SundhedAlternativ medicin

Hvordan man kan forbedre immunitet i hjemmet? flere måder

Hvordan man kan forbedre immunitet i hjemmet? Dette spørgsmål bliver mere og mere relevant med fremkomsten af koldt vejr, når kroppen har at gøre med smitstoffer.

Selvfølgelig kan du begynde at drikke forskellige lægemidler i håb om, at vil øge kroppens modstandskraft. Men du kan forsøge at forbedre immunsystemet i hjemmet. Det er nemt, især hvis du kender de grundlæggende elementer i traditionel medicin. Hvad gør mødre, når børnene begynder snottet? Det er rigtigt, at kroppen bliver sure, giver C-vitamin Dette er den vigtigste svar på spørgsmålet om, hvordan man kan forbedre immunforsvaret i hjemmet. Kan bruges til disse formål teer og infusioner. Gode øger immunitet te af bladene af hindbær kombineret med solbær marmelade. Denne drik - blot et lager af C-vitamin og mineral sporstoffer. Men husk, at drikke denne te er bedre med pauser: to uger af drikkevand, om ugen - en pause. Af den måde, indsamle blade til te bedst i anden halvdel af august, når planten er vokset til et maksimum på vitaminer.

En anden drik, der vil hjælpe dig med at styrke dit immunforsvar, - bouillon hofter. Ja, smagen er ikke i alles smag, men det er ikke kun hund Rose har forsurende og styrkende effekt på kroppen. Bliv involveret de ikke skulle, det er bedre at arrangere pauser eller veksle den med andre midler. For eksempel, saft eller te med en snebold, også vil være nyttig til alle interesserede i, hvordan man kan forbedre immunitet i hjemmet. Udover Viburnum meget dem hyben. Men det er - ikke alle af det gode. Det er kendt, at kroppen opfatter de bedste planter, der er specifikke for menneskelig beboelse breddegrader. Derfor tranebær, solbær og hyben - den ideelle løsning til vores folk. Disse midler er relativt billige, men meget effektiv.

Hvordan kan man øge immunitet hjemme på andre måder? Meget simpelt! Er det tilstrækkeligt at opgive dårlige vaner. Rygning, for eksempel, ikke alene øger risikoen for kræft, og langsomt men sikkert dræber immunsystemet. Enkel afvisning af cigaretter kan hjælpe kroppen med at bekæmpe infektioner mere effektivt.

Hæv immunitet i hjemmet kan være, og med hjælp af akupressur. Det er en gammel teknik, der kom til Europa fra Tibet. Tibetanske munke har været kendt for aldrig bære hatte. I dette tilfælde de praktisk talt ikke bliver syge, og alt sammen på grund af den viden om akupunktur eller akupressur. Så dette er et andet svar på spørgsmålet om, hvordan man kan hæve immunsystemet i hjemmet. Det anbefales at massere områder omkring munden, templer og pande to gange om dagen med lette cirkelbevægelser. Men det er ikke alt. Med akupressur viden, kan du bestemme, hvornår sygdommen er først lige begyndt at udvikle sig i den menneskelige krop. For at gøre dette, presse området mellem tommel- og pegefinger på hånden. Med en kold, selv et let tryk er smertefuldt. Men hvis du fortsætter denne smertefulde massage, derefter aktiveres, og sygdommen er hurtigere forsvar. Denne metode kan anvendes som forebyggelse af alle forkølelser.

Under alle omstændigheder er alle de ovenfor beskrevne foranstaltninger bedst anvendes i kombination. Først da vil de give den maksimale effekt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.