Åndelig udviklingDrømmetolk

I en drøm skal du besøge: Hvad siger drømmebogen? Gæster i huset - hvorfor denne drøm?

Nat er en fantastisk tid, som kun sker ikke i disse flygtige timer! Folk husker ikke altid søvngraven, men nogle gange er det så indlysende, at følelsen af realisme ikke går hele dagen. Alle føler, når drømmen ikke er tom, og det betyder noget, der foreskygger denne eller den begivenhed. At forklare drømmen kan hjælpe med at drømme. At besøge eller modtage gæster selv - hvad betyder det? Hvordan man forklarer sådanne drømme? Dette vil blive diskuteret i artiklen.

Gå til besøg

Den mest almindelige fortolkning af denne drøm er uforudsete økonomiske udgifter. Her er nogle flere transkripter af drømmen:

 • At se dig selv som gæst betyder at kende følelsen af sult, skuffelse, bruge tid i tomme drømme.
 • Den store drømmebog foreskygger et møde med venlige mennesker.
 • Kommer til at besøge alene - store materielle omkostninger, afsked eller afsked med en sødhjertet mand.

Kom og besøg

Lad os se på drømmebogen. At komme til besøg - forudsiger de store udgifter, et møde med hyggelige velvillige bekendtskaber. Hvis du kommer til at banke eller ringe til nogen dør, har du måske en periode, hvor du ikke kan gøre uden venlig støtte.

Hvilke andre fortolkninger har drømbogen? Kom og besøg i en drøm - i virkeligheden bliver du nødt til at fortryde den ubrugelige tid, eller du bliver nødt til at tage del i at løse andres problemer.

Hvis du bor og bordet er tomt, behandler Vanga en sådan drøm som forræderi, svig, meningsløse løfter.

Hvis du besøger og føler, at ejerne ikke er særlig tilfredse med dig, venter du på store skuffelser, misforståelser, der vil resultere i store problemer.

Hvad mere vil drømmebogen fortælle os? At komme til besøg betyder, at i det virkelige liv forventer du store ændringer i forbindelse med boligændringen. Nu kom et gunstigt øjeblik for alle former for operationer med fast ejendom, især for udveksling af lejligheder. Hvis dine drømme handlede om et landsted, vil de meget snart blive til virkelighed.

Drømmen, hvor du ser, hvordan du vender tilbage efter dine gæster til dit hjem, advarer dig mod et muligt angreb af tyve eller røverne. Og den omvendte mulighed er mulig, hvor efter en sådan drøm du kan finde noget værdifuldt og dyrt.

Hvis du drømte om, hvordan du ringer eller inviterer nogen til at besøge, er der en chance uden planlagt møde.

Drøm Interview: Vent på gæster

Som i det virkelige liv er ventetiden ret vigtig. Dreamers forklarer denne drøm som følger:

 • Hvis gæsterne ikke kom, ignorerer invitationen - det giver et smertefuldt farvel til en elsket, der aldrig kommer tilbage;
 • Hvis du er ivrigt forberedt på ankomst af gæster, så vil det virkelige nærlev være ensformigt og kedeligt, uanset hvordan du forsøger at klare det;
 • Hvis du venter på ankomst af gæster og behandler dem med ingenting - det betyder en monetær uplanlagt udgift, måske forsøger nogen med vilje at vildlede dig;
 • Hvis du i afventning af gæsterne hørte en klokke / bank på døren, og da du åbnede den, blev ingen fundet, klar til onde hensigter fra fjender eller uønskede, men i det virkelige liv vil du stadig være i stand til at udsætte dem.

Andre versioner af drømmebøger

Næsten alle eksisterende tolkere af drømme gentager, at hvis du er vært for gæster i en drøm, betyder det, at i andre du forårsager misundelse, had

Vi går gennem drømmebogen. Gæster mener et tab, møder med folk, der er ubehagelige for dig, besøger et uinteressant firma, måske endda en fjende. På den anden side kan det være et sjovt møde med en mand, der ikke har været set i lang tid, men meget ønsket at mødes.

Hvad fortæller den moderne drømmebog om dette? Gæster i huset - vær klar til vrede og misundelse fra de omkringliggende mennesker.

En magisk tolk af drømme advarer om, at en drøm om gæster markerer et ægte skænderi efter en fest. Og hvis en gæst kom til dig i nogle forretninger, sover du alarmen, så du er mere seriøs og opmærksom på spørgsmålet om at vælge bekendtskab.

Hvordan ville en drøm komme op med en drømbog? Gæster, der kommer til dig med et vigtigt / uopsætteligt spørgsmål, gør opmærksom på, at i virkeligheden skal du nøje opfatte de råd, der er generøst fordelt af tætte personer.

Hvis den besøgende har dukket op siden om morgenen - det er meget godt, fordi det lover dig held og lykke i alle aspekter, samt hans kammerater loyalitet.

Den berømte Wanga forklarede en sådan drøm som denne - afsked med en indfødt person, overraskelse, pengeudgifter, fjender.

Den esoteriske tolk af drømme hævder, at hvis gæsterne blev inviteret af dig, betyder det et ståhej, en fornemmelse på niveauet grundet uden tilsyneladende grund. Og hvis ubudne besøgende er en konflikt.

Den erotiske drømme tolk lover et efterlengtet møde med dem, som du så flittigt søgte efter og ventede på, hvilket vil føre til store livsændringer. Uanset resultatet af dette møde vil du være i stand til at opdage dig selv fra en ny vinkel, for at opleve hidtil ukendte følelser.

Gæster humør

En gammel drømbog foreslår at være opmærksom på stemningen hos gæsterne:

 • Hvis gæsterne har det sjovt - dette er til glæden i dit liv;
 • Bored - til finansielle indtægter;
 • Skænderi - sladder om dig;
 • Vred - du kender behovet.

Hvem er gæsterne i dit hus?

Meget afhænger af, hvem du besøger:

 • Hvis familie eller venner - der er en begyndelse på nye nyttige ting;
 • Hvis sigøjnerne - fordømmelse og sladder om dig, er en lang tur mulig;
 • Hvis gæsterne er uventede - det er muligt stress, en stærk nervøs oplevelse, det kan degenerere til en dyb, langvarig depression;
 • Besøgt en uønsket besøgende - en advarsel om et eventuelt farvel til hans elskede, han vil beslutte at opgive dig;
 • Hvis præsidenten besøger dette lover succes eller en utrolig begivenhed;
 • Ubudne gæster, mens de stadig ikke er villige til at forlade - du bliver plaget af et tidligere livs hukommelse, slipper denne begivenhed sig af;
 • Hvis dine gæster er klædt i mørke tøj, vil der være en vågne.

Uheld på en fest

Af særlig betydning er en drøm, hvor du gjorde noget specifikt på et besøg, for eksempel:

 • At drikke te på et tomt bord, der ikke er lovet forræderi eller bedrageri fra de mennesker, der bruger dig til deres eget gode, kan ikke være en forræderi hos en elsket.
 • Hvis der på besøgstidspunktet er sovet / beskadiget hans ben, lover dette et uventet ubehageligt besøg, eller du skal selv gå for at se nogen. Hvis du har været ude af arbejde i et stykke tid i det virkelige liv, så kunne situationen have ændret sig til din fordel.
 • Hvis ukendte gæster i en drøm kæmpede indbyrdes, er dette en enorm succes eller en betydelig præmie.
 • At vaske mad på en fest - ikke væsentligt at finde sted, og også stærkt at bekymre sig om noget, og dine oplevelser kan skade familie og dig selv.

Den jødiske tolk af drømme

En drømme tolk fra jøderne fortolker en drøm om gæsterne, afhængigt af årets tid:

 • Hvis drømmen om gæsterne havde en drøm i forårstiden - foregår fremkomsten af et stort antal problemer, der skal løses lang og hårdt;
 • Gæster der havde en drøm om sommeren - en sygdom;
 • I efteråret falske falske nyheder;
 • Om vinteren - en advarsel om mulig tyveri, eller en persons død.

Besøg den afdøde

Hvis en afdød person kom til dig i en drøm, lover dette pludselige spontane livsforandringer. Det er sandt helt uklart, om en mulig revolution i livet vil være positiv eller negativ.

Hvis afdøde inviterer dig til sin plads, profeterer drømmebogen Maya en positiv forandring. For at lette den hurtige gennemførelse af søvn kan du tegne en violet cirkel på en sten, hvorefter du hele tiden skal bære den med dig.

Hvis du besøger en person, der allerede er død, venter behagelige ændringer på dig, men du bør derfor åbne dem helhjertet.

Den førstnævnte kom til besøg eller den tidligere

Hvordan vil denne drøm forklare denne drøm? Den første kom til at besøge - det kunne betyde en hurtig nyhed om denne mand og hans liv, eller endda mødes med ham. Eller måske bare et tip, du husker for meget af fortiden.

Vi læser videre drømmebogen. En tidligere kvinde eller pige kom til besøg, dette viser, at hun stadig har en vis kontrol over dit hjerte, selvom du ikke er klar til at indrømme det til dig selv.

Manden kom til at besøge

En drøm, hvor en mand kom til damen og skræmte hende med sit udseende, betyder, at i hendes nærmeste ven vil begå forræderi mod hende.

Hvis manden var:

 • Beautiful - søvn lover popularitet;
 • Sullen / stille - skuffelser, ødelagte forhåbninger, vanskeligheder i forskellige aspekter af livet.

Drøm Interview: En kvinde kom til at besøge

Hvis en kvinde er i din drøm, så lover drømmen dig ro i sindet og roen.

Vanga advarer om, at hvis en blondine kom til dig i en drøm, så giver en sådan drøm en alvorlig sygdom eller død.

Gæster på brylluppet

Hvis du er til stede ved en andens bryllup og ser mange gæster, lover en sådan drøm familiens velvære.

Hvis du skal møde gæster på dit bryllup, så snart vil nogen virkelig blive forelsket i dig.

Kvinde drøm bog

For en kvinde meddeler en drømt gæst at modtage et brev fra aften, et uventet behageligt møde.

Hvis kvinden selv i rollen som en gæst, indikerer dette, at du vil forkæle nogen og gøre overbærenhed, der vil vende sig mod dig selv.

Hvis en kvinde danser med en valsbesøg i en drøm, kan man i virkeligheden trækkes i svindel på grund af en lunken person.

Sonnik Miller

Hvilke drømme drømme Miller fortæller? Gæster i huset modtager snart uventede nyheder.

Hvis du forsøger at bruge kede gæster i en drøm, forsøger du i virkeligheden ikke at løse mange spørgsmål.

Fortolkning på drømmebogen Longo

Hvad vil denne kendte drømmebog fortælle os? Gæster i dit hjem lover en stigning i dit indkomstniveau. Hvis du i en drøm var glade gæster, vil din velfærd i virkeligheden øges uden nogen indsats fra din side. Hvis gæsterne tværtimod ikke forårsagede glæde og derefter at klatre til et højere niveau, bliver du nødt til at arbejde hårdt.

Hvis du skal se i søvn, hvordan du skal besøge, lover det i virkeligheden en lang tur, hvorom du er meget bekymret og tvivler på behovet og helt forgæves.

Hvis du drømte om, hvordan du ser ud af dine gæster, skal du snart være tvunget fra at være adskilt fra din egen person, selv om det ikke varer længe.

Behagelige drømme!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.