Nyheder og SamfundKultur

Lomakov Museum for veteranbiler og motorcykler: historien og fotos

Fans af den gamle transport og i retrostil kunne ikke forlade ubemærket den skelsættende som Lomakov Museum for veteranbiler og motorcykler. Sitet giver mulighed for at fordybe dig i den lange historie om oprindelsen af biler og andre køretøjer i de seneste år. Hvor er det? Hvilken slags samling kan man se? Og hvad er de indtryk af at besøge museet fra vidnerne?

En lille smule af History Museum

Lomakov Museum for veteranbiler og motorcykler betragtes som en af de første sådanne institutioner nogensinde er skabt på det område af Rusland. Den store åbning af sin plads i 1987. Ideen om at skabe en sådan et unikt objekt tilhører en familie af samlere Lomakov.

Ifølge de foreløbige data, i de fyrre år, de har samlet og bevaret unika, der gennem årene har akkumuleret mere end 120 arter. Det siges, at denne enestående museum, siden 1917, der er simpelthen ingen.

Et par ord om grundlæggeren af museet

Grundlagt Lomakov Museum for veteranbiler og motorcykler kendte indsamler og elsker retrotehniki Dmitriy Aleksandrovich Lomakov. I øjeblikket var det ham, der besidder posten som formand for russiske Club elskere af gamle biler og motorcykler "Retromotor".

Det er også betragtes som en førende ekspert, velbevandret i gamle køretøjer fra forskellige epoker. Hertil kommer, Dmitriy Aleksandrovich inkluderet i sammensætningen af den prestigefyldte "russiske Union af ikke-statslige museer", arrangeret for første gang i 1987.

Forud for dette, udvælgelse af egnede prøver undersøgt Aleksandr Alekseevich Lomakov - Dmitrij far. Det var ham, der i begyndelsen af 1959 tog restaureringen af den gamle "Rolls-Royce", som engang kørte V. I. Lenin. Og til en vis leder proletariatets bag rattet i denne bil jeg sad pårørende af Nikolaj II.

Hindringer for åbningen af museet

Lomakov Museum for veteranbiler og motorcykler Det blev ikke skabt på én dag. Ifølge historien om Dimitri, var det ikke nok til at få den nøgne idé. For at implementere det, det var nødvendigt for en lang og kedelig tur, polstring tærskler , der søger tilladelse til at åbne. Ifølge foreløbige rapporter, familien har planer om at gennemføre de samlere kunne ikke være en lang 14 år.

Endelig efter megen vandring, Dmitriy Aleksandrovich modtog den samme opløsning, og selv fik en lille stykke jord til fremtidig opførelse af et unikt kompleks af sin slags. I øjeblikket åben for besøgende, der kan kommer her siden 1991 Lomakov Museum for veteranbiler.

Den moderne museumsbygning: generelle oplysninger og en beskrivelse af

Lomakov Museum for veteranbiler og motorcykler (hans fotoudstillinger kan ses i denne artikel) er altid glad for at besøgende. I dag er det en stor og rummelig bygning, hvor der er flere værelser.

I øjeblikket ene virker lige det første rum, hvor man kan se mere end 50 retro-stil vintage motorcykler og biler. Også opererer transportydelser placeret på farten.

Hvem er mest sandsynligt interesseret i at leje?

Oftest er det er leaset til en bestemt fotooptagelser, filme bryllupper og firmaarrangementer. Desuden har mange bilmodeller, der er til stede i museet, deltog i optagelserne af tv-shows og film.

Ifølge skaberne af samlingen i dag, "filmskabere" også leje udstyr for at gøre hans historie den største pålidelighed. Husk på, at transporten af de indsamlere af parken tidligere belyst i mere end 120 film. For eksempel, sjældne biler fra museet ramte rammen af følgende film:

  • "Heat".
  • "Glad Together".
  • "Vi er fra jazz".
  • "Hej, jeg din tante!".
  • "The Golden Calf".

Lomakov Museum for veteranbiler og motorcykler: Adresse

Find Museum besøgende til byen er let. Det er beliggende på adressen: Moskva, Krasnogvardeyskaya gaden 58. Bygningen af museet er åbent fra 11 dage til 19:00 dagligt. For at nå bygningen, er det nødvendigt at gå videre til metrostationen "Lyublino" komme ud og omkring 300-350 meter gåtur.

Ifølge lokale beboere, hvis ikke en hurtig skridt til at gå hele vejen, du vil bruge ikke mere end 10-15 minutter. I dette tilfælde har vejen til destinationen ikke involverer skarpe sving, smalle gader og skjult. Det vil kun nødt til at gå en lille smule, og du vil se Lomakov Museum for veteranbiler og motorcykler. Kom der foran ham, nu ved du. Derfor, er du velkommen til at komme her med familie og venner. I dette tilfælde, skal du sørge for at bringe dit kamera.

Hvad interessante prøver motorcykler er til stede?

Den mest bemærkelsesværdige element i museet er en motorcykel mærke "Peugeot", udgivet i en ikke alt for fjern 1914. Ifølge historien samlere, dens repræsentanter forlod forskningsekspedition organiseret i 1918 i den berømte by Arkhangelsk.

Her kan du se den "Car of the Year" eller "Horch-853", udgivet i 1935, og først præsenteret på Paris Motor Show. Det menes, at den første bil brand ejet af ingen Germanu Gerinu, og efter - den velkendte militære kommandant Rokossovsky.

Blandt de interessante elementer kan kaldes bilen "Mercedes-Benz 540 K", som blev lanceret i 1935. Ifølge de foreløbige oplysninger, bilen kørte velkendte tyske politiker og partner til Adolf Hitler Paul Yozefa Gebbelsa. I samme år, blev det designet og udgivet "Citroen CV-7" limited edition. Husk på, at denne maskine deltog i rally Paris - Moskva og blev præsenteret som en gave fra toppen af den nuværende regering fra producenten.

Hvad sjældne biler i museet?

En af de sjældneste køretøjer i Lomakov familie samling er en BMW 303 og BMW 328. Den første blev udgivet i begyndelsen af 1933, og den anden - i 1935. Den mest værdifulde element i samlingen er en ZIS-110, udgivet i 1949. Denne konge-avtmobil tidligere tilhørte Alexis First - patriark af All Rusland.

Og at det doneret til Iosif Stalin for "Merit af den ortodokse kirke under Den Store Fædrelandskrig." Det er bemærkelsesværdigt, at denne bil blev malet i en grøn farve, som er perfekt bevaret til vor tid. Denne farve er identificeret med det evige liv, succes, ungdom og rigdom.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.