SundhedPræparater

Drug "Gerbion". Vejledning til brug

Lægemiddel "Gerbion 'brugsanvisning er karakteriseret som en effektiv slimløsende urtemedicin, tilvejebringelse mucolytisk og antiinflammatorisk virkning.

Medikamentet er fremstillet i form af sirup (et hundrede og halvtreds milliliter pr hætteglas). Fem ml af præparatet indeholder 1,25 gram bladekstrakt Plantago lancetformede, den samme mængde ekstrakt af katost blomster, femogtres milligram C-vitamin og fire gram saccharose (hvilket er særligt vigtigt at kende de patienter, der lider af diabetes).

Det farmaceutiske middel "Gerbion" (betjeningsvejledning omfatter information) på grund af komponenter inden dens struktur, er i stand til at reducere viskositeten af spyt, bronchiale kirtler øge produktionen af mere væske på sekretionen konsistens aktivere cilier cilierede epitel. Som følge af den ovennævnte slim bliver tyndere, er det hurtigere og fuldt fjernet fra tracheobronchiale træet ved hoste. Rettidig dens fjernelse fra luftvejene forhindrer stagnation af det og henholdsvis formering af patogene mikroorganismer.

Ascorbinsyre er indeholdt i den betragtede medikament og styrker immunforsvaret og reducerer effekten af toksiner, som er den stærkeste naturlige antioxidant.

Medikamentet "Gerbion" instruktion specificerer indiceret til behandling af sygdomme i lungerne og luftvejene, der er ledsaget af tilstedeværelsen af tyktflydende og vanskelig feeder sputum. Blandt dem er følgende: bronkitis (obstruktiv akut eller kronisk), lungebetændelse, astma bronchiale, influenza, pharyngitis, tracheitis, halsbetændelse, lungetuberkulose, tracheobronkitis, og andre. Hertil kommer, at stoffet "Gerbion" af våd hoste - et uundværligt værktøj i ethvert hjem medicinskabet.

Kontraindikationer for brugen af dette medikament er: fructoseintolerans, individuelle følsomhed over for dens komponenter, alderen af patienten i mindst to år. Said betyder i et barns ventetid og amning at tage er ikke forbudt, men det skal gøres med stor forsigtighed, da dens indvirkning på kvinde og barn i disse perioder har været utilstrækkeligt undersøgt.

Lægemiddel "Gerbion" (vejledning indeholder denne information) kan forårsage fremkomsten af sådanne uønskede virkninger, såsom kvalme, kløende hud, angioødem, urticaria.

Anbefalede doser af medicin

Børn fra 06:58 stof er indiceret til fem milliliter tre gange om dagen. Børn fra syv til fjorten tage det for fem til ti ml med samme frekvens. Voksne patienter tilknyttet, som regel ti milliliter tre til fem gange om dagen.

Den gennemsnitlige varighed af den terapeutiske kurset er fra ti til tyve dage.

Medikamentet "Gerbion" tør hoste effektivt eliminerer ikke anvendes parallelt med de lægemidler, hvis handling er rettet mod at blokere hosterefleksen (herunder sådanne lægemidler som "Sinekod", "Codelac", "Stoptussin", "Terpinkod" og "Libeksin "). På deres samtidige anvendelse er mulig stagnation af slim, som fører til en mangedobling af patogener af forskellige former for infektioner. Det er grunden til, at der kan forekomme forstærkning af inflammation og forårsage skade på væggene i de bronchiale træet.

Samtidig administration gør ikke ondt, når den almindelige vekslen af lægemidler: expectorants bruges i løbet af dagen, og hostestillende midler - en gang før sengetid (som sikrer en god hvile hele natten).

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.