FormationHistorie

Temple of Hera i Olympia, Grækenland: historie, arkitekt, fotos

Blandt de tolv guder Olympus, som hver især er patroniseret nogen bestemt område af livet af de gamle grækere, pleje af ægteskab og moderskab faldt til Gera - hans kone, og på en række kilder, og søster til Zeus. Vi kan ikke sige, at denne person var anderledes rolige og gode humør. Tværtimod det myter afbilder hende jaloux, dominerende, og til tider grusom dame. Temple of Hera i Olympia, hvis ruiner er blevet i dag en slags mekka for turister, det er et monument.

Hvorfra kom til vores verden af OL?

Temple of Hera i Olympia, genopbygningen af som blev afholdt med deltagelse af specialister fra UNESCO, er beliggende i det legendariske sted, hvor vi startede sin vej rundt om kloden OL. Det er ikke svært at gætte fra navnet på byen. Som bevis på dette er den tradition, der guider sikkert fortælle nysgerrige turister.

En dag guden Kronos tid - ondsindet og vrissen gammel mand - vred over noget på hans spædbarn søn Zeus. For at beskytte fremtiden for torden fra min fars vrede skyldes tre brødre, der kom fra Kreta. Den ældste af dem, da det viste sig, blev kaldt Herkules. Nashkodivshego ungt menneske brødre gemte sig i den hellige lund Altis, og sig selv, til at dræbe tid, begyndte at konkurrere i kapløbet.

Sejren gik til Herkules, og han blev tildelt en krans af vilde oliven. Efterfølgende det område, hvor der var en hellig lund, kaldet Olympia, og uskyldige sjove brødre gav anledning til den internationale olympiske bevægelse. I denne henseende tempel Hera i Olympia, blev en af de mest berømte gamle templer.

Temple værdig af gudinden

Temple of Hera i Olympia, hvis historie går tilbage næsten tre årtusinder, er nu en af de tidligste monumentale bygninger fra det gamle Grækenland. Det er beliggende på den sydlige skråning af bakken, kaldet kronen, og er adskilt fra det af en kraftig væg-terrasse. Et sted for opførelsen af den valgte i den nordvestlige del af den samme hellige lund Altis, hvor Heracles havde vundet den første olympiske sejr fristed.

Den gamle græske forfatter og geograf Pausanias vedrører opførelsen af helligdommen i 1096 f.Kr., men følger hans skrifter, taler vi om det i en anden bygning, der stod på stedet af de nuværende ruiner. Det var også tempel Hera i Olympia, hvis offentliggørelse drager os til opførelsen af de barsk linjer og fuldstændighed. Den bestod af en indre del, kaldet Celle, samt pronaos - en lille anneks foran bygningen - en slags lobby.

Sanctuary, omdannet til et museum

Kolonner, uden hvilke det ikke kunne forestille sig hans arbejde oldgræsk arkitekter blev oprindeligt lavet af ædle træsorter, for det meste cedertræ af Libanon, men senere erstattet af sten. Generelt i løbet af de lange århundreder af sin eksistens, tempel Hera i Olympia, ombygget mange gange, og i dag guider har rapporteret mindst seks kendt om hans design.

Dette varede indtil indtil romerne vendte det til en almindelig museum, som er blevet indsamlet alle mulige historiske kuriositeter. Vi kan ikke sige, at de var ligeglade med ægteskab og moderskab, men deres liv stod for dette område er anderledes gudinde - Juno, overskygget tempel Hera i Olympia. Arrestordren, hvorefter den blev bygget, og det var et godt eksempel på den klassiske korintiske stil, gav kun soliditet af den romerske Museum.

Konkurrence dedikeret til gudinden

Temple of Hera i Olympia, vidne til ganske særegne ritualer, lavet til ære for gudinden berømmet af alle. Pausanias, for eksempel, fortæller historien om, hvordan hvert fjerde år seksten mest kvalificerede vævere Grækenland samledes i templet og vævet tøj til Hera. Mellem igangværende kamp - en slags moderne konkurrence "Best in Profession". Men dette program er ikke begrænset til ritualet.

Den næste fase blev afholdt på det olympiske stadion kører konkurrence, kaldet "Gerei". De eneste kvinder deltog. Deltagere, divideret med aldersgruppe, begyndte grupper - fra meget unge piger og damer efterbehandling en meget respektabel alder. Historikeren fortæller, at hendes bedstemor og barnebarn kørende selvom forskellige afstande, men den samme korte tunikaer, ikke når ned til knæene, med hendes hår og nøgne venstre bryst.

Det er klart, dette show elskede gudinde fordi ægteskaber regelmæssigt og fertilitet græske kvinder kun kunne misundelse. Vinderen af løbet venter den eftertragtede pris - det blev givet til halvdelen af offer-køer, samt får ret til at dekorere tempel Hera i Olympia egen statuette med en passende inskription. I dag, blandt ruinerne af templet for turister afholdes teaterforestillinger i hukommelsen af de gamle begivenheder.

Den skulpturelle udsmykning af templet

Ifølge arkæologer, blev templet i midten placeret en skulptur af Hera selv, sidder på en trone. I sin oprindelige form er det ikke komme ned til vore dage, men de overlevende fragmenter kan antages, at højden den nåede tre meter. Placeret ved siden af tronen hugget ind i en figur i fuld længde mandlige. Dens medlemskab er kontroversiel blandt forskere. Ved flere grunde, kunne det være et billede af Zeus - gift med Hera, men nogle forskere mener, at det var hendes søn, Ares.

Hvis de kunstneriske fortjenester sammensætningen er svært at bedømme på grund af det faktum, at det kun overlevede ved mindre stykker, den anden statue, som i århundreder bevaret i væggene i templet Hera i Olympia, er anerkendt som et mesterværk. Vi taler om skulpturen af Hermes med spædbarnet Dionysos på hånden arbejde Praxiteles - enestående antikke græske billedhugger af IV århundrede f.Kr.. Det er vigtigt at bemærke, at dette arbejde blev udført i et eksemplar og har ingen kopier eller analoger, er generelt lavet af gamle mestre.

Samling af værker af mestre i oldtidens Sparta

Temple of Hera i Olympia, arkitekten bag hvilken, til vores store fortrydelse, forblev ukendt, i storhedstid i oldtidens Grækenland var en rig samling af skulpturer lavet af elfenben og guld. Dette lærer vi fra skrifter af Pausanias. Hans billede fyldt med guder, der beboede Olympus og er et uundværligt helte mytologi.

Blandt dem man kunne se krigeriske Athena iført en hjelm og et spyd i hånden, Gore - den guddommelige hersker over solen, himlen og årstidernes, afbildet som en mand med en høg hoved, og smukke nymfer - Gasperid, ihændehavere af gyldne æbler, og mange andre, hvis navnene var velkendt for enhver borger i den æra. De fleste af værkerne tilhører førerne af martial Sparta, som gendriver den fælles mening om den manglende udvikling af kunst blandt sine folk.

Temple of Hera i Olympia var et sted, hvor gemmer en unik kiste, som ikke blot er en fremragende arbejde af kunst og kunsthåndværk, men også en historisk levn. Da det involverer tradition, der nævner i sine skrifter, en anden græske historiker Herodot.

Legend of the halt bruden

Den siger, at blandt indbyggerne i Korinth - en meget antikke græske by - der var en vis pige ved navn Labda, kommer datter af en lokal konge Amphion. På trods af en sådan høj fødsel, kunne hun ikke finde en anstændig brudgom, fordi hun var ikke kun vred og gnaven, men også mere og halt, for alle lo ad hende.

Selvfølgelig, hun gik igennem, udgifter dage og nætter hulkende. Som et resultat, ikke at pine den pige, hun var gift med en borger. Og på tærsklen til brylluppet retten orakel offentligt forudsagt, at fra dette ægteskab en søn, som vil hævne indbyggerne i byen i tårer mor.

hævngerrig ung mand

Oracle vidste, at sige, og i rette tid blev født en dreng, ved navn Kypseli. Borgerne generelt havde troet blindt hver forudsigelse, crowd syntes at dræbe den nyfødte til paladset. Og her ser det ud på scenen, er dette den kiste, lavet af cedertræ, dekoreret i elfenben med guld prægning.

Det var i hans desperate mor gemte sit første barn, og det reddede hans liv. Det er overflødigt at sige, at i nået midaldrende, han steg op til tronen og blev den første korintiske tyran, Kypseli levet op til alles forventninger, Golfen byen blodgennemstrømningen. Casket, concelebrated korintherne som dårlig service, derefter anbragt i tempel Hera som en påmindelse om konsekvenserne af politisk kortsynethed.

Ruins - monument til sin tidligere storhed

Tid, det jordskælv, der fandt sted i IV århundrede, og vigtigst af alt, de historiske omvæltninger, bevidnet af den antikke Hellas, gjorde deres arbejde. I dag, tempel Hera i Olympia, fotos af som er præsenteret i artiklen, er det en ærværdig ruiner, omgivet af en lys sydlige vegetation. Det åbner for øjnene af turister et fundament med resterne af den engang magtfulde ortostatisk - antal lodrette position af pladen omkring bygningens kælder, og et par kolonner.

Nogle af dem formåede at modstå og tårnhøje blandt ruinerne, en påmindelse om sin tidligere herlighed. Resten af landet er dækket med deres affald. Temple of Hera i Olympia (Grækenland) var et offer for den mest hensynsløse af guderne - gud for tiden Chronos.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.