Intellektuelle udviklingMystik

Et tegn på at miste en forlovelsesring og alt om dette bryllup attribut

Der er mange legender om, hvordan man opfører sig foran ægteskab for, hvad der ville være et nyt liv sammen var glad. Mange af de regler og ritualer er forbundet med vielsesringe. For eksempel, et tegn på at miste den forlovelsesring er ikke noget godt bryllupsrejse betyder ikke. Men at finde en forlovelsesring - et tegn på, tværtimod, lover succes og profit.

Traditionel metal, som er produceret vielsesringe er guld. Der er ingen grund til at improvisere. Det symboliserer den varme og lyse holdning. Desuden blev det altid antaget, at guld - det er et tegn på rigdom, og det er som en magnet, der tiltrækker velstand. For første gang til at udveksle guldringe begyndte i de dage af Katarina den Store. I 1755, den hellige synode, denne tradition er blevet fusioneret med brylluppet i kirken.

Forberedelse til et bryllup - det er en af de vigtigste øjeblikke i hele ceremonien. Inviterede mange gæster. Pårørende (forældre, bedsteforældre) er ofte præsenteret som en gave til deres vielsesringe. Der er tegn: en ring til ægteskab bør ikke være smeltet fra forældre ringe. De kan bruges ved brylluppet i sin oprindelige form, hvis forældrene allerede har spillet deres sølvbryllup. Sådan en gave ville være en stærk talisman for fremtidig familie. Ifølge skilte, ringe, der præsenteres efter guld bryllup, har den største beskyttende virkning.

Henviser til en ring skal være meget forsigtig. Fra gammel tid brylluppet attributter er hellige betydning. Det er et symbol på magt, enhed, union, uendeligt beskyttelse. På samme tid, de repræsenterer begrænsning af frihed og til at gøre en indsats for deres ægtefælle. Derfor et tegn på at miste vielsesring før brylluppet eller for at gå glip af det under ceremonien varsler skilsmisse og sundhedsproblemer.

Nå, når begge af vielsesringe købt forlovede samtidig og på ét sted. Det er ønskeligt, at de er glatte og består af en metal, så den levevis fremtidige familie vil være glat, og parret vil have en fælles interesse. Kendere af snørklede af bryllup ritualer rådes til at købe ringe uden indlæg. Selvfølgelig, en sådan løsning er originalt, men det garanterer de hindringer, at folk kaldte de symbolske sten.

Vielsesringe holde ægtefæller til misundelse, sygdom og problemer i livet. Derfor er det nødvendigt at bære dem uden at tage væk, som med tiden bliver de en kraftfuld talisman og pålidelig værge for familien. Bruden og gommen lover at elske hinanden i glæde og sorg, at forblive tro under nogen omstændigheder. Hans ord, de holder sammen, udveksle ringe. Derfor et tegn på at miste vielsesring - en af de hårdeste.

Før vielsesring kan sættes i en pose og fyld op med vand. Til fremtidige familie var tæt sammentømret og stærk, er det frosset i fryseren, på tærsklen til ceremonien. Det menes, at ægtefællerne efter dette ritual, vil være tæt knyttet liv.

Hans vielsesring bør ikke gives til en anden person til at prøve. Det menes, at sammen med ringen kan gives til familiens trivsel. Klæd det skal være bruden, der tidligere løftet handsken. Det bør så vidt muligt at sætte det på ringfingeren, så livet sammen har været en pålidelig og stærk.

Der er tilfælde, hvor den nette køber blot to par ringe efter en pålidelig forsikring mod uventede drejninger af skæbnen. I dette tilfælde et tegn på at miste vielsesring er ikke sandsynligt, at være opfyldt som et ekstra par altid genskabe harmoni. Men for bruden er der råd til ikke at trække eller vride sin ring, som allerede har sat på fingeren, eller ægteskabelig skæbne kan mislykkes at vende.

Du kan ikke være opmærksomme på sådanne tegn, men at lytte til anbefalingerne fra kælderen. Derfor håber vi, at vores oplysninger vil fylde din viden om reglerne for vielsen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.