Intellektuelle udviklingMystik

Døde og sulten: Findes der vampyrer?

Vampyrer - disse er de mest populære repræsentanter for det eksisterende onde. I russisktalende, er disse blodsugere kaldes vampyrer (fra ordet "drikke", "Revel"), men de bliver kaldt "Nosferatu" ( "ikke død"). Disse skabninger, sammen med de varulve eksisterede og eksisterer i de mytologier af alle folkeslag i verden. I dag er spørgsmålet om, hvorvidt der findes vampyrer, erhvervet ikke kun hjemme, men og videnskabelig karakter! Disse væsener er ikke seriøst interesseret i videnskabelige sind, de er dedikeret til hele afhandlinger og skrifter. Alt litteratur om vampyrer og et helt liv er ikke nok til at læse!

Immortal, men døde

Vampyrer lever evigt, forudsat at der er noget at tjene penge. Det er interessant, men de holder deres sind. De er i stand til at tænke. De gemmes som individer, i modsætning til for eksempel langsomt opfattende udødelige zombier (levende døde). Generelt vampyr forbliver som han var i livet, men i modsætning til en levende person, er det natlige. Om eftermiddagen blev han "hvile" i en kiste eller hvælving. For at forlænge deres tusmørke eksistens, er vampyrer tvunget til at gå på jagt efter folk, sucking alt blodet ud af dem. Enig, det er en eller anden måde egoistisk fra deres side ... Et karakteristisk træk ved alle vampyrer er ganske lang og skarp som en barbermaskine tænder, som de bruger til at prokusyvaniya huden på sit offer. Af den måde, i modsætning til mange synspunkter, de suger blod ikke gennem hugtænder, som "den gammeldags måde" - hans mund. Vampyrer er bange for kun én ting - den virkelige død! I det mindste, så de selv siger (ifølge nogle kilder).

Som nævnt ovenfor, over temaet "Er der Vampires" har en masse videnskabelig debat. I århundreder folk har undret over det, mens de vampyrer strejfe blandt os. Faktisk har karakter af vampyrer i almindelighed ikke blevet undersøgt. Vi kan stadig ikke besvare spørgsmålet om, hvordan man overlever natten mod hæren af blodsugere (og tro mig, vi taler ikke om myg)!

Hvor vampyrer bide

Så vil vi have fundet ud af, at spørgsmålet "Findes der vampyrer?", Som minimum er af videnskabelig interesse, der rejser spørgsmål om, hvor alvorlig denne mystiske fænomen. Lad os nu finde ud af, i hvilke steder vi kunne bide den blodsuger i tilfælde af et møde med ham. Følgende kolonne, har vi arrangeret et sted for en vampyr bider i faldende rækkefølge startende med de mest populære:

  • i de fleste tilfælde kan vampyr bide gennem din halspulsåre i nakken, fordi der er mere blod i alt (dette er det mest populære sted for en bid);
  • vener er placeret på håndleddet af vores hænder - ikke mindre "velsmagende" sted;
  • tager til efterretning, at nogle sofistikerede vampyrer formår at suge blodet ud af hjertet (!) og endda på maven (under navlen en centimeter), men dette er for det mest eksotiske blodsuger!

Om hugtænder ...

I en afhandling med titlen "Er der vampyrer iblandt os?" eksperter debatterer om hjørnetænder. På dagsordenen er spørgsmålet: "Gør hugtænder mund Vampire Stick ud hele tiden, eller vokse lige før du spiser?". I denne tvist, mens tilhængere vinde den anden version. Faktisk hvis "skumle tænder" konstant stikker ud af hans mund, ville den stakkels mand ikke lukke det, ville det være meget, meget trist. Videnskabelige sind udføres parallelt med giftige slanger tænder. Efter alt, som vi husker erfaringerne fra zoologi, en giftig slange tand, ligesom en foldekniv kommer ud af munden, det er værd at kun dens måbe. Når slangens mund lukker, den giftige tand kompakt foldet på plads. Af den måde, og her er der et tvist. Nogle hævder, at de vampyr hugtænder ikke tilføje op, men bare komme ud og tegnes som kløerne på en kat. Men vær alting er, ét resultat: til bidstedet kan se to små sår med takkede hvid. Ifølge ham, og det bestemmes, at personen var offer for natlig blodsuger.

Vampire bide - det er ikke død

Tror du, hvis der er vampyrer (vampyrer fotomuligheder præsenteret i vores artikel), som ikke dræber deres ofre? Selvfølgelig, ja! Hvis nogen ikke kender vampyr offer aldrig vil dø af det første møde med ham! De, der tror ellers, bare misforstået. Efter alt, hvis dette var tilfældet, så planeten ville have for længst uddøde alle mennesker, og de øde byer og landsbyer har vandret alene og triste sultne vampyrer! Husk, at dø kun de personer, til hvem blodsugere der nogle specielle, bias. I dette tilfælde, vampyrer begynder at besøge dem nat efter nat indtil da, indtil offeret dør.

Er der virkelige vampyrer?

Alt i naturen lever af sine egne love - fysiske, matematiske, politiske og så videre. Vampyrer, såvel som andre skabninger, der er en undtagelse til alle de regler, adlyde lovene i jorden og sund logik. Og alligevel kan vi ikke sige med sikkerhed, at virkelige vampyrer ikke eksisterer! Efter alt, er vi med du tror på spådomskunst, i horoskoper, i medier og healere, i virkeligheden er mange af os ikke bare overbevist om dette! Fordi vampyrer ikke findes i parallelle verdener, såsom spøgelser, og ved siden af os, og de er underlagt visse love, så at sige, leve "på begreber." Her er de vigtigste af disse love:

  • vampyr i hvert fald kan ikke bare gå ud og bryde ind i en andens hjem, suger blodet fra første indfinde person
  • han har ret til kun at indtaste i det hus, hvor der var i livet, eller hvor besøgte som en vampyr, eller den, hvor han var blevet indkaldt;
  • at stoppe det, bare tæt nok en dør eller et vindue glas (ikke engang låse!);
  • uden at invitere nogen vampyr ville vove at komme til dit hus, det er derfor de første ofre - det er hans slægtninge og venner.

Måske er det tid til at afslutte. Så hvad ved vi om vampyrer? Ja, ja, har vi ikke noget om dem ved det ikke! Som man siger, er ikke fanget - ikke en vampyr. Enig, ikke engang en enkelt vampyr blev tilbageholdt tøj politiet til at bestemme identiteten. Men stadig reserveres hvidløg og glem ikke korsfæstelsen, fordi du aldrig vide, hvordan det er ...

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.