen. Denne drik har en dyb fyldig smag og en let behagelig duft, der puste nyt liv og positiv ladning for hele dagen. Denne "Grace" (te) er godt kombineres med varme kager med smør, marmelade og mælk. "Daily Time" anvendes i en eftermiddagssnack med en citron skive. Han er udstyret med en subtil blomstret smag med en behagelig syrlighed. Frokosten vil være god til at drikke en kop te "Prime Time". Den har en kapacitet på citrus friskhed og duft af blomster og myrte, derfor har den en intens smag. At drikke godt egnet kager, bær eller frugter. "Evening Time" er bedst at drikke om aftenen, da drikken er i stand til at slappe af, falde til ro og justere for at sove. Det kombinerer det med slik.

Zoleny te

"Grace" - te, som har en positiv indflydelse på menneskers sundhed. Denne samling indeholder unikke sammensætning skabt på baggrund af grøn kinesisk te. For eksempel, "Grøn te med blade af citronmelisse" har en naturlig delikat aroma og udsøgt smag, han er i stand til at aktivere hele dagen. En "Grøn te med jasmin blomster" skaber en stor drink, der er med til at hele tiden være på tæerne. Alle drikkevarer fra denne samling skabe en atmosfære af varme og komfort, fylde harmoni og ro.

teblade

I denne samling er samlet elite blad te sorter og blomsterdekorationer med Kina, Indien, Kenya. Således "Pride of London", "Franske Riviera" eller "Zlatoglavaya Moskva" er de mest udsøgte sorter af te, hver på sin måde repræsenterer bredden af den menneskelige sjæl.

Legends of Østen

Te "Grace", der gennemgår eneste positive er sjældne og samleobjekter sorter fra den seneste høst, der dyrkes i Kina, Indien og Sri Lanka. Hemmeligheder skabe hver enkelt af dem overleveret fra generation til generation håndværkere i århundreder. For eksempel, "White Pearl" er en god hvid te, som er behageligt at drikke på ethvert tidspunkt af dagen. "Mælk Oolong" er den eneste samling af turkis te med mælk smag og aroma af karamel.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.