HjemlighedHavearbejde

SVINEMÆLK have - irriterende ukrudt

Næsten alle, der nogensinde har arbejdet i haven eller sommerhuset, ved, at soen tidsel haven er en af de mest irriterende ukrudt. Dette anlæg hører til familien Asteraceae. Spiring af hans starter i april måned. Almindelig svinemælk op til 120 cm. I højden. Han har store pinnatipartite blade. Vanskeligheder med at håndtere dette ukrudt på grund af det faktum, at han har en stærk pælerod og temmelig skrøbelig hul stamme med flere grene, som er placeret ved enderne af blomsterstanden. I processen med fjernelse af soen-tidsel stammer ofte bryder ud, og rødderne og forblive i jorden. Derfor er dette er at foretrække at fjerne ukrudt efter kunstvanding anvendelse hakker, let underminere roden af hans system.

so tidsel haven begynder at blomstre i juni. Hans gule tungeblomster indsamlet i blomsterstand kurv op til blomstre i oktober. Efter blomstring vinden bærer dem hele webstedet brune frø - "helikopteren" med hvide fnug på toppen af en meget ligner mælkebøtte frø. Deres modning sker august-oktober. Mange gartnere ved ikke, hvordan man skal håndtere tidsler. Det vigtigste i dette tilfælde - ikke forhindrer modningen af sine frø og sprede dem i hele sitet, som ukrudt kan give mere end 50 tusinde frø. Forskerne kan ikke sige præcis hvor meget varig levedygtighed af frø fra denne plante, men mange gartnere forsøger ikke at forlade plukkede ukrudt fra blomster og frø på jorden, fordi de mener, at de er et par måneder til at spire. Også, ikke forlader plukkede planter, hvor de kan blive overøst med modne frø.

SVINEMÆLK haven vokser næsten overalt: på ledige grunde, marker, haver og frugtplantager. Denne ukrudt foretrækker lys, sandet jord. Spekulerer hvordan man kan bringe so tidsel, må vi huske på, at dette er en årlig plante kan sprede sig i området, ikke kun fra din baghave eller haven, men også fra gaden eller fra naboer. Lagring frø af denne ukrudt "udefra" kan forhindre en høj nok hegn uden huller. Denne plante kan anvendes til fodring kæledyr (kaniner, får, gæs). I mennesker, det har endda et navn, "kanin salat." Tidsler nogle mennesker bruger mad som mælkebøtter. Og det bliver brugt som et lægemiddel. SVINEMÆLK have har en tonic, choleretic, anti-inflammatorisk, vanddrivende, afførende og antifebrile egenskaber.

Når udslyngning af anlægget Milkweed hvide farve, der bliver brun ved tørring. Start en kamp med en køkkenhave SVINEMÆLK bør være umiddelbart efter spiring i dit område. Hvis du ikke har tid og lyst hele sommeren til at beskæftige sig med ukrudt, kan du forhindre dens reproduktion ved at skære stikkontakter ploskorez før blomstring. Stor hjælp i kampen mod tidsler sort polyethylen film. Hun dækkede alle de ubebyggede grunde, drysset jorden eller pressede sine sten. Under denne "ly" vyprevayut stort set alle ukrudt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.