Sport og FitnessFodbold

Vladimir Gabulov: karriere klub målmand

Gabulov Vladimir Borisovich - Russisk fodboldspiller. På nuværende tidspunkt til fordel for Moskva "Dynamo".

Spiller Biografi

Blev født Vladimir Gabulov 19 oktober 1983. Fødested - en lille by Mozdok, beliggende i Sydossetien. Interessen for fodbold Vladimir begyndte at vise som et barn. Med sin far, han ofte besøgt kampene på tv og set alle de programmer relateret til fodbold. Ønsket om at fungere som en målmand kom omkring samme tid.

Snart Vladimir gik til den lokale sportsskole, hvor han fortsatte sine studier under ledelse af Sergei Dzhanaeva. Den første klub, der inviterede Gabulov, blev "Mozdok", som dukkede op i anden liga. Denne fodboldhold var to år gammel, spiller treogtredive kamp.

Great game målmand fanget opmærksomheden Gazaeva, der dengang var træner for Moskva "Dynamo". Det var ham, der kaldte klubben Gabulov. For første gang i dette team Vladimir udgivet i marts mod "Wings of Sovjet". Moskva klub Vladimir Gabulov havde omkring sæsonen. Han forlod klubben efter afgang af Valery Gazaeva.

"Alania" var den næste klub for lovende målmand. Holdet fra Vladikavkaz målmand hurtigt forankret i bunden. I "Alan" Gabulov spillede indtil 2003.

Overgangen til den "CSKA"

I 2003 i stedet for den vigtigste træner i hovedstaden klubben var Valeriy Gazaev og besluttede at invitere til placeringen af målmanden Gabulov. Vladimir måtte kun handle for det andet hold. Grunden til dette var konkurrencen i målmanden position. Unge Igor Akinfeev var i stand til at få fodfæste i en del solidt plantet på bænken og endda Mandrykina. I de første to år tilbragt i "CSKA", har Vladimir ikke brugt til den grundlæggende struktur i et enkelt spil. Den første exit er kun afholdt i 2006.

I tre sæsoner, hvilket Gabulov afholdt i Moskva hold, at få fodfæste i en del, han ikke kunne. I løbet af denne tid, han tilbragte 52 spil i dobbelt og 3 i bunden.

Overførsel til "Kuban" Leje og "Amkar"

I 2007 har en spiller er blevet solgt i Krasnodar "Kuban". Fodboldspiller øjeblikkeligt blev den vigtigste målmand, forlader senere i næsten hver kamp. Ifølge resultaterne, "Kuban" var sæsonen i nedrykningsstregen, og gik til den anden division.

Under overførslen, for ikke at tabe kampen praksis, spilleren gik til Perm "Amkar". Sammen med Vladimir Gabulov Perm indbyggere formået at nå finalen i Cup i Rusland, hvor han mødtes med "CSKA." "Amkar" formået at score to gange, men kunne ikke holde det resultat, og bringe spillet til at straffe, indrømmede han. I mesterskabet i Rusland Gabulov spillet ti kampe.

Den anden bus i "Dynamo"

I sommeren 2008, anden gang Gabulov gjort overgangen til Moskva klub. Aftalen med spilleren er opgjort indtil 2011. I den første sæson optrådte Gabulov tolv gange, efterbehandling med "Dynamo" på tredjepladsen i mesterskabet.

Den sæsonen 2009 viste sig meget vellykket for målmanden. På marken, han tilbragte tre og tyve møder. I september samme år i spillet med "Spartacus" Vladimir Gabulov fik en alvorlig skade - en fraktur af ansigtets skelet. Konsekvensen var rehabilitering periode på næsten to måneder.

I efteråret 2010 kunne den grundlæggende sammensætning Gabulov Shunin løsne og snart efter fik skader på anklen (kampen med Østersøen) Vladimir helt udelukket.

"Anji" og tilbagevenden til "Dinamo"

I slutningen af august 2011 har Gabulov underskrevet en kontrakt med klubben fra Makhachkala. På det tidspunkt i "Anji" modtog store finanser, så lønnen Vladimir var omkring 2,5 millioner. Euro. I samme år blev han såret Igor Akinfeev, og træneren har besluttet at hjælpe holdet Makhachkala, "CSKA", hvilket giver Gabulov til halv sæson udlejning.

I denne periode målmanden dukkede op i lejren af "CSKA" syv gange i den russiske liga og seks i Champions League. Samtidig taler godt fodbold hjalp holdet nå Champions League 1/8.

Den første kamp for "Anji" Gabulov spillet i marts 2012. Team, han opholdt sig indtil sommeren 2013, samtidig tage bronzemedaljer i den russiske mesterskab. I august, den "Dynamo" for tredje gang underskrevet en kontrakt med målmanden.

I dag, ved porten til Moskva klub vises i næsten alle matche det Gabulov. Fodboldspiller i denne sæson kom i atten og tilbragte fire tørre spil.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.