Mad og drikkevarerHovedret

Øl kost for vægttab: beskrivelse og anmeldelser

Der er mange forskellige kostvaner, og næsten alle af dem kræver, at vi udelukke fra kosten af alkohol. Det menes, at øllet - hovedfjenden af slank krop. Men du kan finde specielt designet kostvaner på grundlag af denne øl. Hvis du kan lide øl og ønsker at komme i form, øl kost for vægttab er specielt designet til dig.

Hvad er fordelene ved øl?

Drikken indeholder mange nyttige elementer. Det styrker væggene i blodkarrene, har en gavnlig effekt på metaboliske processer, og humle indeholdt i øl, hjælper med at reducere kolesterol niveauer og genoprette kardiovaskulære system. Øl kost for vægttab er lige velegnede til både kvinder og mænd.

En af komponenterne i øl - gær rig på vitaminer B, der har en positiv effekt på hår funktion, hud og negle. Jern forbedrer hæmoglobinniveau og derfor bidrager til at arbejde effektivt i hele kroppen. Magnesium påvirker reproduktive system, kalium urin styringsprocesser og regulerer funktionen af hjerte og blodkar.

Hvad er den skade af øl?

Hvis du drikker øl i store mængder, kan du gøre det til gift, helbredsskader og forårsage stor skade på din krop. Indeholdt i drikken Ethanol er alkoholafhængighed.

Det er en udbredt opfattelse, at øl mave vokser, men det er ikke tilfældet. Vi taler primært om de salte snacks: det frø, fisk, nødder, kiks og chips med til at vinde ekstra vægt. Drik øl, så det ikke anden spiritus, ikke mindre skadelige.

Hvad er energiindholdet af øl?

Kalorie øl er omkring 30 til 50 kcal pr 100 gram. Det afhænger af styrken af drikken (grad højere - energiindholdet er størst), og nuancerne i produktionen. Mørk øl lidt højt kalorieindhold lys.

For eksempel, en liter øl for en lille energi værdi er lig med eller vingummibamser liter sodavand. Calorie portioner af pommes frites og en hamburger er seks flasker øl. For at brænde kalorier efter at have drukket en flaske, skal du tage en kort løbetur eller cykle i 20 minutter.

Kontraindikationer til kosten

Hvis du er på medicin, har en sygdom i mave-tarmkanalen, nyre, lever, hjerte eller andre organer, der tager nogen medicin, øl kost som en måde at tabe sig ikke passer dig. Kontraindikation er som graviditet, bryst, alder 25 år. Hvor der er tegn på selv de mest mild form for alkohol, afhængigt af kosten bør også opgives.

Hvis din hud er tilbøjelig til at acne og hudorme, bedes du afstå fra kosten. Humle - en naturlig kilde til østrogen, det kvindelige hormon analog, så forbruget af øl kan ændre hormonbalancen og påvirke huden.

Hvis du drikker øl hver dag, og selv i store mængder, er leveren dårligt klarer med sine funktioner, og de toksiner begynder at komme ind i blodbanen. Hvis på en dag i kosten, du vil føle svær træthed, svaghed, nedsat ydeevne - alle restriktioner bør stoppes med det samme.

Øl kost for vægttab: beskrivelse

Øl fejlagtigt betragtes højt kalorieindhold fødevarer - ved hjælp af det er virkelig muligt at tabe sig. Det faktum, at denne drik - et godt vanddrivende, som spiller en vigtig rolle i at tabe sig. At modtage en del af kold øl, kroppen begynder at forbruge energi på det, at varme op, hvilket i sidste ende fører til vægttab.

grundlæggende principper

Hvis øllet kost for vægttab er rigtigt for dig, for at det at være mest effektiv, skal du nøje følge følgende principper:

 • den samlede tid for opfyldelse - ikke mere end to uger;
 • kost kan gentages, men efter at det er bedst at give din krop en pause for omkring en måned;
 • forsøge at drikke så meget som muligt af almindeligt vand;
 • se ud for nummeret - drikke op til tre flasker om dagen;
 • Nylig måltid - otte om aftenen;
 • du kan ikke drikke øl på et tidspunkt, det tildelte beløb for dagen;
 • holde sig til en separat strømforsyning, skal du sørge for kalorier.

Hvad kan jeg spise?

Så hvad fødevarer, du kan spise i løbet af en kost?

 1. Grøntsager. Du kan bage, sat ud, kok, lave en salat eller spise dem rå.
 2. Kød og fisk. Kogt kylling, kanin, samt enhver fedtfattig fisk.
 3. Mejeriprodukter. Tilladt hytteost, fedtfattig ost, lys yoghurt og fedtfattig yoghurt.
 4. Korn. Eventuelle former for korn. Præference kan gives boghvede grød.
 5. Brød. Tilladt brug af hel-hvedebrød, men på den dag, det bør begrænses til to stykker.
 6. Olie. Brug kun til fyldning grøntsager salater, bedst egnet jomfru olivenolie.

Under kosten bør du afstå fra enhver stegte fødevarer. Salt og sukker, der anvendes i kosten kan ikke anbefales. Der er også en øl kost for at tabe uden at spise, men en sådan kost forårsager betydelig skade på kroppen.

Øl til en kost er bedst at vælge høj kvalitet, naturlige, styrke på 3-5%. I dag - ikke mere end halvanden liter. Bør drikke et par timer før et måltid eller en time efter det.

Øl kost for vægttab: menuen for ugen

Intet kompliceret om det:

 • 1 dag. Kog 100 gram boghvede, at hele dagen lang bruge det du har brug for små portioner. Mængden af øl, du ønsker at drikke i løbet af dagen - liter.
 • Dag 2. Kog 100 gram magert kød, i løbet af dagen kun at spise det, ingen garnish. Øl - liter.
 • Dag 3. Lav en salat eller vegetabilske gryderet, øl - bare liter. I løbet af hele dagen kan du spise 100 gram salat.
 • 4 dage. Kog eller bage ikke mere end 200 gram fisk. Antal øl ændres ikke.
 • 5 dage. Gentag den anden dag af kosten.
 • Dag 6. Rest. Der kan ikke være noget, øl - ikke mere end tre glas, kan du drikke te og vand. Morgen kop kaffe kan være en naturlig.
 • Dag 7. I løbet af dagen, drikker 2 liter mineralvand (uden kulsyre). Øl på den syvende dag ikke drikker, ikke spiser noget.

En uge kan miste omkring 2,5 kg. Hvis du kaste vægt er ikke nok, kan kosten forlænges i endnu en uge.

Andre muligheder kost

For at teste effekten af kost på dig selv, så prøv at holde sig til den udtrykkelige version, som er beregnet til tre dage. De første to dage, vi spiser det samme som i den foregående udførelsesform er den tredje dag af grøntsager erstattet af damp fisk. Alternativ: I flere dage, jeg drikker en liter øl, spise græskarkerner i mængden af op til 200 gram.

Under losningen af dagen 's mælk kan drikkes i enhver mængde. For at kurere forkølelse, natten drikke varm øl med tilføjelse af honning. Der er også muligheder for en øl kost med creme fraiche - især for dem, der ønsker at tage på i vægt. I flere uger, bør du drikke et glas creme fraiche, blandet med en lille mængde øl.

Meninger om kost

En kost baseret på lys alkohol finder sine fans blandt elskere af denne øl. Alkohol slapper af, er med til at klare de problemer, og hvis det stadig fjerner de ekstra inches til taljen - det har ingen pris!

På trods af de åbenlyse fordele, der er mennesker, der ikke kan lide at kosten. Det er meget vanskeligt at blive på én øl om ugen - forhindrer den fortsatte følelse af sult, og foran andre ubehagelige på grund af den vedvarende lugt af alkohol.

Sættet af positive og negative anmeldelser fortjente øl kost for vægttab. Anmeldelser er forskellige - nogen Kost har været med til at tabe sig, og nogle kunne ikke holde på det i flere dage. Hvorom alting er kan, er konklusionen klar: øl kost for vægttab er det værd at prøve det.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.