LovStat og lov

Valg af pensioner: den procedure, især beregningen og regler

Af stor betydning for de ældre i Rusland spiller en pension. I dag bliver nødt til at sortere ud af, hvordan til at bestemme størrelsen af loven om statens støtte til befolkningen, for hvem det er udstedt, og at dette vil kræve. Foretaget pensionsreform medført nogle ændringer. Om dem vide, vi ikke alle. Så hvilke funktioner bliver nødt til at være opmærksom på alle fremtidige og nuværende pensionister?

Pension - det

For eksempel, hvad er en pension i princippet. Ikke alle ved, hvad slags stat pågældende støtte.

Pension - en månedlig betaling af en vis størrelse, periodiseres som en offentlig bestemmelse. Udbetalinger kan være af flere typer. De dannes med specifikke funktioner. På dem vil blive diskuteret yderligere.

Valg af pension sker kun, hvis de opfylder visse betingelser. Der er mange. Og de er direkte afhængige af, hvilken type statsstøtte er involveret.

typer af pensioner

Hvad er pensionsudbetalinger? Til dato er følgende skelnes der mellem pensioner i Rusland:

 • alderdom;
 • handicap;
 • arbejdskraft;
 • overlevende;
 • anciennitet;
 • opbevaring;
 • base.

Oftest indebærer arbejdskraft pensioner betaling. De er tildelt til alle borgere, der opnår en vis anciennitet. Men alle de andre mål for statens støtte er heller ikke til at blive glemt.

Alder og erfaring

Og når du kan kvalificere sig til en sådan finansiel støtte? De grundlæggende betingelser for dens fuldbyrdelse er en borger i alder og erhvervserfaring. For en pension en person skal være en vis alder og til at arbejde et bestemt antal år. Ikke desto mindre, i mangel af en anciennitet pensionist vil ikke blive efterladt uden et levebrød. Han vil stadig betale pensionen. Men ikke for høj. Dette vil blive diskuteret senere.

I Rusland, mænd og kvinder i dag går på pension på forskellige alderstrin. Stærk halvdel af samfundet har ret til at få adgang til velfortjent hvile i 60 år. Kvinder endnu på pension i 55 år. Samtidig fik lov til at fortsætte sin karriere.

Erhvervserfaring i Den Russiske Føderation - er en værdi i nogen tid nu konstant stigende. I 2016 var det nødvendigt at arbejde ikke mindre end 5 år. I dette tilfælde kan du kvalificere dig til en alderspension. Og i 2017 den mindste anciennitet steget til 7 år.

Op til 2025 i Rusland et system til at hæve kravene til pension. Planen opfordrer til at øge den mindste erhvervserfaring på 15 år. Men det skal bemærkes, at der er ikke-arbejdsperioder, som vil blive optalt som arbejde.

Om optjente perioder

Hvad der præcist er der tale om? Ifølge reglerne, er ikke altid en person skal arbejde og få erhvervserfaring. Under visse omstændigheder, er manglen på formel beskæftigelse ikke forstyrre opnå det nødvendige minimum for at statens støtte i alderdommen.

Ved optjente perioder, der vil blive betragtet som et værk kan nævnes:

 • pleje af nyfødte;
 • omsorg for en handicappet person over 80 år;
 • militærtjeneste;
 • bo hos sin mand i tjeneste i regioner med beskæftigelsesproblemer af befolkningen;
 • tidspunktet for modtagelsen af midlertidig handicap eller arbejdsløshed;
 • omsorg for en handicappet person i gruppe 1;
 • ulovligt ophold i fængsel;
 • tid bopæl koner / ægtemænd diplomater og konsuler i udlandet.

I overensstemmelse hermed er det muligt aktivt at bruge alle de perioder, for anciennitet. Men hvert element har sine egne karakteristika. For eksempel, hvis en borger er blevet designet som en omsorgsperson for en handicappet person, efter udløbet af denne periode, han skal komme til at arbejde officielt. For ægtefæller diplomater og konsuler anciennitet optjent for at leve uden Den Russiske Føderation, må ikke overstige 5 år. A 6 år er til rådighed for pasning af børn op til 1,5 år (i alt 4 børn).

Regeringen opfordrer befolkningen til aktivt at bruge alle optjente perioder for at sikre, at de var sikret en pension på det foreskrevne niveau.

førtidspension

Under visse omstændigheder kan blive pensioneret tidligt. Denne praksis finder sted, og bruges aktivt af befolkningen. Retten til tidlig udpegning af pensioner reguleret af føderale lov №400 fra December 28. 2013. Hvordan er det sige?

Nogle personer under særlige betingelser har ret til et velfortjent hvil før resten af borgerne. Årsagen til denne situation, er følgende:

 • udfører farligt eller tungt arbejde;
 • arbejde i den offentlige sektor (sundhed, uddannelse, offentlig tjeneste);
 • arbejder som piloter eller ophold blandt deltagerne i besætninger;
 • Hvis en borger har oplevelsen af arbejdet i det høje nord og på andre områder, der svarer til det.

Dette er ikke en udtømmende liste. Men det var ham, der i praksis opstår oftest. Det er vigtigt at huske på, at formålet med pensionen sker i tilstedeværelse af en borger mindst 30 pensionspoint. I nogle situationer, du vil have yderligere stabiliteten i beskæftigelsen eller for at nå en bestemt alder.

komponenter i pension

Til dato, pensionsudbetalinger omfatter 3 hovedkomponenter. Blandt dem er:

 • en basisdel;
 • finansieret;
 • forsikring.

Af disse betalinger vil blive dannet for at støtte størrelsen af statens befolkning. Hvilket betyder, at hver af dem?

Basen del kaldes en fast udbetaling af midler bestemt af regeringen. Det er nødvendigt at opretholde bestanden.

Finansieret del - det kan siges at bidrage til at gøre en borger i arbejdsgiveren. Bidrag til pensionskassen. Han har ret til at udøve de respektive bidrag. den akkumulerende del af pensionskassen er bestemt af størrelsen af alle fradrag.

Forsikringen del af pensioner - en slags kompensation for udførelsen af arbejdet i Rusland. At det kaldes arbejdskraft. Det afhænger af varigheden af arbejdskraft, løn til en given post, samt den alder, hvor der var en pension.

På reglerne for optælling

Spiller en afgørende rolle, som det er blevet sagt, at betalingen af arbejdskraft typen. Valg af pension - dette er en meget vigtig nuance. I Rusland var der et simpelt system til beregning af lagt til betalinger beløb.

Ifølge de seneste oplysninger fra pensionskassen i Rusland, kan borgerne finde ud af størrelsen af statens støtte af befolkningen som følger: - gange antallet af akkumuleret over et helt liv med prisen på et enkelt punkt pensionspoint. Dernæst til den resulterende sum for at tilføje grundpensionen. Til sidst får pension, der er udpeget af staten.

Det største problem er at tælle de eksisterende pensions- punkter, samt at få oplysninger om udgifterne til sådanne punkter. Disse komponenter er ændret årligt. I 2017, et point er værd 78 rubler 28 kopek. En base udbetaling er 4805 rubler 11 cents. Sådanne data er relevante for februar 1, 2017.

indeksering

Pensionsopsparing i Rusland er indekseret årligt. Denne form for foranstaltning til støtte handicappede i en levedygtig stat. Som regel er indeksering udføres 2 gange årligt. Udnævnelsen af en pension ikke påvirker alle de elimineringer vil træde i kraft automatisk.

I 2017 blev indeksering ikke udført. I stedet garanteret pensionister fast beløb i mængden på 5000 rubler. Sådan en tvungen foranstaltning. Hun blev indlagt på forholdene i det land, hvor krisen.

Stadig ikke helt afskaffet indeksering. Det er muligt at tælle igen. Ny beregning af pensioner varetages af staten. Tænk over, hvordan det er gjort, skal du ikke.

social pension

pensioner overdragelse betingelser varieres. Ikke alle borgere kan få pensionsalderen nødvendig erhvervserfaring. I dette tilfælde, kan de regne med social pension.

Men det er stadig nødvendigt at observere nogle enkle betingelser. nemlig:

 1. Borgeren skal have statsborgerskab i Den Russiske Føderation i mindst 15 år. Eller fast bopæl i landet før den nævnte periode.
 2. Nå en bestemt alder. Den sociale pension er sat til alle borgere, men det er betalt senere arbejde. Kvinder får det i 60 år, og mænd - i 65.

Ikke flere krav der. Størrelsen af den sociale pension er ikke så høj som i tilfældet med arbejdskraft betaling.

Ved ansættelse

Hvad kræves for at opnå offentlig støtte i deres alderdom? Hvad er proceduren for udstedelse af en pension? Hvor du ønsker at ansøge om at blive pensionist?

Enhver borger i overensstemmelse med de tidligere anførte betingelser skal komme til den territoriale Pension Fund af Rusland, og for at skrive en erklæring om udnævnelse af pensioner. Med ham bringer han visse dokumenter. Listen varierer alt efter hvilken kategori af borgeren.

Oftest kræves:

 • ansøgningsskema (taget til FIU fyldes på samme sted);
 • (Pas);
 • snils;
 • oplysninger om den konto, som du ønsker at overføre penge (helst, men ikke nødvendigvis);
 • certifikat af familiens sammensætning (valgfrit);
 • fødselsattester for alle børn;
 • militær ID (for mænd);
 • certifikat, der angiver visse ikke-erhvervsaktive perioder, der vil blive betragtet som arbejde;
 • arbejde bog;
 • dokumenter, der bekræfter god forretningsskik aktivitet (hvis nogen).

Ingen vil være påkrævet flere referencer. Ansættelse og udbetaling af pensioner sker i den korteste linje. Listen over nødvendige papirer varierer afhængigt af situationen. Oftest er det nødvendigt at sætte certifikatet for handicap.

konklusioner

Fra nu af, er det klart, som udnævnelsen af arbejdskraft pension sker eller hvad. Systemer til beregning af pensionsydelser er også kendt. I Rusland i de senere år en stor betydning er dannelsen af den akkumulerende del af pensioner. Ofte borgere til at indbetale frivillige bidrag til private pensionsfonde, så at modtage fra fonden dannede nogle kontanter.

Pensionssystemet i Den Russiske Føderation - et yderst komplekst område af livet af befolkningen. Det er i konstant forandring. Derfor bør ændringerne sikre alle borgere. Udnævnelsen af folkepension, som alle andre, vil ikke skabe problemer for befolkningen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.