Intellektuelle udviklingBog af drømmetydning

Det er tid til at købe bleer, eller hvorfor drømmen om gravide kvinder?

I mange kulturer menes det, at fremkomsten og udviklingen af nye liv ikke lover noget ondt i en drøm eller virkelighed. Denne begivenhed skal være glad for at opgive håbet. Og hvad drømmer gravide piger? Uanset om det er nødvendigt at fortolke selve historien fra hinanden? Hvorfor gjorde han optræder i drømme mænd og kvinder, unge eller gamle mennesker? Lad os se det i øjnene.

Vi definerer begreberne

Det bør starte med det faktum, at alle mere eller mindre trofast fortolkning ikke forekommer i et tomrum. De naturligvis tage hensyn til den teknologiske udvikling af samfundet, men for det meste er baseret på traditionelle begreber, som ikke ændrer gennem århundreder. Dette bør overvejes, når ønsket om at forstå, hvad drømme om gravide kvinder. Den underfundighed af denne historie ligger meget alvorlig. For eksempel, hvad der udgør en "pige"? I gamle dage sådan en historie ville have betydet fremkomsten af livet i livmoderen af ubesmittede jomfruer. Nu ser ændret. Men der var en vis opdeling af hunkøn. Det er underforstået, giftede sig med en skønhed eller ej. Det vil sige, hvis du undrer dig over, hvad drømmer gravid kvinde, den person, der optræder i det, som regel, er endnu ikke til at bygge deres egen familie. Ellers vil det være en kvinde, uanset alder. Noget som dette burde filosofere før du starter afkodning af astrale begivenheder. Men lad os ikke argumentere længe, gå videre til studiet af drømme-bøger, som fortjener opmærksomhed. Det vil sige, kilder, der inkorporerer den visdom af nationer og generationer. En begyndelse bliver emnerne for køn og "tilskuer".

Hvorfor drøm af gravide kvinder til mænd

Dette er i sandhed en glad måde for enhver søn af Adam, uanset alder og erfaring. Den er designet til at forberede den enkelte til nye vidunderlige udsigter, utrolige sving og ups. Oftest er denne vision ikke i de mænd, der er bekymrede for deres veninder. Tværtimod mærket er karakteristisk for aktivitet på den person, en slags revolutionær i bedste forstand af ordet. Det skal forstås, det understreger drømmen bogen. Gravide pige drømme om dem, der bærer en meget lovende idé eller snart vil blive udvalgt til sin realisering. Billedet siger, at den person, på rette spor. bør gøres en indsats for at gennemføre sin plan. Giv ikke op, gå til det! Men hvis en gravid kvinde er syg eller mister fosteret, bør den tage sig af sikkerheden i deres afkom. Dette er en drøm-advarsel. Behandle det med stort ansvar og alvor.

Hvad en drøm fortælle kvinden?

Her trækker vi ressourcer ikke sådan et rosenrødt billede. Kvinder er ikke altid forsøger at formidle billedet af glade budskab. Selvom det er almindeligt accepteret, at en gift dame drøm forudsiger fortjeneste. En helt anden ting - pigerne. De bør bekymre sig om hans eget omdømme, hvis det astrale plan, de mødtes med narozhdonnym frugt. Hvis en pige drømmer, at hun er gravid, at kende sin adfærd "spiral ud af kontrol" af sindet. Genvind din klogskab, som er baseret på de normer for beskedenhed og anstændighed. Ellers er du nødt til at omvende sig og græde bittert. Ingen pige, der har set sådan en drøm at spare kan ikke, undtagen sig selv. Hun skal tænke på, hvad der forårsagede hendes handlinger, uanset om de mennesker, den er rettet mod, hvad enten falske værdier opsat.

skandale

Dårlig når gravide blive sparket ud af huset. Du ved, før dette skete, siger de, "i skødet bragt." Dette er plottet lover ikke godt for nogen. Guy drømmer gravid kvinde, blev forfulgt af de pårørende, vanskeligheder med at arbejde eller studere. Ligner han var fascineret af underholdning på bekostning af tolden. Efter sådan en drøm er et presserende behov for at vende tilbage til ufærdige arbejde, for at få tid til at ordne alt. Det underbevidste sind i dette tilfælde fungerer som en controller. Den forsøger at fortælle en fyr, at hans kreative evner fortjener realisering og tillid. Kvinden er plottet bærer oplysninger om urolighederne i hurtig, lille og udmattende. Du er nødt til at samle kræfter og til at overvinde denne vanskelige periode. Skandaler gravide - til overraskelse.

Forudsigelser vedrørende spørgsmål af hjerte

Der er nogle kommentatorer, der mener, at graviditet er et forvarsel om en behagelig overraskelse. For eksempel, hvis en kvinde ser sig selv i en position, der kan få ganske uventet gave af skæbne. Det vil ikke nødvendigvis håndgribeligt, men bestemt juble. Så for at fortolke drømmen er kun mulig i tilfældet, når han forlod et godt indtryk. Den beskrives ved hjælp af løfter fortrolighed med mulig mand pige. Det er værd at være opmærksom på nye fans og beundrere. En mand drømmer gravid kvinde står over for en alvorlig vendepunkt i anliggender af hjertet. Det bør tages som et tegn på fødslen af en ny kærlighed (eller opgradere gamle). Hvis nogen ridder bekymre sig om gensidighed eller kulde hjerte damer, er det tid til at efterlade tvivl. Du er elsket og respekteret. Unge fyre denne historie fortæller, at han var alvorligt forelsket.

direkte fortolkning

Kan en drøm graviditet være en afspejling af den hurtige fremkomst af et nyt liv? Så spørgsmålet folk spørger ofte. Svaret på dette ligger i sjælen af den, der spørger. Oftere end døtre mor se sådanne drømme i forhold til deres børn. Dvs. astrale giver dem et vink, og direkte information. Hun siger, at det er tid til at lære at strikke sokker til børnebørnene. Unge kvinder til graviditet drøm fisk. Selv om frugt i maven kan afspejle den nærmeste fremtid. En sådan fortolkning er ikke indeholdt i drømmen bøger, fordi de ikke bliver naturligt. Der er kun isolerede tilfælde af sådanne profetiske billeder. Endnu sjældnere er værd at tænke over det faktiske graviditet girlfriends mænd. Som regel er de før den glade nyhed drøm noget andet, geranium, for eksempel.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.