ComputereComputerspil

Hvordan til at skinne i World of Tanks: taktik og forbedre

I online-spil er meget vigtig hold strategi og taktik for hvert enkelt medlem. Kun den korrekte udførelse af deres roller kan føre deling til sejr.

Hvorfor skal jeg til at skinne?

I kampen en af de vigtigste roller, som udføres af ildfluer, hjælpe holdet til at bestemme det sted, hvor fjenden er. Normalt er denne opgave kommer fra lys og adræt tank. Hvordan til at skinne, er det også meget vigtigt at vide. Efter alt, at antallet af fjender fundet påvirke ikke kun resultaterne af afspilleren, men i almindelighed, resultatet af kampen.

forbedring

Forud for skinne i World of Tanks, bør du forstå alle aspekter af problemet. Korrekt udvikling af maskinen vil øge effektiviteten af spilleren på slagmarken. Forbedringer ønskelige at gøre, afhængig af den valgte strategi. Dette kan være den hastighed eller afstand visning tank.

Ud over maskinen, skal du også opgradere og sammensætningen af sin tjeneste. God bløder holdet er i stand til at forbedre effektiviteten i kampen.

Efter at have besluttet på handlingen og konstant bevægelse, skal spilleren forbedre hastigheden og evne til at manøvrere maskinen. Non-stop tur på det højest mulige hastighed vil øge chancen for at overleve og for at lette fjender.

Forbedret udstyr forbundet med signaltransmission, maskering og synlighed, egnet til en passiv spil. Skjult fund på ét sted kan komme til at bære frugt.

Vi bør ikke glemme om forbrugsstoffer. En række elementer, der giver en engangs-bonus på nogle karakteristika, undertiden tips skalaerne til fordel for spilleren. Forbrugsstoffer er forskellige i deres handlinger. Nogle af dem påvirke tankens kommando, og den anden-på selve maskinen.

Der er også emner til vedligeholdelse af maskinen under slaget. På den måde lyset kampvogne, har de ingen effekt, men vil i høj grad øge chancen for overlevelse.

For eksempel vil brugen af sættet til at reparere maskinen gør det muligt at fortsætte med at kæmpe den defekte tank og brug af førstehjælpsudstyr til at fjerne de negative virkninger af kommandoen personale. Det er værd at nævne, og meget vigtigt for ildflue brandslukker, besparelse i en nødsituation.

Montering af ekstra udstyr, også vil betale for sig selv. Nogle ting øge de procentsatser af tanken, og som et resultat bilen får en god passiv bonus.

aktiv forvaltning

Movement - det er en af de metoder, hvordan til at skinne i World of Tanks. Aktive skridt er passende, hvis bilen er veludstyret og har en høj hastighed. Men bortset fra specifikke hastighed, og manøvredygtighed nødvendigt. Kun med et sådant sæt af kvaliteter Tank sin pligt helt.

Opgaven spejder så hurtigt som muligt vil gå en omvej til fjenden. Således Firefly giver holdet til at angribe, hvad han så mål.

Det vigtigste i denne taktik er den bedste brug af kortet landskab, alle stød og klipper, og derved skjule fra fjende gengældelse.

En forkert beslutning som til at skinne i verden af tanke, vil ride lige i kløerne på fjenden. Denne lille vindstød af hvad der kan opnås. Men den kloge anvendelse af buske, sten og usynlig bevægelse fra den ene til den anden vil være meget korrekt beslutning.

Valgfrit tanken helt udgang fra internatet, vil være nok til at poppe ud af tårnet eller den retning-finding enheder. Ved anvendelse af denne metode til rekognoscering vil være en utrolig vanskelig mål.

passive taktik

En enklere måde ville være at forbedre bilen og systemer gennemgår den stealth. Hvis du vælger denne vej, hvordan til at skinne i World of Tanks, vil spilleren nødt til at finde længe på ét sted, med et par afgange.

I begyndelsen af slaget maskine skulle gå til den mest hensigtsmæssige sted for nedetid. Valg buske, skal spilleren vente på fjenden, og bare for at give indtryk af et team.

I tilfælde af en passiv player mode er det ikke anbefales at bevæge sig, endsige angribe fjenden. Lyser op med fjenden, skal du vente til de allierede indser fordel.

Den ideelle løsning ville være at udvikle stealth er muligt at installere ekstra udstyr i form af et lærred. Beliggende på ét sted skader ikke bilen, og find opgraderingen.

Alene på spillerens valg afhænger af, hvor lyset er på kortene. World of Tanks er fyldt med steder at Ambush og camouflage. Dog vælger idéelt ganske vanskeligt, er det nødvendigt at bruge lidt tid i søgningen.

resultat

Hver af de måder til at skinne i World of Tanks, har sine egne fordele og ulemper. Kun oplevet alt for at finde den perfekte spillestil. Det er vigtigt, at spejder aktiviteter til gavn for hele holdet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.