SundhedAlternativ medicin

Healing Viburnum bær - fordele og skader folks opskrifter!

Vores forfædre vidste, hvordan man håndtere deres sygdom ved hjælp af naturmedicin. Mange planter er kendt for deres helbredende kraft har eksisteret i århundreder. Disse omfatter Viburnum bær. Fordel og skade fra dets anvendelse er velkendt for enhver herbalist. Derfor kan vi drage fordel af populære visdom, at bruge bærrene til forebyggelse og behandling af forskellige sygdomme. Vi skal bare omhyggeligt læse oplysningerne på denne plante, der er kendt til dato.

Viburnum bær: de gavnlige og skadelige virkninger

Modest fordringsløs plante gav frugterne af menneskeheden, som takket være sin smag og unikke sammensætning, er meget udbredt. Bær med held anvendt i folkemedicinen, madlavning, lægemidler og kosmetik, så det er svært at undervurdere fordelene ved Viburnum. Til terapeutiske formål, der bruges bark, blomster, blade og, selvfølgelig, Viburnum bær. Fordele og skadelige virkninger af denne plante har altid været ulige - der er et begrænset antal mennesker, der er kontraindiceret brugen af røde bær. Det gipotoniki, allergier, gravide kvinder og personer med høj surhedsgrad i maven.

Men hvis der ikke er kontraindikationer, kan du bare velsmagende og styrke de beskyttende funktioner i kroppen til at genopbygge sit udbud af vitamin, og få en enorm mængde af makro- og mikronæringsstoffer. På grund af det høje indhold af vitamin C indbefatter anbefales viburnum kost til bekæmpelse af virale og akutte luftvejssygdomme. Tager medicin fra Viburnum bær midt i epidemier, kan styrke immunforsvaret, så det kolde vil passere dig og din familie fest.

Naturen er så velafbalanceret sammensætning af Viburnum bær, er de en fremragende analgetikum (derfor den bitre smag) og er kendetegnet ved en diaphoretic og vanddrivende virkning. Mange mennesker har allerede testet på sig selv som blidt lindrer hovedpine Viburnum bær. Fordele og dens skade er beskrevet i mange lærebøger, men stadig er domineret af det positive. For eksempel i kardiovaskulær virkning Viburnum har en mest gavnlig virkning. Men, som nævnt ovenfor, dette gælder ikke for folk, der har lavt blodtryk. Men regelmæssig indtagelse af bær giver dig mulighed for at problemfrit mindske presset på dem, der er vant til at gøre med narkotika.

Opskrifter fra Viburnum - velsmagende og sunde

Til terapeutiske formål, Kalina bruge, ved hjælp af forskellige varianter: decoctions, infusioner, te eller friske.

For at fremstille infusionen bruge friske eller frosne bær i et forhold: 2 spiseskefulde. l. produkt i et glas kogende vand. Insistere brug for omkring fire timer. Spiser 3-4 glas af denne drik, kan du slippe af med de problemer med mave-tarmkanalen.

Til fremstilling af bouillon vand-forholdet og bær tage i samme forhold som ovenfor. Kun Kalina, skal du først mos, tilsæt derefter vand og kog i fem minutter. Bouillon stamme, påfyld med vand til den tidligere volumen og anvendelse af et halvt glas før et måltid.

Du kan forberede enkle te, som tages som udgangspunkt for den honning, citron og bær Viburnum. Fordele og skadelige virkninger af røde bær skal undersøges i hver familie. Efter alt, så kan du roligt erstatte de værdifulde gaver af naturen halvdelen af narkotika fra din medicin kabinet!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.