MarkedsføringMarketing Tips

Omsætningsaktiver, deres essens og analyse

Det omfatter også begrebet "omsætningsaktiver"? Det refererer til hele massen af kontant forskud i skabelsen af cirkulation af midler og fremstilling revolverende fonde, der yder deres fortsatte kredsløb. For at forstå karakteren af disse aktiver skal grundigt forstå deres formål og bevægelsen i virksomheden. I en serie kredsløb omsætningsaktiver er 3 faser: kontanter, lager, råvare.

Det første skridt er den monetære cirkulation, hvor overgang i de likvide reserver er beregnet til at producere. Groft sagt, en virksomhed, der overtager genstande af arbejdskraft (og råvarer), og midlerne til arbejdskraft (levetid op til 1 år).

Produktiv fase omfatter fremme den værdi, skabt af produktionen, men ikke fuldt ud, og i mængden af forbrugt beholdning. På dette tidspunkt dannede et arbejde i gang , og der er et fremskridt i lønomkostninger (løn) og den del af anlægsaktiver.

Ved trin råvare fortsætter fremrykkende endelige arbejde produkt (færdigt produkt). Tidligere er driftskapital fremskridt tilbagebetales fra provenuet kun på det øjeblik, hvor varen form for værdi, der skabes omdannes til penge, men blot sætte, på tidspunktet for salget. Den mindste skønnes nødvendigt for en problemfri drift af virksomheder, der er etableret norm af cirkulerende aktiver.

Eftersom enhver produktiv aktivitet afhænger af en effektiv udnyttelse af driftskapital og størrelser, detaljeret analyse af virksomhedens omsætningsaktiver spiller en primær rolle i den administrative kontrol af virksomhedens effektivitet.

Alle nuværende (og eksisterende) aktiver i selskabet er vist i balancen, nemlig i sin anden sektion. Analyse begynder som regel med den gruppe af aktiver i henhold til graden af likviditet. I processen med at gruppere omsætningsaktiver fordeles efter parametre:

- lettest implementeres, som har den laveste grad af risiko i form af deres likviditet. Disse aktiver omfatter kontanter, aktier, gældsbreve;

- omsættelige aktiver, som har en lav grad af risiko. Disse omfatter: tilgodehavender modparter, med stabil finansielle status, alle varebeholdninger (undtagen forslidt), færdige produkter med høj efterspørgsel;

- aktiver, der har en høj grad af likviditet. Disse omfatter ufærdige og færdige produkter, der har til industrielle formål;

- lidt væske (illikvide) omsætningsaktiver med en høj grad af risiko realisering. Disse omfatter: stale materielle ressourcer, tilgodehavender modparter, der har en dårlig finansiel situation, færdige produkter med lav efterspørgsel.

Under analysen vurderer dynamikken i relationerne illikvide aktiver og alle omsætningsaktiver. Forøgelse af forholdet viser et fald i likviditeten. For en grundig analyse af sammensætningen af et arbejde i gang, lager, færdigvarer af typer og kvaliteter.

Analyse af omsætningen af cirkulerende aktiver skal foretages regelmæssigt. Generelle indikatorer for omsætningen er:

- i forhold til omsætningen, som beregnes som forholdet mellem indtægter til gennemsnittet samlede aktiver for et bestemt tidsrum;

- omsætningen varighed beregnes som forholdet mellem summen af det gennemsnitlige indestående på aktiver til en dag i omsætningen i perioden.

En god indikator er stigningen i hastighed i forhold til de tidligere perioder, hvilket fremgår af væksten af en rationel anvendelse af disse aktiver.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.