HjemlighedReparationer

Byggeri materilov: fliseklæb til udendørs brug

Når du vælger fliser, vi først tage hensyn til anvendelsesområde. Og som det samme i dette tilfælde være forbundet med materialer? I denne artikel vil vi tale om, hvordan man vælger en fliseklæb til udendørs brug. Men først overveje de typer af materialer, og hvad funktion.

Yderligere fem og tyve eller tredive år siden i de vigtigste flise æglæggende på en almindelig cement. I øjeblikket ingen er ikke overraskende, at fliseklæb til udvendig og indvendig er meget forskellige indbyrdes. Dette skyldes forskellige grader af vedhæftning til overfladen af materialet, modstandsdygtighed over for ydre påvirkninger, og så videre. Og, selvfølgelig, om sådanne fliseklæbere prisen er væsentligt anderledes.

Så hvad er fordelen ved dette materiale? For det første i sine klæbeegenskaber, er det meget bedre end en konventionel cement. Det betyder, at over tid, under indflydelse af ydre betingelser vil ikke danne indre revner og afskalning fra overfladen. For det andet er en særlig flise klæbemiddel til udvendig karakteriseret ved øget modstand fugt. Udover facadebeklædningens er dette materiale anvendt til limning af mosaik i puljer. Det er også velegnet til æglæggende porcelæn fliser på terrasser, stier og andre overflader uden for bygningen. Det er værd at bemærke, at fliseklæberen til udendørs brug ikke kun er egnet til facadesten, porebeton og beton behandlet med gips, men også til overfladen af gipspladerne. Endelig er en tredje fordel ved dette værktøj - det er frost. Med andre ord vil det pludselige temperaturfald ikke genereres indre spænding, fordi der selv sådan efterfølgende opretholdt materiale, såsom keramik, simpelthen pauser.

Fliseklæbere til udvendig brug fremstilles ifølge det samme princip som for den indre. De nøjagtige proportioner og beslægtede stoffer er anført på emballagen. For eksempel tager fliseklæberen "Eunice plus." Instruktionerne er skrevet i detaljer, hvordan du forbereder det. Så vi tager en beholder, i hvilken en tør klæbemiddel hæld blandingen, og derefter tilsætte vand med en hastighed på 330 ml pr 1 kg lim. Ved hjælp af konstruktionen af blanderen (eller en særlig tilknytning til den sædvanlige boret) mix. Efter en homogen masse, giver vi det bryg i omkring femten minutter. En anden mix igen. Derefter fliseklæb til udendørs er klar til brug.

Når man arbejder med det stof, der skal overholdes sikkerhed. Det er på ingen måde umuligt, at limen fik i øjnene eller på slimhinder. For at gøre dette, bestanden op med gummihandsker og specielle beskyttelsesbriller. Hvis der var et stof kontakt med huden, skal du straks vaske det grundigt med vand. Hvis der anbefales en allergisk reaktion at konsultere en læge.

Afslutningsvis skal det siges, at uanset hvad den kvalitet, du valgte flise, lang levetid i høj grad er afhængig af en god styling og velvalgte understøttende materialer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.