FinanserFast ejendom

Spansk Bolig: god købe en lejlighed i Barcelona

Oversøiske fast ejendom er en fremragende investering for penge af russerne. Mange borgere er interesserede i det spanske, græske, italienske lejlighed til efterfølgende lejekontrakt. Men den smukke Barcelona og andre byer fortrylle turister med sine naturskønne pletter og attraktioner. Derfor er mange mennesker ophold i udlandet, købe et hus og en lejlighed til permanent ophold.

Tilstanden af det spanske ejendomsmarked er opmuntrende for de potentielle købere. Den laveste pris vækst observeret i den lokale by omkring otte år siden. Men nu er der ingen ophævelsen af den tidligere udgifter til huse og lejligheder. Russerne forsøger at finde den bedste handel så hurtigt som muligt, men analytikere mener, at det er muligt at tage sig tid i de næste fem år. forventes ikke grundlæggende ændringer i prissætningen på den spanske ejendomsmarked. Boliger vil blive mere og mere attraktivt fra en investering synspunkt. I henhold til lovgivningen efter fem års ophold i Spanien, kan den russiske få permanent opholdstilladelse, og i endnu ti år for at ansøge om statsborgerskab i dette land.

Spansk ejendom kan opdeles i by- og udvej. Sidstnævnte er især populær blandt velhavende udlændinge. Ikke alle har råd til et hus på landet eller villa i Marbella og De Baleariske Øer. Fast ejendom i Barcelona kombinerer udviklet infrastruktur med naturskønne pletter og kulturelle attraktioner. Den spanske regering er ikke imod udenlandske investorer. Tværtimod er russerne altid velkommen med varme og tilbyde optimale betingelser for erhvervelse af fast ejendom.

Når du vælger en lejlighed eller hus i Barcelona, skal du nøgternt reflektere over den økonomiske side af problemet, at tage hensyn til de ekstra omkostninger. Den endelige omkostninger omfatter altid prisen på fast ejendom, skat, notar og tinglysningsafgifter. For eksempel vil, når de køber et hus eller en lejlighed i hundrede tusinde euro nødt til at betale yderligere 12-15 tusinde euro. En anden procentdel af udgifterne til boliger vil gøre juridiske tjenesteydelser. Hvis udlændinge planlægger at købe fast ejendom i Barcelona har brug for at åbne en bankkonto. At købe proces kan opdeles i flere etaper. Dette valg af indkvartering, åbne en konto, underskrivelsen af en foreløbig og en endelig aftale, registrering af fast ejendom.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.